Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Συγνωμη που δεν το ανεφερα δεν ηξερα για την περιπτωση σου @tomxlv700
-
Παράθεση από scorpio3: “τι να τσατιστω ρε φιλε απλα ειναι η ώρα του παιδιού..... φετα, κασερι, σαλαμι, γαλα κ πατημα κουμπιών... δεν θα ασχοληθώ άλλο ” Τι να σου πω ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα την πλακα! Απλα τσεκαρε αυτη την αξιολογηση ενος συμφορουμιτη μας για το εν λογω καταστημα! Ειναι η μοναδικη περιπτωση προβληματος που εχω ακουσει για το καταστημα αλλα και παλι παρελαβε κανονικοτατα! Ισως και η δικη σου περιπτωση να ειναι καπως ετσι! Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέ…
-
Παράθεση: “ Παράθεση από giwrgosalim: “ Παράθεση από scorpio3: “αν θες να πάρεις απο Κωτσο κ Γιουχου να παρεις εσυ κ συμμετεχω εδω για να πουμε το πρόβλημα κ τι συμβαίνει.... είναι η πρώτη παραγγελία απο euglobal γιαυτο γραφω αυτό... παντα ειχα ενημέρωση με tracking. Μην πεταγομαστε με εξυπνάδες λίγο ευγένεια. ” Αδερφε χαλαρωσε! Το global οπως και το καθε global δεν μπορει να αντιμετωπιζει καθε παραγγελια με τον ιδιο τροπο αφου ολα αυτα διαχειριζονται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(..και μαλιστα Κινεζους! ) οι ο…
-
Παράθεση από scorpio3: “αν θες να πάρεις απο Κωτσο κ Γιουχου να παρεις εσυ κ συμμετεχω εδω για να πουμε το πρόβλημα κ τι συμβαίνει.... είναι η πρώτη παραγγελία απο euglobal γιαυτο γραφω αυτό... παντα ειχα ενημέρωση με tracking. Μην πεταγομαστε με εξυπνάδες λίγο ευγένεια. ” Αδερφε χαλαρωσε! Το global οπως και το καθε global δεν μπορει να αντιμετωπιζει καθε παραγγελια με τον ιδιο τροπο αφου ολα αυτα διαχειριζονται απο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(..και μαλιστα Κινεζους! ) οι οποιοι εχουν το δικαιωμα, οπως καθενας μα…
-
Τι ωραίοι τύποι εκεί στο gearbest! Παρά το γεγονός ότι μου είπαν πως έτσι είναι όλα τα tempered της nillkin και πως δεν είναι ελαττωματικό δέχτηκαν να μου στείλουν τζαμπε άλλο τζαμακι, σκέφτομαι να ζητήσω τη μάσκα που πιάνει όλη την οθόνη εσείς τι λέτε; Έχει κανείς κάποιο συγκεκριμένο στο redmi pro που να είναι καλό;;
-
Οριστε η προσφατη δικη μου εμπειρια με την PostNL...οχι κι ασχημα παντως! Απλα εμπλεξα με το τελωνειο και καθυστερησα 12 μερες τζαμπα για δεμα αξιας 14 ευρω..
-
@gassious Αν δεν κανω λαθος ειναι με PostNL αρα οχι δεν ειναι τριγωνικη αποστολη! Επισης απ οτι βλεπω το δεμα σου απεσταλη απο Ολλανδια προς τη χωρα μας! Αυτη τη στιγμη κατα πασα πιθανοτητα βρισκεται στην Ελλαδα απλα δεν εχει σκαναριστει ακομα για να σου δειξει οτι εφτασε! Για το αν το τσακωσε το τελωνειο ειναι νωρις ακομα, κρατα ομως μικρο καλαθι για να μην σου ερθει αποτομο αν μπει αφου πλεον το 80% ισως και παραπανω περνανε τελωνειο! Edit: Ποιος την χαρη σου, 15 ατομα σου απαντησαμε
-
Φιλε @pedadaktilos καλως ηρθες στο forum! Αν ψαξεις στο λεξικο στη λεξη φερεγγυος στα συνωνυμα μεταξυ αλλων αναφερεται και η λεξη "Κινεζος"... Δεν εχουν μπεσα! Πληρωνουμε με μεθοδους που ασφαλιζουν τα λεφτα μας και μας παρεχουν μια καποια εγγυηση(PayPal, AliPay). Τωρα οσον αφορα το ερωτημα σου σχετικα με την αποφυγη τελωνειου υπαρχουν 2 τροποι: 1. Ευρωπαικη αποθηκη: Στο προτεινω λογω γρηγοροτερης αποστολης, ειναι ομως πιο ακριβο! Οι τιμες δεν απεχουν κατα πολυ απο το ποσο που θα χρειαστει να πλη…
-
Ναι αυτο ειναι!
-
Απ οτι διαβασα λιγο στα γρηγορα ο τροπος δρασης του ειναι να συμπληρωνει τα μικροσκοπικα κενα που υπαρχουν στην εκ φυσεως τραχια επιφανεια του γυαλιου κανοντας την λεια στο μεγιστο πιθανο βαθμο και κατ αυτο τον τροπο τιποτα δεν μπορει να την γρατζουνισει! Απο τιμη πρεπει να ειναι γυρω στα 15 ευρω το ενα πανακι το οποιο ομως καλυπτει 2 ή και 3 οθονες! Οπου ειμαι λαθος διορθωσε με. @GR-Macedon
-
Παράθεση από sso: “Γιώργαρε και να σου στείλου άλλο δεν θα είναι το ίδιο;;; ” Αφου τα παιδια λενε οτι εχουν βρει αλλες μαρκες που καθονται οκ ρε συ... Παράθεση από demakhs: “Δεν τους το ζητάς ευγενικά και με μία τάση αβροφροσύνης, ” Εμμ δεν ησουν μεσα πιο νωρις τωρα εχω ηδη στειλει ευγενικα αλλα και με μια δοση τριξιματος δοντιων
-
Δηλαδη πληρωσα 8 ευρω και καλα για το καλυτερο και εφαγα π@π@ρα; Δεν παιζει να με λυπηθουν και να μου στειλουν ενα αλλο ρε σεις; αυτο δεν θα μεινει στην οθονη ουτε μισο μηνα θα αρχισει να παιρνει αερα απο κει και θα βγει εντελως..
-
Παράθεση από demakhs: “όταν θα κλαις την οθονουλα σου, κάτι που σου εύχομαι να μη συμβεί ποτέ, ίσως ν αναθεωρήσεις... ” Γιατι να την κλαιω ρε συ; Παιδια μπορω να τους ζητησω να στειλουν αλλο ή θα γελασουν απλα;
-
Redmi pro..
-
Παιδια μολις παρελαβα tempered glass nillkin! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!(Ξερω δεν ειναι το καταλληλο thread αλλα δεν ηξερα που!) Στα δυο πλαινα αφηνει απο 3-4 χιλιοστα που δεν κολλαει στην οθονη ουτε με αιτηση στο ΙΚΑ! Αηδια απλα! Καλυτερα με τα 8 ευρω που το πληρωσα να επαιρνα 4 απλα TG και να τα αλλαζα καθε μηνα!
-
Εφτασε αισίως η θήκη θα περάσω το μεσημέρι να την τσιμπησω...σύνολο 40 μέρες από την παραγγελία