Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@Antretng Αδερφέ δεν ασχολούμαι καθόλου με την φωτογραφία, δεν θυμάμαι καν αν ειχα ανοιχτό το hdr. Το περιεχόμενο της φωτογραφίας όμως είναι απλά καθηλωτικο........ ΥΓ Τελικά δεν πήγε τζάμπα ο αγώνας μου τόσο καιρό! Έδωσα τη σπίθα για και την αφορμή για να ξυπνήσει το ρεύμα της επανάστασης απ' ότι φαίνεται!
-
Κοίταξε αν είναι να τα στείλω εκεί προφανώς θέλω κάτι παραπάνω από 1€/κιλό. Από κει και πέρα αν καταφέρει και μου δώσει αυτό που θα θέσω ως στάνταρ είναι ελεύθερος να κρατήσει όση προμήθεια θέλει, στο κάτω κάτω με την μαγκιά του τα πούλησε τα πράγματα, όσο πιο μάγκας είναι τοσο μεγαλύτερη θα ναι και η προμήθεια του. Φυσικά δεν θα αφήσω και περιθώρια για εξωφρενικά ποσά προμήθειας, ρυθμίζεται αυτό.
-
Γιατι ποιος σου λέει ότι το κινητό που κρατάς ή αυτό που κρατάω εγώ και ο κάθε εγώ δεν είναι ανακατασκευασμένο;; Δυνατό το note 5 pro αλλά δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω (που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει η μάνα μου) από το mia1 ή το redmi 5 plus που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής που έχουν. Για μένα θα το έπαιρνα πάντως σε σύγκριση με τα δυο.
-
Δεν μαρεσει το rn4 ρε συ με γυρνάει πίσω στο redmi pro. Με βλέπω να περιμένω μικρή πτώση στο miA1 λόγω απλότητας λογισμικου(είναι και πιο κοντά σε αυτά που έχει συνηθίσει ως τώρα). Ή για κάνα redmi 5 γενικά κάτι καινούργιο ότι είναι πιο vfm και ότι βρω σε καλύτερο deal! Μέχρι 180-200 νομίζω ότι με παίρνει να δωσω...ή εκτός και αν βρω σε κάνα καλό deal το mi6 και το τσιμπήσω για μένα και της αφήσω το τουρμπισιο το honor!!
-
Για Θεσσαλονίκη δεν θα έλεγα ασπρη. Αλλά ότι θα δει νιφάδες το κέντρο το θεωρώ σίγουρο. Η Καβάλα δείχνει να παλεύει με χιονόνερο λόγω οριακών θερμοκρασιών. Παίζουν ρόλο όμως οι τοπικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κλίμα κάθε περιοχής τους οποίους δεν γνωρίζω για την Καβάλα. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να δείτε άσπρη μέρα. Νιφάδες πάντως θα δείτε κι εσείς σίγουρα θεωρώ με τα λίγα που κατέχω.
-
Την καλησπέρα μου σε ολους τους σκωληκοφιλους!!! Ελπίζω όλοι να είστε καλα. @demakhs ελπίζω να μην είσαι ακόμα με το σάπιο το prixel, επίσης ελπίζω να ξεπερασες το κόμπλεξ που σου είχε δημιουργήσει η ανωτερότητα του honor μου. @spideman3 Βλέπω τις αναφορές που μου έχεις κάνει και σε ευχαριστώ που δεν με ξεχνάς. Λόγω δουλειάς, σπουδών, παρακολουθησης ενος χιονο-forum και περίεργου τρόπου ζωής δεν μου μένει χρόνος για την τρουπα! Αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω να πάρω την θέση που μου αρμόζει! @m…