Καλησπέρα παιδιά! Όσοι έχετε το mi6 έχετε αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα γενικά; Διαβάζω σε φόρουμ του εξωτερικού για κάποια προβλήματα του home button και του fingerprint sensor..
Τι να πω δεν ξέρω...έχω απογοητευτεί τόσο που σκέφτομαι να κοιτάξω κάτι εκτός xiaomi ενώ έχω πει ότι δεν πρόκειται να πάρω ξανά κινητό αλλης εταιρίας! Όσο καλή κάμερα και να έχει το Α1 είναι σαν τηλέφωνο κατώτερο από αυτό που έχω...
@demakhs Χαχαχαχα μακριά από σωλήνες! Άλλαξαν πολλά ρε δεν μπορώ σε δύο μέρες να τα συνηθίσω...μέχρι και mi store αποκτήσαμε... @takisfrag Τότε ξεχνάω το mi note 2 @spideman3 Τι θες να πεις με αυτό;;
Λοιπον η επιλογή του gearbest eu express που κοστίζει 19€ φαντάζομαι ότι μηδενίζει τις πιθανότητες τελωνείου ε; Εκτός αν άλλαξε κι αυτό όσο κουβαλούσα μελιτζάνες
@vrs5 Ρε φίλε έχω θεμα με το σήμα εδώ στη Θεσσαλονίκη και έλεγα μήπως είναι καλύτερα με την 800αρα. Επίσης ήθελα να έχει official ROM. Όχι ότι υποτιμώ την φανταστική δουλειά που κάνει το φόρουμ μας απλά θα μου άρεσε να είχα ΟΤΑ updates κτλ...
Σκώληκες είναι επείγον!! Το mi note 2 4/64 είναι global? Εχει την πολυφημισμενη 800αρα? Έχει official ελληνική ROM? Είναι καλό τηλέφωνο; Αξίζει να το τσιμπήσω;
Βασικα αν το δουμε οπως το βλεπει ο @osalonikios τοτε σιγουρα ο @demakhs εχει το προβαδισμα στην αρχηγία/διοίκηση της "ΤΡΟΥΠΑΣ" λογω μεγαλυτερης πείρας!
Αρχικα καλη θητεια στον γατουλη! Εγω ειμαι διατεθειμενος να παρω τα ηνια! Ειδικα τωρα που ο ArxiPrixel εχασε αρκετο απο το γοητρο του εξαιτιας της εν λογω εξετασης