Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ 4 Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΆσε τα anti roll back και τις 360 ώρες για το ξεκλείδωμα...Περίεργος ο περίεργος....Μας βλέπω όλους να κυνηγάμε την one plus Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk Η όπως λέει και ο φίλος μου Άλεξ ....Κανά μεζεδάκι number 16.... Πόσο μπροστά ήταν και είναι ο @sso
-
WormHole
ΜήνυμαΠου να δεις τι κάνει το mi 6 με gcam του bsg. Αφού πλέον ο Dev έχει mi6.. Καλό το note 5 πολύ καλό θα έλεγα..... Αλλά δεν φτάνει όπως σου έχω πει το note 3 και mi 6 , mi5s Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΌταν όλα είναι οκ και είσαι έτοιμος να κλείσεις αυτό το σήριαλ. Και βέβαια το οφωνο να είναι κομπλέ Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από linuxilakis: “Τσουι και τα μυαλά στα κάγκελα..... Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk Μπρος πισω ” Εεεεεε; Με την πρωτη; :thumbsup:” Ε ναι υπάρχει εμπειρία Και τα δύο μπροστινά καβατζα Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΤο πήρες ? Αν δεν το πάρεις... Δεν σε σώζει τίποτα Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τετοιες ημερήσιες, τις έχει ο ... περίεργος νομίζω.” Απλά πλησιάζει.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι το Σούλα edition έξω? Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
Για πείτε ποια ρομ να βάλω. Ο Θανάσης μου λέει 8.3.15... Στη miui 10 βλέπω πως δεν δουλεύει η gcam λόγω ελλείπων libs. Επειδή είμαι διακοπές και κατεβάζω με data...δεν είμαι για πολλά... Η 8.3.15 η ελληνική είναι με China source? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Ναι Γιώργο να γυρίσω και θα κάνουμε τις δοκιμές μας και ότι άλλο θες... Εδώ τα καλά sharp
-
WormHole
ΜήνυμαΣούλα edition Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55378/
-
Μπορώ να έχω και για το kenzo την ρομ στο μέιλ μου?. Δεν πρόλαβα να την προσθέσω σαν συσκευή στο προφίλ μου.Αφαιρεσα το whyred που δεν υφίσταται πια... Ευχαριστώ. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk