Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω τον συγκεκριμενο τροπο αποστολης τον εχω δοκιμασει σε 3 δεματα και κανενα δεν μπηκε τελωνειο! Η περιπτωση μου ομως μπορει να θεωρηθει και τυχη... Βεβαια το γεγονος οτι ποτε δεν εχει γινει σχετικη αναφορα ενω το εχουμε δοκιμασει πολλες φορες και πολλα μελη του φορουμ δειχνει οτι ειναι σχεδον απολυτα ασφαλης μεθοδος, χωρις ομως να ξερουμε μεχρι ποτε!! Παρεμπιπτόντως, το γνωστο δεμα που περιμενα 32 μερες στο αεροδρομιο δειχνει οτι θα μπει τελωνειο! 3 μερες δειχνει εκφορτωση στο ΚΔ Θεσσαλονικης …
-
Με 'γεια σου φίλε μου καλοδουλευτο!!
-
Ισως τους καθυστερεί ο τελωνειακός έλεγχος που γίνεται έστω στο 1/4 των δεμάτων από τρίτες χώρες σε αντίθεση με τα ευρωπαϊκά τα οποία μπορούν να φύγουν κατευθείαν..
-
Αν σκεφτείς ότι είχα δεμα στο αεροδρόμιο για 32 μέρες.... Το καλό είναι ότι πλέον είναι στο ΚΔ Θεσσαλονίκης.
-
Λύτρωση!!! Μετά από 30 μέρες στο αεροδρόμιο σκαναραν το πακέτο μου
-
12/6? Άρα υπάρχει ελπίδα και για το δικό μου που είναι κολλημένο από 13/6...
-
Σιγουρα είναι κλέψιμο αλλά για ένα κατάστημα με 100αδες παραγγελίες καθημερινά είναι αμελητέο και αποτελεί αναμενόμενη χασουρα (ποιος κλάδος δεν έχει;). Έτσι αν περιμένεις κάτι και έρθει στις 60+ μερες(όχι δεν είναι λογικό, ακόμα και αν παραγγείλεις από άλλο πλανήτη) δεν νομίζω ότι είναι πολύ κακό να κάνεις τον Κινέζο και να το κρατήσεις τζαμπε... Σίγουρα όμως είναι κλεψιμο, το οποίο όμως είναι παρόμοιο με τις εγγυήσεις που υποτίθεται πουλάνε τα κινεζομαγαζα εκμεταλλευόμενοι την απόσταση που μας…
-
Ποιος τα έπαιρνε και πώς; Δεχομαι pm , πληρώνω όσο οσο.. Σχωρεστε με άλλα οι εποχές είναι δύσκολες
-
@demakhs Κοίτα να δεις που η απατεωνια περνιέται για μαγκιά, που ζούμε;
-
@antheo Φίλε κουράγιο έχω δέμα ακριβώς ίδια ημερομηνία πάτησε Ελλάδα και ακόμα στο αεροδρόμιο είναι όπως και το δικό σου...
-
Το φανταζομαι πεταμενο τσαλαπατημενο τερμα κατω και οτι καινουριο ερχεται μπαινει απο πανω του... Αν οντως ειναι ετσι ισως παραλαβω προς τον Σεπτεμβρη
-
Ρε συ ειναι βλακεια που δεν τηρουν σειρα προτεραιοτητα...μαζι με αυτο το πακετο ηρθε ενα ακομα δικο μου αγορασμενο την ιδια μερα απο το ιδιο καταστημα το οποιο το εχω παραλαβει εδω και 10 μερες! Επισης εχω παραλαβει πακετα που πατησαν Ελλαδα 15 μερες μετα απο το συγκεκριμενο...
-
@dimitra1417 @MarkosVL Ευχαριστώ για την ενημέρωση, ξέρω τι παίζει απλά δεν μου χεί ξανατυχει τόσο πολύ ρε σεις...αν περάσει και τελωνείο θα ξεπεράσει τις 60 μέρες και θα ζητήσω refund....
-
Ρε παιδιά είναι λογικό ένα δέμα να είναι 25 μέρες στο αεροδρόμιο;; Έχω ξεχάσει τι περιείχε αυτό το πακέτο......
-
Κι εγώ παρέλαβα χθες ένα μικρό δεματακι από το banggood με priority direct που ήταν κολλημένο από 15/6..
-
Χαχαχα έχω παραγγείλει ένα ρολόι από Gb και είναι στο αεροδρόμιο από τις 13/6... Τα ακουστικά που παρήγγειλα μαζί την ίδια μέρα από το ίδιο κατάστημα είχαν κολλήσει κι αυτά μαζί αλλά τα παρέλαβα πριν μια βδομάδα...τι να πω δε ξερω, αν αυτό το πακέτο μπει και τελωνείο δε ξέρω αν αξίζει να πάω να παραλάβω...
-
Τι 9 μέρες ρε; Εμένα 25 μέρες αράζουν στο αεροδρόμιο Ακομα και με priority που έχω ένα ήταν αραχτο από τις 15.6 αεροδρόμιο και το σαββατο ξεκόλλησε αλλά πάλι σέρνεται λογικά Παρασκευή θα παραλάβω ...
-
Εχω δεμα ρε παιδιά από 13/6 στο αεροδρόμιο... Κάτι μου λέει ότι αυτό θα το περιμένω και άλλον ένα μήνα στο τελωνείο (κάτω από 20€ αξία)...