@spideman3 Χρειάζομαι τα λεφτά ρε φίλε... Φοιτητής είμαι πόση μπορεί να είναι η καβατζα μου; Αν τα δώσω όλα για κινητό μετά;; Αν δεν το δώσω 130€ δεν παίρνω τίποτα...
@demakhs Αν μου έλεγες πιο νωρίς μπορούσα να σου κρατήσω 5-6 μελιτζάνες που σε μηκος ηταν περί τα 40cm και σε διάμετρο ορισμένες ξεπερνούσαν ακόμα και τον Φ50. Όπως και να χει έχουν και πιο φυσική αίσθηση από την πλαστικουρα του Φ50 βρε αδερφέ....
Κοιτα ρε φίλε το κινητό δεν μου έχει φάει κόλλημα πουθενά και παίζω μερικά παιχνιδάκια που απαιτούν επιδόσεις άνω του μετρίου...υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του μέσου χρήστη...σε αυτούς απευθύνομαι κιόλας. Αν δεν βρω κάποιον όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου δεν θα το δώσω...για 70€; Τι να τα κάνω; Ποιος ο λόγος να δώσω τηλέφωνο ότι σκατά κι αν ήταν για 70€;;
130 και ας μην πουληθεί ποτέ ρε φίλε απλά τα πράγματα...εγώ θα τα δινα εύκολα αν έψαχνα κάτι με καλές επιδόσεις, κάμερα ίσα να τραβάω σημαντικές στιγμές χωρίς να μπλέκω με παραγγελίες από Κίνα και χωρίς να δώσω πολλά...
Σιγα μη πάρω κινητό 1/4 της κλάσης ανωτερο από αυτό που έχω ρε συ...το pro το αδικείς πάντως..όπως και να χει κατω από 100€ δεν το δίνω. Το κρατάω μισό χρόνο ακόμα και το χαρίζω στη μάνα μου.. και χτυπάω τότε mi6 που θα χεί πιάσει την ελάχιστη του...
Τόσο καιρό με φοβίζει με το Gearbest και τώρα μου το παίζει λυτρωτής ο ατιμος... @tasosko παρακολουθώ καθημερινά μπας και βγει τίποτα καλό στο banggood για 11.11