Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πολλες καλες κριτικες για το συγκεκριμενο τους τελευταιους μηνες που παρακολουθω το forum! Θα το χω στα υποψιν για την επομενη αγορα σιγουρα!
-
Παράθεση από makis1024: “εμπεριέχει φπα Γαλλίας, έξοδα εκτελωνισμού, και dpd κούριερ ” Αυτη ειναι κι εμενα η απορια μου! Μια λογικη εξηγηση ειναι οτι δεν πληρωνουν ολα τα δεματα δασμους οποτε δεν βγαινει χαμενο το καταστημα, αυτο ομως δεν ειναι στανταρ αλλα ειναι θεμα τυχης! Μια αλλη λυση ειναι να εχουν τα καταστηματα καποια γνωριμια και με καποιον τροπο νομιμο ή και μη να περνανε τα δεματα χωρις να πληρωνουν δασμους...Δεν ειναι τυχαιο που για τις τριγωνικες αποστολες χρησιμοποιουνται κυριως αυτ…
-
Κι εγω ακριβως το ιδιο ειχα κανει και η απαντηση τους ηταν πως θα προσπαθησουν να κανουν το καλυτερο για να με ικανοποιησουν Μιλησα τωρα ομως και μου ειπαν οτι ειναι απλα διαφορετικα παραρτηματα της DHL... Δεν παιρνω κι ορκω ομως αφου καθε ενας υπαλληλος διαφορετικα τα λεει
-
Κι εγω ειχα ρωτησει στο Gearbest μεσω αυτου του ηλιθιου συστηματος με τα tickets που σου απαντανε μετα απο 2 χρονια... Η απαντηση ηταν αρνητικη ομως τοτε δεν υπηρχε η επιλογη DHL(EXT)...
-
Αυτα ειναι απο το Gearbest... Γιατι 3 διαφορετικα DHL; Ξερει κανεις αν κανενα απο αυτα ειναι τριγωνικη;
-
Ας ειναι θα το περιμενω 1-2 μερες να στανιαρει πριν το φλασαρω =============== Φεβ 18th 2017, 5:09pm =============== Μολις ανακαλυψα οτι το ελληνικο Facebook Page και το forum/blog του gearbest που ειχα πει οτι δημιουργηθηκε χρησιμοποιει Affiliate links Πραγματικα ο Ελληνας ειναι το συννωνυμο του τυχοδιωκτισμου και της αισχροκερδιας
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από giwrgosalim: “Δεν θα ηταν ασχημα να περνουσε κι απο κανενα coffee shop στο δρομο ” Άμα περάσει θα μείνει εκεί ο Οδηγός ”
-
Δεν θα ηταν ασχημα να περνουσε κι απο κανενα coffee shop στο δρομο
-
Νταξει αυτο ειναι καπως ανακουφιστικο! Εμενα δειχνει οτι ξεκινησε 16/2 το βραδυ απο Αιντχοφεν...
-
Αρα οντως κολυμπησε για να περασει απο την Αγγλια στην Ολλανδια Ξερουμε αν γινονται μεταφορες τα σ/κ;; Εννοω τωρα μεταφερεται προς Ουγγαρια ή βρισκεται αραχτο σε ενα φορτηγακι παρκαρισμενο στην Ολλανδια;
-
Το δικο μου πρωτα εμφανιστηκε Αγγλια και μετα Ολλανδια! Το ιδιο εκανε και του @demakhs... Αληθεια τωρα οδικως ερχεται;
-
Παράθεση από Thracia: “Το σωστό είναι το κάτω,οδικός Το δικό σου μάλλον το φέραν από Κίνα γιατί δεν θα το είχαν ” Σε 'χασα αδερφε! Τι θες να πεις;
-
Καλα παει οντως! Δε μου λες, Σ/Κ δουλευουν αυτοι της DPD ή τζαμπα περιμενω να μετακινηθει στο επομενο σταδιο που ειναι η Ουγγαρια;
-
@demakhs Ασε τις μπαρουφες κανονικα πηγε και το δικο σου! Μην πουλας παπα στα παιδια
-
@linuxilakis Γι αυτο ειπα "σταση" στην Ολλανδια αδερφε! Απο Αγγλια ξεκινησε το πακετο..
-
Αυτη τη στιγμη εχω το κινητο με dpd τελευταια σταση ολλανδια και τα αξεσουαρ με NL post παλι στην ολλανδια! Κοντρα παιζετε να δουμε ποιο θα φτασει πρωτο! Για στοιχηματα δεχομαι pm!!