Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@spideman3 Εγώ εκ μέρους μου όταν είδα την διπλωματική αντιπαράθεση των δυο άλλων, σαν πελάτης του global και μάλιστα ευχαριστημένος αφού όλα κύλησαν ομαλά θεώρησα κάπως υποκριτικό και "κομπλεξισμο", ένα άτομο το οποίο κηνυγαει ότι προσφορά δει(βλ. Duang) να περιμένει να απολαμβάνει και επικοινωνία με το κατάστημα ώστε να του περιγράφουν την διαδικασία τυλίγματος και αποστολής του πακέτου 24/7... Έτσι δεν κρατηθηκα και είπα την άποψη μου με μια δόση χιούμορ (μία έκφραση που μου ήρθε εκεινη τη στ…
-
Ναι δεν λέω ότι το ρίσκο είναι διαφορετικό ή ότι αντιμετωπίζει τις παραγγελίες ανάλογα με το μοντέλο. Απλά λέω ότι όσοι σκέφτηκαν να πάρουν το mi5s υπάρχει μια λογική και κάποια επιχειρήματα ώστε να πιστέψει κανείς πως όντως θα παραλάβει. Όσον αφορά το mi6 όμως σε αυτή τη τιμή δεν υπάρχει τίποτα για να σε κάνει να πιστεύεις ότι πρόκειται για ευκαιρία και όχι για απάτη!
-
Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Είναι δυνατόν το πιο καινούριο κινητό της Xiaomi απο την υψηλή σειρά, για το οποίο σίγουρα δεν κυκλοφορούν ευρέως ακόμα ούτε επεστραμενα ούτε ανακατασκευασμένα, να πωλείται όσο πωλούνταν το note 4 όταν πρωτοβγηκε; Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα τηλέφωνα. Θέλετε να σας κοροϊδέψει όσοι πήρατε το συγκεκριμένο... Κάτω να το βρω δεν το πουλάω 230€ ρε μάγκες...ψαχνεστε υπερβολικά! Ενώ για το mi5s και τα υπόλοιπα θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα να παραλάβετε λειτουργικό τη…
-
Ρε Ζήση μην τους φοβίζεις σου είπα δεν είναι στάνταρ και δεν υπάρχει στάνταρ... Μη ξεχνάς πως ήταν πριν 5 μήνες και πως είναι τώρα...
-
Κιομως εμένα πέρασε τελωνείο το τζαμακι και η θήκη πριν κάνα μήνα και το δέμα είχε πάνω την σφραγίδα που περιγράφεις αλλά δεν πλήρωσα δραχμή παραπάνω... πονεμένη ιστορία το τελωνείο και η οργάνωση του...
-
Περα από την πλάκα αν δεν ήμουν αφραγκος το mi5s θα το είχα χτυπήσει ήδη σε αυτή τη τιμή και αφού είστε ήδη τόσο πολλά τα θύματα νιώθω μια ασφάλεια... Τι να κάνουμε όμως που η τσέπη είναι άδεια; Επισης το ότι δεν αναφέρεται στο σαιτ καμία συνεργασία με την Παπουτσανης ΑΒΕΕ ούτε με την chiquita τα πράγματα είναι σε σωστό δρόμο..