Αυτα ειναι...ειδοποιητηριο να πάω να το πάρω από τα ΕΛΤΑ!!!! Παρεμπιπτόντως, δεύτερο δεματακι μέσα σε μισό μήνα που βολταρει αερατο και ξεγλιστραει από τελωνεία κτλ...
Το τρακ της bpost λέει ότι έχει έρθει Ελλάδα από δευτέρα. Αν δεν μπλέξει τελωνείο πρέπει να έρθει όπου να ναι =============== Ιαν 11th 2018, 5:51pm =============== Υπαρχει κάποιο τηλέφωνο να πάρω ή να πάω σε κάποιο ταχυδρομείο να ενημερώσω; Πώς λειτουργούν; Το κοντινότερο με εξυπηρετεί;
Ρε συ οι λογαριασμοί ειναι πάντα μέσα σε μια γωνιά στην είσοδο! Αν το αφήσει έξω δεν παίζει να το πάρω...... Βασικά και μεσα να το αφήσει έχω κάτι περίεργους γείτονες που χωρίς να είμαι ρατσιστής είμαι λίγο προκατειλημμένος απέναντι τους. Όχι χωρίς λόγο όμως
Χρονια πολλά καλή χρονιά με υγεια!!! Μην ρωτάτε γιατί λειπω. Επιασα και δουλειά τώρα και τρέχω Έχω μια ερώτηση. Μένω Θεσσαλονίκη όπως γνωρίζετε! Έχω παραγγείλει δέμα από gb κάτι vr και μια θήκη κινητού με untracked! Πώς θα τα παραλάβω;;;
Το ξέρω ότι με twrp μπορούσα να αφαιρέσω το μοτίβο αλλά δεν μου χρειάστηκε σε αυτό το κινητό...mi cloud μου έσωσε σημειώσεις από 1/7 μαθήματα...τα υπόλοιπα παρακαλάω πάλι
Χοντρο θέμα!!!!!!! Ξέχασα τον κωδικό κλειδώματος οθόνης και μετά από επανεκκίνηση δεν μου επέτρεπε να το ανοίξω με δακτυλικό αλλά μόνο με τον κωδικό τον οποίο δεν θυμόμουν! Έκανα factory reset και τα έχασα όλα όμως ειχα φωτογραφίες υπέρ-σημαντικές!!! Παίζει τιποτα για να τις ανακτήσω ή κλαίω την μοίρα μου;;; Αααα ρε xiaomi τώρα θα τις είχα ήδη κατεβασει.........
Ελάχιστοι είμαστε οι νέοι και παλεύουμε να κρατήσουμε την ηλικιακη πλάστιγγα αλλά τώρα τελευταία βαραίνει επικίνδυνα και δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε!! Btw ενήλικας πλέον!!
Εε νταξει μετά την αποκάλυψη της φάτσας μου αναμένεται να γεμίσουμε οιστρογόνα εδώ μέσα οπότε λίγη υπομονή απλά να το πάρουν μυρωδιά οι απανταχού xiaomιτσες!!
@EGW4321Εχεις ένα δίκιο!! Εχουμε τον @demakhs ομως να τις κρατάει με το λέγειν του οπότε βγάζουμε στη φόρα τις σκ@τομουτσουνες μας ελεύθερα!! =============== Δεκ 22nd 2017, 12:39am =============== @makisfz Όλα τα χάνουμε για μερικά χιλιόμετρα ανατολικά!! Όπως και η αυριανή αναμενόμενη ΚΑΛΟκαιρια της κεντρικής Ελλάδας στο 18ζ δειχνει να χάνεται για πολύ λιγο...
Τα περισσότερα αν όχι όλα τα χιονοδρομικά της Β.Ελλαδας είναι αχιονα ρε συ για ποιους δρόμους μου μιλάς; Κλαίνε οι άνθρωποι μπας και χιονίσει να βγάλουν την σεζον...
Ε τι να σας κάνω ανοίξατε κοντρα... Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στην Κάλυμνο! Απ' ότι βλέπω για εμάς τους βόρειους κάτι καλό φαίνεται να δημιουργείται τέλη του μήνα και πρώτες μέρες του νέου έτους!! Ας ελπίσουμε να μην μας το κλέψουν κι αυτό οι προσηνεμοι/Τούρκοι/ Ιταλοί!!! @makisfz