Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@zisistil Δυστυχως ή ευτυχως αδερφε μου ειμαι στις 15 μερες απο την παραγγελια και το πακετο μου εκανε την τελευταια του σταση στις 16/2 στην Ολλανδια! Οποτε το 30 δυσκολα θα παιξει σαν νουμερο για μενα +1 στον @demakhs...Οπως πολυ σωστα αναφερει το σημαντικοτερο ειναι να μην σου ρθει σαπουνι και να μην περασει τελωνειο! Το να κανει και 5-10 μερες παραπανω δεν ειναι προβλημα!
-
To gearbest εφτιαξε ελληνικο forum + ελληνικη σελιδα στο fb + ενα Site στο οποιο εχει οδηγο αγορων στα ελληνικα και ανεβαζουν και κατι σαν review ορισμενων προιοντων στα ελληνικα! Καταλαβαν οτι τους εχουμε πλουτισει μαλλον και μας καλοπιανουν
-
@balakof Φιλε αν το ρωτας αυτο για να παρεις αποφαση σχετικα με το ποια εταιρια περναει ή οχι τελωνειο εισαι λαθος! Ολες εχουν τις ιδιες πιθανοτητες! Ουτε το site παιζει ρολο! Δεν παιζει ο τελωνειακος να κατσει να κοιταξει ποια δεματα ειναι με SG, NL, SWISS κτλ ή ποια ειναι απο Banggood, gearbest, yeso κοκ... Αν προκειται να παραγγειλεις εγω θα σου προτεινα SG επειδη φαινεται να ειναι η γρηγοροτερη οσον αφορα τον χρονο αποστολης! Για το τελωνειο η μονη λυση ειναι τριγωνικη αποστολη! Αυτο μονο!
-
@demakhs Την εξυπναδα ετοιμη την εχεις παντα!! Εγω το ανεφερα απλα προς ενημερωση οσων σκοπευουν να παραγγειλουν απο gearbest με post nl...
-
15 ευρω πραγματα ειναι ρε συ δε με καινε τοσο!
-
Παραγγελια απο 26/1 στο gearbest σημερα εφτασε Ολλανδια! Ποιος ξερει ποτε θα παραλαβω!
-
Το χω και στην υπογραφη μου αλλωστε λιγο πιο γενικευμενο! Που να μπλεκεις με απλες αποστολες ρε συ! Μονο τριγωνικη κι αυτη μετα απο συγκριση με τις τιμες των ελληνικων καταστηματων! Θελω να πω ο καθενας μπορει να κρινει αν τον συμφερει να παρει απο Κινα ή Ελλαδα! Εχω ενα πακετακι απο GB σημερα ειναι 16η μερα απο την παραγγελια και δεν εχει παει καν Ολλανδια Που σημαινει οτι εχω χαλαρα αλλες 10-15 μερες στη χειροτερη μπορει και 20-25...Αλλα δεν ειναι κατι που το χρειαζομαι αμεσα οποτε δε με πολυν…
-
Οταν παρηγγειλα εγω στις 29/1 μου ειπαν οτι δεν μπορουν να γραψουν καμια αλλη τιμη εκτος απο την πραγματικη και μετα απο παρακληση δεχτηκαν να γραψουν 130$ gadgets
-
Στο banggood πλεον δεν δηλωνουν αλλη τιμη ή και να το κανουν δεν θα διαφερει κατα πολυ απο την πραγματικη! Αυτο ομως δεν κρινει και πολλα οσον αφορα το αν θα περασει ή οχι τελωνειο..
-
Λογικα το θεμα ειναι στον player! Δοκιμασε αυτο που σου λεει ο συνονόματος... Παντως δεν εχει ξαναγινει παρομοια αναφορα και δεν ειναι κατι που περνα απαρατηρητο...αν οντως παιζει σωστα σε αλλον player τοτε θα πρεπει να δοκιμασεις αλλη rom ή να ξαναφλασαρεις την ιδια, θα σε κατατοπισουν τα παιδια που τα ξερουν και καλυτερα..
-
Πλακα πλακα αν δεν ειχε κλεισει τωρα θα το ειχα το κινητο! Ηταν η αρχικη μου επιλογη οχι ομως για το pro αλλα για το note 4! Καθε εμποδιο σε καλο λενε ομως!!
-
Ρε σεις μηπως το TopOne δεν εκλεισε αλλα απεκλεισε την Ελλαδα; Βλεπω εχει συνεχως φρεσκα feedback Γιατι να μας το κανει αυτο;;;
-
@kajabas Γεια σου φιλε καλως ορισες στο forum! Εχω την εντυπωση οτι κοιτας το Redmi 4 prime και οχι το Redmi note 4... Εκτος αυτου ο τροπος αποστολης που αποφευγει το τελωνειο στο συγκεκριμενο καταστημα κοστιζει 30$.
-
@billphone Μη μασας δικε μου! Εχω κι εγω παραγγελια απο Gearbest κατι πραματουδια αξιας 20 ευρω... 15η μερα σημερα και το μονο που εχω ειναι ενα tracking number κολλημενο σε status Pre advised order απο τις 6/2 και η αποστολη "φαινεται" πως εγινε στις 3/2... Ολα στο προγραμμα ειναι ομως οπως σου ειπε κι ο @demakhs... Εφ οσον παρηγγειλες απο gearbest που στελνουν και με nl post ελπιζω να ειχες προετοιμαστει ψυχολογικα ωστε να αντεξεις σε περιπτωση που χρειαστει να περιμενεις 55 μερες για να παραλ…
-
@doctor13Απο banggood το ειχα παραγγειλει αρχικα ομως εκανα την παραγγελια στη περιοδο τον εορτων τους και οταν ξαναανοιξαν ενημερωσαν την κατασταση σε backordered και το κινητο τεθηκε σε κατασταση pre-order! Εμενα μου ελεγαν τα γνωστα παπατζιλικια μην ανησυχειτε ειστε καλυμενος το δικο σας ξεκιναει αυριο..αυτο εγινε για 3 μερες ωσπου βεβαιωθηκα πως με κοροιδευουν και καθυστερουν! Για να μην στα πολυλογω μου βγηκε 192 απο eglobal!