Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Δωσε ρε φίλε λίγη από τη σοφία σου και σε μας τους πτωχούς τώ πνεύματι, τζάμπα είναι...
Αν υπάρχει κάποιος που να πουλάει mi6 6/64 ας μου στείλει ένα μήνυμα ενδιαφέρομαι άμεσα!!!
@zt654 Γάτε ελπίζω να μην έχεις σκοπιά σήμερα 2-4!!(στις 4 ξαναπάει 3)
Μαγκες μία ερώτηση, όταν ακουμπάς το home button δίνει την αίσθηση του κλικ οπως το μηλοφωνο 7 ή δεν συμβαίνει τίποτα;;
@MarkosVL Κερδίζει τώρα την Γουέστ Μπρομ και μας αφήνει πάλι στους 5..
Και δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, στο 0-0 πίστευα θα κολλήσει (το αντιποδοσφαιρο που σου έλεγα)..
@MarkosVL Ελπίζω να βλέπεις ακόμα το ματς
@tasosko Το έχεις; Δε μιλάω για το βίντεο σου, εννοώ ότι έχει γίνει ψιλοχαμουλης στο thread για κάποιο λογο..
Τι φάση με το mia1 τόσο καλό είναι ρε σεις; Εμένα λίγο που είδα τι έχει μέσα χωρίς να δω κάποιο review δεν με ενθουσίασε καθόλου...
Πειραζει αλλά τι να σε κάνω;
@MarkosVL Everything is red Τελικά δεν είμαι ο μόνος που παρακολουθεί το αντιποδοσφαιρο του Ζοζέ
Αν δώσω το pro θα πάρω mi6 μεταχειρισμένο
Πες του για το δικό μου είναι επείγον!! Το κινητό από λειτουργία είναι άψογο, γρατσουνιές/χτυπήματα ελαχιστα/αμελητέα τιμή συζητήσιμη. Θεσσαλονίκη μπορώ από δευτέρα και χέρι με χέρι αν θέλει πες του για να το δει κιόλας.
Καλημέρα!! Αν είναι κανείς ψημένος για redmi pro x25 64gb ή αν έχετε κάποιον γνωστό που να ενδιαφέρεται στείλτε μου ένα pm
Χαχαχαχ μακάρι να είχα 30 σαν εσένα και να μην πήγαινα καθόλου στην καθ...
@osalonikios Κρεμμύδια δεν έχω για σκόρδα το σκεφτόμαστε...κουνουπίδια πρώτο χέρι σήμερα 40 κλουβακια μόνο για λαχαναγορά..