Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ειναι κι εκεί παρόμοια η κατάσταση με το τελωνείο ή περνάνε;
-
"Θα 'ρθουν καιροί που θα πίνετε νερό στο όνομα του eGlobalCentral!" -Γέροντας Σκουλήκιος( @demakhs ).
-
sf eu express ήταν συνήθως..
-
Registered airmail λέει avoid tax 100%;; πώς γίνεται αυτό ρε σεις;
-
Αν δεν λειτουργεί πλέον το easy τότε το καλύτερο που έχεις είναι αυτό με τα 5€...
-
@dikomou01 Σε καμία περίπτωση δεν θα το ρισκαρα με το τελωνείο! Για κινητό κάτω απο 150€ ίσως αλλά ούτε δραχμή παραπάνω!!!
-
καμια απολύτως διαφορά! Στην ουσία πληρώνεις για κάτι που το paypal σου εξασφαλίζει 100%..
-
Τα έχουμε πει από το global έχει παραγγείλει πλέον το μισό φόρουμ κι εκτός από τα ψιλοπροβληματα επικοινωνίας που υπάρχουν με κάθε κινεζοκαταστημα σχεδόν όλα τα άλλα είναι κομπλέ!!!
-
@billias Φυσικα! Αρχικά θα πάρεις ένα ψευτοtracking μεχρι να φτάσει στα χέρια της DPD και τότε θα πάρεις το tracking απο την DPD οπου θα το παρακολουθείς μέχρι να φτάσει στα χέρια σου!
-
@zisistil Φαντάζομαι κατάλαβες τι εννοώ! Προφανώς και σκοπός είναι η αποφυγή του τελωνείου όμως καλό είναι να αναφέρονται μόνο ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας διαφόρων καταστημάτων γιατί πολλοί ενδιαφέρονται και για άλλα πράγματα όπως η ασφάλεια και η αξιοπιστία!
-
Ναι το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να ισχυρίζεται ο καθένας εδώ μέσα ανακρίβειες και πράγματα για τα οποία δεν είναι σίγουρος γιατί κάποιος άλλος που θα διαβάσει το μήνυμα σου-και τον ενδιαφέρει από που θα σταλεί το πακέτο του-θα ξεσπάσει στο φόρουμ και στο κατάστημα δίνοντας συνέχεια στην παραπληροφόρηση!
-
Απο την Αγγλία ξεκίνησε τη στιγμή που απέκτησες τη δυνατότητα να παρακολουθείς την πορεία της! Μέχρι εκείνη τη στιγμή πως ξέρεις που ήταν;
-
Το γνωρίζαμε εξ αρχής ότι στέλνουν με τριγωνική και ουδέποτε αναφέρθηκε ότι πρόκειται για ευρωπαϊκή αποθήκη, κι αν αναφέρθηκε ήταν λάθος. Το συγκεκριμένο κατάστημα προσφέρει την φθηνότερη τριγωνική!
-
Αστο μην το σκέφτεσαι καν πάνε σε eu warehouse διαφορετικά τριγωνική... Δεν είναι μόνο οι δασμοί αλλά και η τεράστια καθυστέρηση στο τελωνείο που είναι ψυχοφθόρα...
-
@mrvaggos Αναμενόμενο το είχα πει ότι σιγά σιγά θα μας αποκλείσουν όλα τα καταστήματα από αυτή την υπηρεσία αφού δεν τους συμφέρει πλέον!
-
Δεν χάνεται τίποτα μάγκες μου! Μακρυχερηδες μπολικοι δόξα τω θεώ!
-
Παιζει να γίνεται μόνο εδώ όντως δεν το έχω παρατηρήσει άλλου... =============== Απρ 12th 2017, 1:16am =============== παντως με αυτή την rom έχω 3 ώρες και 10 λεπτά SOT και έχω ακόμα 60% μπαταρία! Με την προηγούμενη έβγαζα με το ζόρι 4.5-5 ώρες οθόνη, αυτή όπως δείχνει θα μου βγάλει πάνω από 6.5...