Στο gearbest πάντως είναι ξεκάθαροι πλέον ότι κανένας τρόπος αποστολής τους δεν αποφεύγει το τελωνείο αλλά το eu express έχει ορισμένες πιθανότητες απλά...
Παράθεση από spideman3: “Έφερνε λίγο από καβγαδάκι ερωτευμένων. ” Φανερά επηρεασμένος από τον Φ50 ο αρχηγός σας. Αυτόν θέλετε, ποιος σας φταίει;!; Παράθεση από demakhs: “Αυτός δε θέλει να σωθεί, εδώ και το θέμα!! ” Είπαμε ψάχνω κάτι δυνατό για το περιορισμένο φοιτητο-μπατζετ μου τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;
Παράθεση από demakhs: “Εμεις φροντίζουμε για να μην πάρεις τα ...τέτοια σου!!! ” Άντε καλά θα περιμένω black friday μπας και παίξει μπαλιτσα το banggood που δεν πιστεύω, πάντα ψωφιες προσφορές των 10-25€
Ρε συ τα έχουν 50-70€ κάτω από τους υπόλοιπους...είναι περίεργο που το κηνυγαω μπας και χτυπήσω εργαλείο σε καλή τιμή;; Από αλλού δεν μπορώ να το πάρω..
Μα δε ζήτησα καν τη δικιά σου βοήθεια τόση ώρα θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο θύμα κι εσύ κοροϊδεύεις. Ο Μάκης είπε ότι έτυχε σε μερικές περιπτώσεις να μην στείλουν με dpd και προφανώς πέρασαν τελωνείο. Όχι ότι η μέθοδος δεν λειτουργεί...
@demakhs Άλλο καθυστέρηση, άλλο τελωνείο. Λίγο confused σε βρίσκω boss! Με νοιάζει να μην περάσει τελωνείο και αν είμαι άτυχος και αργησει ας αργήσει τι να κάνουμε...
@spideman3 Εκανα τα dislike, like μπας και ησυχάσει ο Φ50... Εξηγηστε μου λίγο τι παίζει με το eu express, καθαρά αν γίνεται χωρίς το αινιγματικό ύφος του @demakhs μπας και βγάλω άκρη...έχουμε κανένα θύμα που να την πάτησε από εδώ μέσα;