Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
38η μέρα από την παραγγελία από gb με postNL! Πριν λίγο υπήρξε ενημέρωση στο tracking μετά από 10 μερες. Λογικά ως τώρα ήταν πεταμένο σε μία γωνιά κάτω από ένα σωρό δέματα στο τελωνείο και σήμερα το βρήκαν, οπότε θεωρώ λογικό να παραλάβω σε 2-3 μέρες κι εγω...
-
Παράθεση από zisistil: “Παρέλαβα σήμερα την πλάτη nillkin σε μαύρο για το 4 prime. Υπέροχη. Κάνει φοβερό συνδυασμό με το ελαφρύ χρυσό της Xiaomi. ” Κι εγω περιμενω hard case μαυρη της nillkin αλλα απ' οτι φαινεται οταν φτασει(αν φτασει...) θα μου ειναι πλεον αχρηστη!!
-
Εμενα μου ηρθε με ζελατινα εξωτερικα και δεν φαινοταν καταπονημενη η συσκευασια του ουτε και η συσκευη εξωτερικα! Ομως το μονο ευκολο ειναι να προμηθευτει κανεις ενα καινουριο κουτι και να του βαλει ζελατινα..
-
Αυτο με τα μεταχειρισμενα που ειπες μου ταλανιζει τον εγκεφαλο τις τελευταιες μερες αφου ψαχνω τροπο να ελεγξω τη συσκευη μου αν ειναι καινουρια ή ανακατασκευασμενη αλλα δεν καταληγω καπου! Και απο ελληνικο καταστημα να το παρεις ομως αν δεν εχει ερθει μεσω του επισημου δικτυου διανομης της εταιριας μπορει να πεσεις σε μεταχειρισμενο, αφου και τα ελληνικα καταστηματα καπως ετσι ψωνιζουν.
-
Απ οτι ειχα διαβασει εδω στο forum δεν ειναι απαραιτητο να γραφει κατι για τελωνειο ή ΥΕΔ ή οτιδηποτε τετοιο σε περιπτωση που βρισκεται στο τελωνειο! Επισης επειδη πηρα τηλεφωνο στο Κ.Δ Θεσσ/νικης μου ειπαν οτι ειναι στο τελωνειο και οτι λανθασμενα γραφει οτι βρισκεται στο Κ.Δ... Αν δεν ειναι ομως στο τελωνειο ποιος ο λογος να καθεται εδω και 10 μερες στο Κεντρο Διαλογης; Δεν το 'χω ξαναδει αυτο!
-
38 μερες απο τοτε που εριξα την παραγγελια στο Gearbest και ακομα περιμενω! Εχει 10 μερες ειναι τελωνειο και ειναι πραγματα αξιας κατω απο 15 ευρω! Σιγα σιγα "σβηνει" η αγορα της Κινας σαν επιλογη για 'μας!
-
Παιδια για το θεμα της μπαταριας που συζητουσαμε χθες να πω οτι απο χθες στις 11 που το εβγαλα απο πληρη φορτιση μεχρι και τωρα εχω 4.5 ωρες SOT και 40% μπαταρια! Το μονο που αλλαξα ηταν να επιλεξω 2G ως προτιμώμενο δικτυο... Τελικα μπαινει σε deep sleep το τηλεφωνο! Δεν ξερω αν εμπαινε οσο ειχα επιλεγμενο δικτυο 3G ή 4G παντως με 2G μπαινει κανονικα και η μπαταρια ειναι ατελειωτη! Με νορμαλ χρηση μπορει να δωσει ισως και 7 ωρες SOT και σχεδον 2 μερες μετριας χρησης...
-
@venioni To eglobal ομως στην τιμη ενσωματωνει και την τριγωνικη αποστολη σε αντιθεση με το εν λογω καταστημα και το geekbuying..
-
@ktsak Για τις αξιολογησεις συμφωνω ο χρονος θα δειξει, για το paypal διαφωνω αφου το AliPay εχει αποδειχθει οτι ειναι ισως και καλυτερο αν οχι ανταξιο του paypal!
-
Πρεπει να κανονισουμε κατι ρε σεις τωρα, να γιορτασουμε τον νεο TopOne!! Εγω φερνω τις σαμπανιες..
-
Παιδες για καποιο λογο πιστευω οτι ειναι ο ιδιος με το topone απλα αλλαξε μεθοδο τριγωνικης και ανοιξε σε αλλο καταστημα! Δεν παιρνω ορκο αλλα οι ομοιοτητες ειναι παρα πολλες!
-
@billucky Αδερφε στειλε μου μια το λινκ σε pm
-
Σοβαρα τωρα; Και τι καθεσαι και το ψαχνεις με τροχους και κοπιδια ρε; Αν μπορει να πετυχει κατι αυτο ειναι το λειζερ!
-
Με χρήση λέιζερ κόβεται έτσι κι αλλιώς το tempered glass