Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Και το δικο μου σημερα προχωρησε ειναι στο ΚΔ Αττικής
-
αυτο που φαντάζομαι είναι μία τεράστια στοίβα από δέματα τα οποία για να προχωρήσουν χρειάζονται προσωπικό που προφανώς είναι ελλιπές...
-
Δεν είναι περίεργο που 6 μέρες δεν το έχουν δει ρε σεις; Απο 23/3 λέει item arrived in the country of destination...
-
εμενα πάντως το tracking της postNL δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα από τις 23/3 και μετά από αυτό δεν υπάρχει ενημέρωση...Ποτέ δεν έχει αργήσει τόσο να προχωρήσει!
-
ενα δέμα μου έχει φτάσει Ελλάδα από 23/3 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει..Συνήθως προχωράνε μέσα σε 1-2 μέρες.
-
Αυτο προσπαθησα να πω! Σιγα σιγα χανεται αυτη η υπηρεσια για εμας! Οποτε αν καποιος θελει να την χρησιμοποιησει καλο ειναι να μην χασει χρονο! Σε 1 μηνα απο τωρα πιστευω δεν θα υπαρχει καταστημα που να διαθετει τετοια υπηρεσια προς την χωρα μας!
-
Μεχρι τωρα το εκαναν επειδη περνουσε τελωνειο 1/10 κινητα! Οποτε δεν εβγαιναν χαμενοι! Πλεον ομως τα πραγματα εχουν αλλαξει και οσον αφορα τις παραγγελιες προς την χωρα μας εχουν σιγουρα απωλεια με αυτη την υπηρεσια! Αργα η γρηγορα λοιπον θα μας αποκλεισουν απο αυτο οποτε σου προτεινω αν θες να το χρησιμοποιησεις να βιαστεις λιγακι πριν παρουν χαμπαρι τι παιζει!
-
Παράθεση από osalonikios: “Γι αυτό πάντα περνάω απαρατήρητος. Άφραγκος, υγιέστατός και μπακούρι. ” Χαχαχα ασε τωρα ολοι ειστε ενας κι ενας εδω μεσα!
-
Στο χωριο μου λενε κατι: "Ο ερωτας, ο βηχας και τα λεφτα δεν κρυβονται!"
-
@BodaiΟύτε τα δώρα έχουν απαλλαγή αλλά υπήρχε ένα καθεστώς/συνήθεια να δείχνουν επιείκεια σε τέτοιου είδους δέματα, ο @zisistil απλα αναρωτιέται όπως όλοι μας αν αυτός είναι ο νέος τρόπος να περνάμε τα δέματα μάς. Αν και προσωπικά πιστεύω, ότι ήθελαν τόσα χρόνια και μας χάριζαν και αφού πλέον αποφάσισαν να δουλέψουν σωστά δεν θα αφήνουν να περνάει έτσι ούτε δέμα με σύσταση από τον Υπουργό οικονομικών...επομενως μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση της χώρας μόνο τρίγωνα και ευρωπαϊκές αποθήκες (μην φοβά…
-
Παράθεση από zisistil: “Free sample παιδιά αυτή είναι η σωτηρία μας. Και τιμολόγιο που να δείχνει ότι μας τα δίνουν σαν δείγμα ” Ακόμα κι αν όντως λειτουργει, πόσο θα κρατήσει νομίζεις;;
-
Παράθεση από doctor13: “Όντως γκατεμια δείχνει η παραπάνω φωτο . Δεν πήγε όμως κέντρο διαλογής & να γυρίσει πίσω. Απλά έκανε το κλείσιμο & το ακύρωσε άμεσα . Εγώ να ρωτήσω έχω 1 δέμα που δείχνει Στο trackchek ότι έφτασε Ελλάδα 21/3 αλλά στο site των ΕΛΤΑ τίποτα. Συνήθως την επόμενη προχωρά Τι έγινε τους παραπεσε & δεν το έχουν σκαναρει ? ” Εχω κι εγώ κάτι παρόμοιο με nl που έφτασε χθες άρα είναι πολύ πιθανό να αργήσει όσο και το δικό σου
-
Δε σε καταλαβαίνω, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι; Ελα μην αρχίζεις τις λαλακιες τώρα Ξέρουμε όλοι τι ύπουλος σκωληξ είσαι!
-
Για να ασχοληθείς εσύ με το θέμα το έκανα το ποστ, να το δουν και από φόβο και σεβασμό προς το όνομα σου να το περάσουν αέρα
-
Περιμενω τζαμακι από gearbest δωράκι επειδή δεν έκατσε καλά αυτό που είχα πάρει μου το έστειλαν συστημένο με Ολλανδικό, αν καταφέρουν να το ανοίξουν και να με χρεώσουν 3 ευρώ για ένα τζαμακι του οποίου η αξία είναι 3€(και είναι δώρο) θα τους παραδεχτώ πραγματικά!!
-
Χαιρομαι που ξεκόλλησαν τα δέματα σας! Όταν παραλάβετε ενημερώστε κι εδώ για το κασέρι. Επίσης όποιος ρίχνει παραγγελία από εδώ και πέρα ας ζητάει από τον Κινέζο να γράψει απ έξω free sample για να δούμε τι παίζει και με αυτά!
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν έχει σημασία και απλό tempered glass έχει μπει. ” Εμενα μου λες; 12 μερες περιμενα να ξεσκαλωσει! Δεν μου καρφωσαν ομως τα 3 ευρω!
-
Ακριβως!