Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μόλις εμφανιστεί σε pre advised θα δεις με το track checker mobile και έναν κωδικό μακρυναρι θα ελεγα που αρχίζει με A....... Είναι ο εσωτερικός της flyt express. Βάλε το app να βρίσκει tracking info και από εκεί και θα δεις ακριβώς πότε έφυγε από το μαγαζί. Γενικά βλέπω μια κάποια αργοπορία πάντως. Το 20ημερο θα το φάμε σίγουρα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

linuxilakis - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

youtu.be/r7u6fDTOepc Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Με ανοικτά χαρτιά παίζει ....Τι άλλο θέλετε;;; :?” Με ανοιχτά τα ώτα έπρεπε να παίζει όταν ο Ιάσωνας του έκανε την χάρη. Τώρα πάει το πουλί στην στεριά την αντικρυνη.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Γιώργο από την δική μου εμπειρία θα σου πω τι παίζει. Αυτή όταν το έχουν στοκ το στέλνουν το αργότερο την επόμενη. Το αναλαμβάνει η flyt express με ένα εσωτερικό tracking δικό τους. Μέχρι να γίνει dispatch για Ολλανδία και να πάρει ολλανδικο tracking η παραγγελία φαίνεται ότι είναι ακόμα στο prossecing. Μόλις γίνει αυτό τότε γράφει shipped και παίρνεις tracking από post nl. Τότε το βλέπεις και pre advised. Στην δικιά μου περίπτωση όλο αυτό κράτησε περίπου 7 ημέρες. Μετά το pre advised θέλει δύο …

• WormHole

Μήνυμα

Οι AMOLED ? Σπάνε πιο εύκολα? Χεχε..... Ρε όλα του φεύγουν από το χέρι.... Caterpillar θέλει τούτος Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Μι note 3 ακόμα στέκεται πολύ καλά. Και 5.5 οθόνη. Το se καλό αλλά για 290 όχι ακόμα. Πάρε mix 2 σε αυτά τα λεφτά. Η u11 htc. Ας πούμε. Για κούτα πας σε mi note 3 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Εγώ ξέρω πως αλλάζει με το καιρό. Και αν είναι μέρα ή νύχτα. Μωβ μπλε πράσινο. Για πορτοκάλι δεν έχω ακούσει. Φαίνεται εκεί στο νησί...Πολλά γίνονται.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τα ΧΑ πετύχει αυτά Βασίλη, αλλά δεν τα πολυκαταλαβα όλα αυτά που γράφανε κ δεν έχω και κατάλληλο ...κατσαβιδάκι!! :/” Αυτό είχε το πρώτο πρώτο mi5s που είχα πάρει από το yeso( ξέρεις εσύ)... Αν βρεις το κατσαβιδακι δεν είναι κάτι... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

mi5s Camera autofocus problem - Page6 - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Mi 5s Camera blurry solution - Xiaomi Mi 5s - Xiaomi MIUI Official Forum Οριστε Επειδή δεν θέλω να σε τρολαρω... Όπως κάνεις εσύ με τους παντες... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Άνοιξε το και κοίτα το λάστιχο που έχει γύρω γύρω το module. Γύρνα λίγο με προσοχή.... Και καλή τύχη... Από το άνοιξε κλείσε ίσως να μην κούμπωσε όπως πρέπει

• WormHole

Μήνυμα

Χαχα Καλημέρα Γιάννη Μάκη Τάκη Σούλα.... Καλά του λες του Μήτσου ρίξε του κ άλλες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

linuxilakis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Ναι γιατι την εκανα εγκατασταση την προηγούμενη κ δεν επαιζε.... Αυτη κανει κ σε mix2??? @linuxilakis” Ναι κάνει . Και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα... Εγώ στο mix 2 έπαιζα με.την έκδοση 3.2-3.2 όχι την 3.2- 3.4 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Δεν πήγα... Γίνεται τσι Πόπης κάθε χρόνο..Φέτος είχε και Παπαρίζου .. Πήγα από την άλλη πλευρά στο πανυγήρι των Αγίων Αναργύρων.... Στο ποδηλατόδρομο με το μικρο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

linuxilakis - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Ναι αλλα παιζει???” Για gcam κοίτα εδώ MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk Αυτή παίζει. Οι άλλες δεν έπαιζαν... Δεν πρόλαβα όμως να δοκιμάσω πολλές. Αυτή σίγουρα παιζει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• MGC_3.2.045_Mi6.apk Για mi6 να φανταστώ ? Είμαι από Tapatalk και δεν βλέπω πολλά.. Στο back configuration camera ....τα λέω από μνημης θα βάλει αυτό που είναι σε παρένθεση και λέει hdr (simple) .. Εκεί που λέει Nexus 6p default lowest θα βάλει medium. Τα άλλα θα τα αφήσει όπως είναι. Σημαντικό να έχει ενεργοποιησει το API 2 ...θέλει ρουτ ...και βέβαια να κάνει unistall ότι υπάρχει από gcam που ήρθε με την Ρομ. Στους διακόπτες πάνω δεξιά θα βάλει το hdr + και όχι το auto.. Αυτά ότι θέλει άλλο ας …

• WormHole

Μήνυμα

Χαχα ρε την φίλη.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Βρε Μήτσο.... άς έκανες αυτό που ζητάς να κάνουν τώρα οι άλλοι για εσένα. Ας το έπαιρνες και ας βολεύες στη τελική κάνα συνάδελφο αν δεν το ήθελες.Η κάνα φίλο όπως πολλάκις έχω κάνει... Απλά πράγματα . Δεν την χάνεις την ευκαιρία γιατί όλο και κάποιος θα το θέλει ψάχνει έχει αναγκη Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WormHole

Μήνυμα

Μα δεν κουνήθηκε...... παρόλο που τοσους μήνες παρακολουθούσε στενά την τιμή του...και μας απειλούσε ότι θα το πάρει από το φως στο κουτι..... Χεχε...Και δεν το παίρνεις όταν πάει πάτωμα η τιμή? Σε λίγο δεν θα έχουν απόθεμα και τέλος τα flash sales Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Βασίλη αφού έκλεισε το deal με τον Τάσο Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk” Δλδ τώρα θα την πεσει σε εμένα? Εγώ είπα...... Τέτοια ευκαιρία την κρατάω για εμένα.... Ίσως.... αλλά σε μεταγενεστερο χρόνο μπορεί να το ξανασκεφτώ... Τώρα που είναι στο δρόμο τα πακέτα μας Σωκράτη το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι πράξαμε σοφά... Όπως θα έκανε κάθε έξυπνος άνθρωπος Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ποιος δίνει το mi note 3 που το πήρε λόγω της προσφοράς που σας ενημερωσα, αλλά δεν το χρειάζεται κ του είναι περιττό πλεον, γιατί βιάστηκε κ το παράγγειλε ορμώμενος λόγω της προσφοράς? ” Τον Σωκράτη εννοείς φαντάζομαι διότι εγώ θα το κρατήσω.... Φαντάσου πήρα και πέντε chiwuyi ζελατίνες να έχω καβάτζα........... Τώρα ο Σόκρατες @ssoδεν ξέρω τι θα το κάνει.......