Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Στο redmi pro μου στις σκουρες γκρι αποχρωσεις φαινεται ελαφρα μια κατακορυφη ευθεια με παχος μισο εκατοστο που διασχιζει την οθονη...δεν ειναι οτι με ενοχλει και σε καμια περιπτωση δεν ειμαι διατεθειμενος να το στειλω πισω και να περασω ολη αυτη τη διαδικασια μονο γι αυτο...λετε ομως να μου δημιουργησει προβλημα στο μελλον;
-
Να σου πω ειναι λογικο 4000mah μπαταρια να φορτιζει μεσα σε ουτε 2 ωρες; Επισης υπαρχει κανενα thread που να εχει συζητηση σχετικα με "tricks" για την μεγιστοποιηση της αυτονομιας;
-
Υπομονη κανω δεν ειναι αυτο το θεμα.. Το θεμα ειναι πως θα καλυψω τους μώλωπες απο τις βουτιες τωρα!!
-
Ρε σεις τι να κανω που εχει κολλησει στο Κεντρο διαλογης θεσσαλονικης η θηκη και το τζαμακι του κινητου εδω και 6 μερες; Δεν ειναι η αξια τους τοσο οσο η χρησιμοτητα τους! Το κινητο γλιστραει απιστευτα εχω κανει ηδη 2-3 βουτιες με τα μουτρα για να το σωσω απο πτωσεις!
-
Τελική είναι
-
@billphone Ημουν τυχερος και με ενα κουπονακι μου βγηκε 190 ευρω...τωρα το global το χει στα 216 ομως εχει και το λευκο χρωμα πλεον και απ οτι βλεπω ετοιμαζονται να φερουν και το μαυρο!
-
@scorpio3 Ο @demakhs ειχε ανακαλυψει εναν..
-
Εγω αυτο που θα πω ειναι οτι δεν πρεπει να εξυμνουμε ουτε και να κραζουμε κανενα καταστημα εδω μεσα και να αναφερουμε αντικειμενικα ο καθενας την περιπτωση του για να μπορει ο καθενας να αποφασιζει απο που θα παραγγειλει...
-
Στα ιδια λεφτα βγαινει και στα δυο καταστηματα! Τα 300usd δεν ειναι 280 αλλα 287 περιπου... Οσο για τα δωρακια του yeso καλυτερα να μην πω κατι...στελνει μια θηκη σιλικονης η οποια κοστιζει 2$ και ενα temp. glass το οποιο κοστιζει 1$...δεν θεωρω οτι ειναι αξια αναφορας! Οσο για τον χαρακτηρισμο του καταστηματος δεν προκειται να ερθω σε λογομαχια μαζι σου απλα εχω την εντυπωση πως απο τους 6-7 που εχουμε παραγγειλει απο εκει εδω μεσα στο forum μονο εσυ εχεις καποιο παραπονο! Εγω προσωπικα παρελαβ…