Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Είμαστε 2, είμαστε 3........ Η λευτεριά είναι κοντά!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Antretng Αδερφέ δεν ασχολούμαι καθόλου με την φωτογραφία, δεν θυμάμαι καν αν ειχα ανοιχτό το hdr. Το περιεχόμενο της φωτογραφίας όμως είναι απλά καθηλωτικο........ ΥΓ Τελικά δεν πήγε τζάμπα ο αγώνας μου τόσο καιρό! Έδωσα τη σπίθα για και την αφορμή για να ξυπνήσει το ρεύμα της επανάστασης απ' ότι φαίνεται!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αστον μωρέ παλεύει με ξένα @ρχιδι@(hdr+) να γίνει μάγκας αλλά κάποια πράγματα είναι δεδομένα δυστυχώς ή ευτυχώς...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Μια λιτή και απερριτη φωτογραφία του honor από τον Χορτιάτη προχθές που χιονιζε.... Imgur: The magic of the Internet ΥΓ την χαραμιζει κιολας το imgur...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοίταξε αν είναι να τα στείλω εκεί προφανώς θέλω κάτι παραπάνω από 1€/κιλό. Από κει και πέρα αν καταφέρει και μου δώσει αυτό που θα θέσω ως στάνταρ είναι ελεύθερος να κρατήσει όση προμήθεια θέλει, στο κάτω κάτω με την μαγκιά του τα πούλησε τα πράγματα, όσο πιο μάγκας είναι τοσο μεγαλύτερη θα ναι και η προμήθεια του. Φυσικά δεν θα αφήσω και περιθώρια για εξωφρενικά ποσά προμήθειας, ρυθμίζεται αυτό.

• Magic WormHole

Μήνυμα

200€ με αλλαγμένη οθόνη; Και χαλασμένο δακτυλικό; Το παρουσίασε ωραία όμως ο ατιμος. Θα τον πάρω να μου πουλάει τις μελιτζάνες!! Ή ακομα καλύτερα θα του τις στέλνω εκεί που θα πιάνει και διπλάσια τιμη...με το αζημιωτο προφανώς!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Α καλά άστο θα της πάρω καλύτερα κάτι του κουτιού ΥΓ Καλημέρεςςςςς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θεωρώ ότι ακόμα και την επόμενη μέρα δεν υπάρχει σιγουριά οταν έχεις να κάνεις με χιλιάδες χιλιόμετρα. Εδώ ο γείτονας σου θα στην κάνει με την πρώτη ευκαιρία δεν θα στην κάνει ο Κινέζος; Αλλά νταξει έχω πλέον σχεδόν συμβιβαστεί με αυτή την ιδέα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατι ποιος σου λέει ότι το κινητό που κρατάς ή αυτό που κρατάω εγώ και ο κάθε εγώ δεν είναι ανακατασκευασμένο;; Δυνατό το note 5 pro αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω (που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει η μάνα μου) από το mia1 ή το redmi 5 plus που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής που έχουν. Για μένα θα το έπαιρνα πάντως σε σύγκριση με τα δυο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κοροιδια είναι αυτό ρε. Το mi note 2 καλυτερο είναι...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν μαρεσει το rn4 ρε συ με γυρνάει πίσω στο redmi pro. Με βλέπω να περιμένω μικρή πτώση στο miA1 λόγω απλότητας λογισμικου(είναι και πιο κοντά σε αυτά που έχει συνηθίσει ως τώρα). Ή για κάνα redmi 5 γενικά κάτι καινούργιο ότι είναι πιο vfm και ότι βρω σε καλύτερο deal! Μέχρι 180-200 νομίζω ότι με παίρνει να δωσω...ή εκτός και αν βρω σε κάνα καλό deal το mi6 και το τσιμπήσω για μένα και της αφήσω το τουρμπισιο το honor!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Πόσο την πουλάς την σαπιλα; Το θέλω για δωράκι στη μάνα μου θεωρω ότι για τα δεδομένα της είναι υπερβολικά τέλειο, επίσης είναι καλύτερα από το να της πάρω στα ίδια περίπου λεφτά κάτι σε mi a1 ή redmi 5 plus κτλ κτλ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χιονι θα δει σχεδόν 100% το κέντρο της Θεσσαλονίκης! Με αρκετή τύχη λόγω μεγάλης ρσγδαιοτητας και ΒΔ ανέμου ίσως δει και μια πέτσα χιονιού στις εύκολες επιφάνειες. @makisfz Με πολλή τύχη ίσως δει ένα 5ποντο με ισχυρή χιονόπτωση από αύριο νωρίς το πρωί έως τις πρώτες απογευματινές ώρες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για Θεσσαλονίκη δεν θα έλεγα ασπρη. Αλλά ότι θα δει νιφάδες το κέντρο το θεωρώ σίγουρο. Η Καβάλα δείχνει να παλεύει με χιονόνερο λόγω οριακών θερμοκρασιών. Παίζουν ρόλο όμως οι τοπικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κλίμα κάθε περιοχής τους οποίους δεν γνωρίζω για την Καβάλα. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να δείτε άσπρη μέρα. Νιφάδες πάντως θα δείτε κι εσείς σίγουρα θεωρώ με τα λίγα που κατέχω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερεςς! Τα χιονια ήδη πέφτουν σε πεδινές περιοχές γύρω από την Θεσσαλονίκη(Κουφάλια, Χαλκιδονα) και μάλιστα πυκνά. Τώρα αν θα χιονίσει στο κέντρο δεν το ξέρω και το εύχομαι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την καλησπέρα μου σε ολους τους σκωληκοφιλους!!! Ελπίζω όλοι να είστε καλα. @demakhs ελπίζω να μην είσαι ακόμα με το σάπιο το prixel, επίσης ελπίζω να ξεπερασες το κόμπλεξ που σου είχε δημιουργήσει η ανωτερότητα του honor μου. @spideman3 Βλέπω τις αναφορές που μου έχεις κάνει και σε ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς. Λόγω δουλειάς, σπουδών, παρακολουθησης ενος χιονο-forum και περίεργου τρόπου ζωής δεν μου μένει χρόνος για την τρουπα! Αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω να πάρω την θέση που μου αρμόζει! @m…

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makisfz Όντως έτσι δείχνουν τα μοντέλα αλλά είναι πολύ μακριά για να ασχοληθώ!! Κυνηγάμε προς το παρόν αυτό στα κοντινά και αν φάμε πάλι φαπα συνεχίζουμε με τα μακρινά

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makisfz Όλα τα μοντέλα σχεδόν εκτός του ευρωπαϊκού δίνουν βόρειους ανέμους όπως έδωσε και ο Αρναούτογλου σε όλη στην κεντρική Μακεδονία...ελπίζω να δω νιφάδες αν δω ότι στραβωνει θα πάω Χορτιάτη δεν αντέχω άλλο

• Magic WormHole

Μήνυμα

@osalonikios Μην το ξαναπείς αυτό!!!!! Σαν μαχαίρια το ένιωσα!! Αλλα και να χιονίσει οι θερμοκρασίες θα είναι εντελώς οριακά για απλή υγρή νιφαδοπτωση...αρκετά μακριά από την περσινή χιονόστρωση οπότε άραξε

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makisfz Αδερφέ μου πως το βλέπεις θα δούμε νιφάδες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Κυριακή-Δευτερα;;; Στο χωριό μου στον νομό Πέλλας θα δουν σίγουρα τις μέρες που προανέφερα αλλά δεν μπορώ να πάω γιατι δουλεύω