Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stelios3: “Κσλησπερα σε ολους! Ειμαι κατοχος mi6 με miui10 8.7.12 Ποια θεωρειται πως ειναι η καλυτερη εκδοση gcam και με τι ρυθμισεις για το συγκεκριμενο κινητο και την εκδοση miui που φοραω? Σας ευχαριστω!” MGC_3.2.045_Mi6.apk Προτείνω back configuration hdr (simple) θα το βρεις άμα ψαχτεις και hdr parameters αν θυμάμαι καλά στο medium. Μπορείς και στο lowest...νομίζω είναι έτσι by default... Ειδικά αν θες να μην έχει καθυστέρηση το κλείστρο... Ο διακόπτης του hdr πάντα ενεργοποιημ…
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Γιάννη. Καλημέρα σε όλους Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Γιατί να κανεις format τα data? Δεν έχεις κάνει ποτέ? Αν θέλεις την πιο καθαρή εγκατάσταση τότε ναι οκ τα λες σωστά. Για το Niko 77 άνοιξε τελικά? Να ξέρεις ότι αργεί αρκετά το πρώτο boot. Η διαδικασία που ανέφερες δείχνει σωστη. Όμως καλό θα ήταν πριν φλασαρουμε να κάνουμε ένα reboot στο twrp να κάνει mount σωστά. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Και κάτι ακόμα . Σήμερα πήγα από eu σε ελληνική που κατά βάση είναι ίδια. Βλέπω ότι δεν υπάρχουν οι επιλογές για την διάταξη της οθόνης 4*6 κλπ . Επίσης το 6 way menu στη lockscreen πλέον δίνετε και στην eu . Ενεργοποιητε από τα developer options . Αυτά σαν πληροφορία για κάποιους που έχουν eu. Extend power menu Αν κάποιος θέλει το zip με τους natural sounds να μου πει να του το στείλω.
-
Αν στην 9αρα το είχατε στο 0.5 τότε λογικό να βλέπετε ότι καθυστερεί. Εγώ που πάντα το έχω στο 1 η miui 10 είναι σε όλα πιο γρήγορη. Και αυτό σας το λέω έχοντας δει 4 τηλέφωνα. Επίσης πρέπει να έχουμε υπόψιν πως από πίσω τα script τρέχουν για δυο τρεις μέρες. Όταν θα κάτσει που λέμε η ρομ ειδικά όταν προερχόμαστε από factory reset θα δείτε την 10αρα σε όλο της το μεγαλείο. Επίσης μην ξεχνάτε ότι είναι από τις πρώτες Oreo. Σε nougat έχει πάνω developing μηνών....
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Χωρις το format εννοώ, μετά από αυτό είναι λογικό.” Γιώργο. Εγώ είχα κάνει format από πριν. Τώρα με ορεο έκανε decrypt τα data όπως γίνεται πάντα λόγω των νέων κλειδιών. Το προηγούμενο έτρεχε σε miui 9 κομπλέ. Μόλις περάστηκε η 8.1 δεν διάβαζε αποθηκευτικό. Με το νέο για 8 κανονικά όλα και με magisk Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Update: Αφού σεταριζα την συσκευή είπα να βάλω και το magisk . Reboot recovery. Θυμιζω έχω το 3.2.2.0 μάλλον το προτελευταίο και τσουπ δεν είχα αποθηκευτικό χώρο πλέον λόγω 8.1 Oreo. Οπότε κατέβασμα το 3.2.2-0 miui10 Android 8 και φλασαρισα το magisk 16.0. Ευχαριστούμε Γιώργο που μας λύνεις τα χέρια Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Περασαν και σου άφησαν χαρτί ....την Δευτέρα από τις δέκα και μετά θα μπορείς να το πάρεις. Θα είναι στο κοντινό σου κατάστημα. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Προς ενημέρωση του φιλοθεάμονος κοινού, σε αλλαγή ιδιοκτησίας κινητού και μετά από FR, ζητάει ΚΑΙ η Google να κάνει login ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ βάλει τα στοιχεία του google λογαριασμού του ο νέος. Πλέον, σε Oreo, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για κλεμμένες συσκευές, που μάλλον ανταλλακτικά θα γίνονται.. :/” Επιβεβαιώνω ως πρώην ιδιοκτήτης. Πρέπει να γίνει πιστοποίηση με το προηγούμενο Google λογαριασμό που ήταν μέσα ότι και να γίνει .. Είναι το πρώτο που ζητάει κα…
-
Σβήσε και ξαναπροσπάθησε.... Κάτι κόλλησε στο browser ..... Ούτε ο Καρβουνιάρης να ήταν κατέβαινα από Ορεστιάδα σε 26 ώρες το 1996.. ,Πάντως με το twrp που έβαλα πριν σε παράθεση το Γιώργο όλα ήταν οκ σε sharp οθόνη.. Δεν ξέρω αν υπάρχει και πιο καινούργιο. Και όπως είπε ο Γιώργος το back up πάρτο και στο pc για παν ενδεχόμενο. Εγώ θα έκανα και ένα back up φρέσκο με φωτογραφίες και ότι άλλο είχα μέσα να υπάρχει. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για δοκιμάστε και εσείς με τις sharp να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη, Η πρώτη δοκιμη πέτυχε.. twrp_jason_3.2.2.0_miui-hellas” Εγώ έβαλα αυτό όπως σας είχα πει. Με αυτό φλασαρα την 8.3.15 και τώρα αφού πήρα back up επιτυχώς σε όλα τα partitions πέρασα με factory reset την νέα miui10eu . Όλα καλά και ωραία.. Δεν χρειάστηκε άλλο twrp . Σε εμένα ο διακόπτης του wifi δουλεύει μια χαρά. Ανοίγω κλείνω όλα οκ. Για περισσότερα στις επόμενες μέρες. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ πιο γρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisatsi: “Το Jason το ξέχασε η μαμά xiaomi?” Θα έρθει η σειρά του. Μη βιαζόμαστε. Έχουν βγει κάποιες με θέματα στο wifi και στο 4g ,συνεχής αποσυνδέσεις κλπ. Η miui 10 για το Jason θα είναι σε Oreo 8.1 οπότε θέλει προσοχή να δούμε μην τυχόν βάλουν το anti roll back. Οπότε μπορεί μεν να έχει καθυστερήσει αλλά είναι για καλό. Υπομονή Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk