Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλη επιλογη! Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να παραλαβεις γρηγορα! Ποιο παρηγγειλες αν επιτρεπεται;
-
Ρωτα τον @demakhs τι κραξιμο εριχνα εγω σε αυτο το καταστημα πριν 1 μηνα οταν ειχε παραγγειλει αυτος απο εκει και μου το προτεινε κι εμενα μιας και ημουν στη φαση αναζητησης καταστηματος με τριγωνικη αποστολη... Ειχα διαβασει τοσα πολλα αρνητικα σχολια στο trustpilot που ειχα αρχισει να πιστευω πως ειναι επαγγελματιες κλεφτες! Στο τελος ομως οχι απλα παρηγγειλα απο εκει αλλα εμεινα και απολυτα ικανοποιημενος! Ζητησα σφραγισμενο και με official ROM και εγιναν και τα δυο... Απλα για το χρονο παραδ…
-
Ηθελε δεν ηθελε και μαλιστα ετοιμαζεται να με βοηθησει στο flashαρισμα!!
-
@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα απ οτι ξερω!Μπορεις να δεις και τη σχετικη αξιολογηση που εκανα πριν λιγες ωρες αφου σημερα παρελαβα απο εκει ενα redmi pro! Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Eglobalcentral EU Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Pro 3/64 gold Ημερομηνία αγοράς : 3/2/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 21 μερες (24/2/2017) με DPD(τριγωνικη μεσω Αγγλιας) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν χρειαστηκε Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Η …
-
Παιδια εχω θεμα!!! Παρελαβα σημερα redmi pro αλλα δεν μπορω καν να ελεγξω αν ειναι κλειδωμενος ή οχι ο bootloader... ROM φοραει 8.0.3.0(MHQCNDG) και εχω φαει τρελο κολλημα απο την αρχη της διαδικασιας δε ξερω πως θα φτασω κι αν θα φτασω στην ελληνικη Αυτο που ειπα με τον bootloader το θεμα μου ειναι οτι το βαζω σε fastboot το συνδεω βαζω στο cmd(ναι το ετρεξα ως διαχειριστης) αυτα που βλεπω στον οδηγο ομως δεν βγαζει τα αναμενομενα! Στη συνεχεια το τηλεφωνο ανοιγει κανονικα μονο του..
-
Να σαι καλα φιλε! Ευχομαι να πανε ολα καλα και με την δικια σου παραγγελια!
-
Ερχομαι κι εγω για τσιρακι αν θες! 5 ευρω στο πακετο θα κραταμε νταβαντζιλικι, θα γινουμε αναρπαστοι!!
-
Παράθεση από osalonikios: “Αν η ώρα είναι βραδυνή (πχ 02.07) και δεν έχει συνεχεια είναι υποπτο. Αν πέρασαν 2-3 μέρες το ύποπτο κάντο βεβαιότητα. ” Ναι ειναι βραδυνη ομως ειναι απο σημερα τα ξημερωματα! =============== Φεβ 23rd 2017, 6:17pm =============== Παράθεση από paulpap01: “Μόλις δόθηκε και η δική μου παραγγελία μετά από πολύ σκέψη και έρευνα αγοράς (μαγαζί/μοντέλο) κατέληξα στο Mi5 3GB/64GB από το eglobalcentral στα 250€ Άντε να δούμε τώρα πότε θα φτάσει ” Αυριο παραλαμβανω απο το εν λογ…
-
Δεν νομιζω οτι θα φοβηθουν αφου και να κανει κανεις καταγγελια δεν πιστευω οτι θα υπαρξει καποιο αποτελεσμα
-
Εεε αυτο ας το ανοιξουν μωρε τι θα καταλαβουν! Αφου το κινητο ερχεται απο eglobal και ειμαι καθαρος ολα κομπλε
-
Εγω περιμενω ενα δεμα αξιας 17 ευρω... Στο tracking δεν αναφερθηκε πουθενα το τελωνειο και τωρα το τελευταιο status λεει Εκφωρτωση απο μεταφορικο μεσο ΚΔ Θεσσαλονικης... Δεν ξερω αν αυτο ειναι το τελωνειο με αλλα λογια βεβαια Θα δειξει!
-
Ειναι οντως αηδια να περιμενεις δεμα αξιας 5-6 ευρω και να πληρωνεις + 3 ευρω νταβατζιλικι!
-
Παράθεση από alnikou: “δέμα αξίας 9€ λένε οτι πέρασε από τελωνείο (το οποίο είναι μέσα στα ΕΛΤΑ ) και με χρέωσαν 3€ δασμούς ” Εχω την εντυπωση οτι αυτα τα 3 ευρω δεν ειναι δασμοι αλλα αμοιβη προς τον τα ΕΛΤΑ που εκαναν ελεγχο στο δεμα σου ασχετα απο το αν τελικα διαπιστωσαν οτι δεν ειναι μεγαλης αξιας!