Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@vrs5 Πάνω από 300μ λογικά θα σας χιονισει καλά Εύβοια!!! Μη μιλάς καθόλου οι πιο κ@λοφαρδοι είστε αν είχαμε εμείς οι βόρειοι τον υετό (υγρασία που μεταφράζεται σε φαινόμενα) με το ψ@λοκρυο που έχουμε θα είχαμε κάθε χρόνο 1.5μ χιονι...εμείς εδώ παλεύουμε κάθε χρόνο να βρούμε απειροελάχιστο υετό να βάλει 10cm χιόνι στα πεδινά ίσα να το δούμε να πεφτει...εκεί όταν χιονίζει ρίχνει πράγματα που σε δύο ζωες δεν θα τα δούμε εμείς
-
Σημαντικό update! Στο 18ζ gfs και ευρωπαϊκό έχω την εντύπωση ότι σχεδόν συμφώνησαν και κήδεψαν την κακοκαιρία! Έστειλαν τον αυλωνα ανατολικά όπως συμβαίνει συνήθως όταν τα μοντέλα δείχνουν αυτού του στυλ κακοκαιρίες. Τα καλουδια θα τα χαρεί η Τουρκία κλασικά! Ελάχιστα φαινόμενα ίσως έχει μόνο η Εύβοια κι αυτό για κάνα 2ωρο την Κυριακή...
-
@makisfz Το gfs φέτος δείχνει να είναι το πιο σταθερό μοντέλο όσον αφορά τις μακρινές ΤΑΣΕΙΣ! (Καμία σχέση με τις περσινές κωλοτουμπες). Τα 12αρια σχεδόν μηδένισαν τις ελπίδες να πάρουμε κι εμείς οι βόρειοι ένα κομμάτι από την πίτα και μάλιστα πλέον παλεύει και η κεντρική Ελλάδα να κρατήσει έστω τα χιόνια από ημιορεινά και πάνω! Τα πεδινά τους φαίνεται να έχουν χάσει κατά κύριο λόγο τη μαχη! Μιλάω για το διάστημα 22-24/12! Το ευρωπαϊκό στο 12ζ έκανε προσπάθεια να πλησιάσει το gfs. Ukmo δεν παρακ…
-
Παράθεση από sso: “@giwrgosalim Παράγγειλε αυτά: 775 Motor DC 12V-36V 3500-9000RPM Motor Large Torque High Power Motor Sale - Banggood.com 5mm Shank M10 Arbor Mandrel Adaptor Cutting Tool Accessoriess for Angle Grinder Sale - Banggood.com για να φτιάξεις το τρίτο από τα δέκα: youtu.be/CL6Lob8Ep7k ” Οοοοχι άλλο Φ!!! Οι αγαπημένες κατασκευές του @demakhs
-
Τα είδα αυτά τις xiaomi! Και πολύ φθηνά! Δε ξέρω τι θα κάνω... @Alex_MLT λες να χει τόση διαφορά; Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοια γυαλιά, πιστεύεις ότι δεν αξίζει τον κόπο; Τι προτείνεις να παρω με αυτό το ποσό; Ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση (προχθές παρήγγειλα σπόρους για σαρκοφάγο φυτό και "γιγάντιες γιαπωνέζικες φράουλες" )
-
Παιδια θέλω να πάρω VR γυαλιά αλλά δεν παίζουν και πολλά φραγκα. Βασικά η αλήθεια είναι ότι έχω 21$ στο GB Wallet μου και θέλω να πάρω κάτι...νομίζω ότι τα vr είναι κάτι ενδιαφέρον! Αν έχει κάποιος εμπειρία με κάποιο μοντέλο που να μπορώ να το βρω σε αυτό το εύρος τιμών ας μου το προτείνει αν είναι καλό! Επίσης καμία πρόταση για κάτι εκτός vr που να μπορώ να πάρω με 21$....?