Αν βγαινεις αργα δεν προλαβαινεις να κανεις ποσοτητα...καλυτερα 80-100 τονοι με μεση τιμη 0.3€ παρα 30-40 τονοι με 0.5€! Θα μπορουσαμε λιγο ακομα ομως πρωτη φορα μας τελειωνει τοσο νωρις...
Παράθεση από linuxilakis: “Η επανάσταση της μελιτζάνας... ” Γκαντεμη μας τις εκανε ο βοριας....ΣΑΛΑΤΑ... Πανω που χτυπησαν τιμη εμεις σβησαμε Τι γινεται σκωληκες; Εχω χασει οχι επεισοδια....ολοκληρες σεζον!!
Καλησπερες!! Δεν σας ξεχασα! Μην το σκεφτεις καν ειδικα εσυ γκαντεμη @demakhs Απλα εχω λιωσει στη δουλεια(σε εκεινα τα 25 στρεμματα μποστανια μελιτζανες που λεγαμε αν θυμαστε)... Για οσους ενδιαφερονται περασα Λογιστικης & Χρηματοοικονομικης στο ΠΑ.ΜΑΚ! Ρωτηστε με οτι θελετε τωρα που ειμαι διαθεσιμος γιατι μετα θα με ξαναδειτε απο Οκτώβρη που θα παω στη σχολη και θα εχω χρονο!!
Φιλε μου @Matis δεν τάζω τίποτα σε κανέναν, δεν μου αρέσουν οι πελατειακές σχέσεις ο καθένας θα βρεθεί εκεί όπου του αξίζει... Αλλά αν εκλεγώ η εικόνα του νήματος θα αλλάξει... ...για να καταλάβεις αυτή τη στιγμή λειτουργεί όπως λειτουργούσε η χώρα επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ (Φέτες, γιαούρτια κοκ)...
Εγώ σπέρνω την ιδέα και την αφήνω να ωριμάσει... ...και οπως όλα δείχνουν κάτι πάει να γίνει... ...γενικά δεν πιέζω καταστάσεις, ζήτησα εκλογές αλλά η φάση οδεύει προς παραίτηση της υπάρχουσας εξουσίας και άφιξη της "νέας εποχής"! Η "χρυσή εποχή αλιμανιδη"..
@Matis Δες εδω φιλε μου, ισως γινει ετσι και με σενα... Το παρελαβα στις 12 μερες απο την αποστολη, δεν μου εχει ξανατυχει πιο γρηγορη αποστολη και για τελωνειο ουτε λογος! Ευχομαι να παει ετσι κι εσενα..
Ζητησα κανονικοτατες εκλογες με δικαιωμα συμμετοχης για ολους και πληρη διαφανεια και αξιοπιστια! Περιμενω την στηριξη των υπολοιπων για να υλοποιηθει η ιδεα μου...
@spideman3 Εγω σας το χω πει ότι δίνω άλλο αέρα στο νήμα αλλά εσείς επιμένετε να κρατάτε το τωρινό καθεστώς ψευτο-εξουσιας... Καταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχετε υπό καθεστώς απόλυτης μοναρχίας... Εγώ (τολμηρός) απαιτώ εδώ και τώρα εκλογές! Ο λαός πρέπει να αποφασίσει(αν και το αποτέλεσμα είναι προφανές απλά χρειάζεται την..."σπίθα")!!
@fog όντως ρε συ κι εγώ τώρα το παρατήρησα, γιατί άλλαξα χρώμα;; @spideman3 Θα προσπαθήσω να δίνω το παρόν πιο συχνά έστω για μια καλημερα! @demakhs Επειδή απέχω και ξαναπηρες αρχηγικό αέρα μην το παρατραβας δεν θα είναι για πάντα!!
Ποιος τα λεει αυτα ρε; Σας εχω πει δουλευω και δεν εχω χρονο να παρακολουθω την τεραστια ροη του νηματος! Οσο ημουν εδω ομως θυμασαι καποια φορα που να μην ειχα απαντηση σε οποιοδηποτε τρολλ;