Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Λες να βγάλει καμία καλή προσφορά το banggood για black friday;; Τουλάχιστον 50€...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στο gearbest πάντως είναι ξεκάθαροι πλέον ότι κανένας τρόπος αποστολής τους δεν αποφεύγει το τελωνείο αλλά το eu express έχει ορισμένες πιθανότητες απλά...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το mi6 από πού το χτύπησες;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες πουλάει κάνεις κάτι από mi5s και μετά;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η αλήθεια είναι ότι είναι πιο ταιριαστός για τον γνωστό τρύπιο λόγο

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έφερνε λίγο από καβγαδάκι ερωτευμένων. ” Φανερά επηρεασμένος από τον Φ50 ο αρχηγός σας. Αυτόν θέλετε, ποιος σας φταίει;!; Παράθεση από demakhs: “Αυτός δε θέλει να σωθεί, εδώ και το θέμα!! ” Είπαμε ψάχνω κάτι δυνατό για το περιορισμένο φοιτητο-μπατζετ μου τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εμεις φροντίζουμε για να μην πάρεις τα ...τέτοια σου!!! ” Άντε καλά θα περιμένω black friday μπας και παίξει μπαλιτσα το banggood που δεν πιστεύω, πάντα ψωφιες προσφορές των 10-25€

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε συ τα έχουν 50-70€ κάτω από τους υπόλοιπους...είναι περίεργο που το κηνυγαω μπας και χτυπήσω εργαλείο σε καλή τιμή;; Από αλλού δεν μπορώ να το πάρω..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν όντως είναι όπως φαίνονται στον σύνδεσμο που ανέβασε ο Τάκης τότε υπάρχει ελπίδα...απλά επιλέγουμε μόνο "EU" EXPRESS..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκ@τα πάλι, τώρα περιμένουμε κάνα καλό deal τη μαύρη Παρασκευή, που θα γίνεται πανικός και θα γινει αποστολή τέλη Νοεμβρίου...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ας σβήσει κάποιος mod αυτό το μήνυμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μα δε ζήτησα καν τη δικιά σου βοήθεια τόση ώρα θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο θύμα κι εσύ κοροϊδεύεις. Ο Μάκης είπε ότι έτυχε σε μερικές περιπτώσεις να μην στείλουν με dpd και προφανώς πέρασαν τελωνείο. Όχι ότι η μέθοδος δεν λειτουργεί...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Άλλο καθυστέρηση, άλλο τελωνείο. Λίγο confused σε βρίσκω boss! Με νοιάζει να μην περάσει τελωνείο και αν είμαι άτυχος και αργησει ας αργήσει τι να κάνουμε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Εκανα τα dislike, like μπας και ησυχάσει ο Φ50... Εξηγηστε μου λίγο τι παίζει με το eu express, καθαρά αν γίνεται χωρίς το αινιγματικό ύφος του @demakhs μπας και βγάλω άκρη...έχουμε κανένα θύμα που να την πάτησε από εδώ μέσα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

1. Έχουμε αρκετά δείγματα ή έγινε μια φορά και το έκανες βουκινο; 2. Πάρε λαικ να μην κλαιγεσαι παλιέ...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι δεν πιάνει πλέον το κολπακι με την Dpd; Τι περίμενες like; Μου κατεστρεψες και πάλι τα όνειρα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τρελός είσαι;; eu express λέω ρεεε

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τρελο deal στο GB mi note 2 250€ μαζί με το eu express. Μωρέ λές;;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρες Καλή βδομάδα

• Ναι αυτό το έπιασα, την έλλειψη σου ζήτησα να μου εξηγήσεις! Υπάρχει όντως έλλειψη ή ήταν αστειακι για το "άμεσα";