Δουλευουμε υπερωριες για να τους χαρισουμε μια μικρη, αλλα απολαυστικη στιγμη λιγο πριν πανε στη δουλεια και αρχισουν τα βασανα. Ετσι κι αλλιως εγω θα κοιμαμαι ως τις 12... @spideman3 Οχι δεν το κανω απο οικτο. Απλα ενας αρχηγος που σεβεται τον εαυτο του κανει οτι περναει απο το χερι του(και το ποδι αν χρειαστει) για την διατηρηση της ταξης και της ομοιογενειας, της ομαδας του!!
Καποιος καταλαβε οτι εκανε μακακια.... Ετσι ειναι αν σου παραδινουν αερα καβαλας τον....Φ50 Περα απο την πλακα, απ οτι φαινεται προκειται για παρεξηγηση αλλα λογω διαφορας ηλικιας εγω στη θεση σου θα ζητουσα μια γνησια-παχια-βαρβατη συγνωμη! Απ οτι βλεπεις δεν εκμεταλευομαι την ευκαιρια να παρω τον @sso με το μερος μου στην διεκδικηση του θρονου! Ποσο τιμιος πχια;;;;
Ναιιιιι παρελαβε το πακετο η dpd ενεργοποιηθηκε το τρακινγκ και ο κεραυνος ερχεταιι!!! Το μονο κακο ειναι οτι η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ειναι στις 4/12, ελπιζω να ειναι ενδεικτικο και να πεσει τελειως εξω!! Επισης για καποιο λογο αναφερει οτι το δεμα θα παραδοθει μεταξυ 6.00 και 22.00 οπως ζητηθηκε και δεν καταλαβαινω απο ποιον ζητηθηκε....
Παράθεση από osalonikios: “Ήταν να πάρω κάτι λεφτά τον Ιούνιο, μετά πήγαμε Αυγουστο, μετά Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη (για σήμερα δλδ) και τώρα φτάσαμε στις 22 Δεκέμβρη. ” Στα γενεθλια μου! Τυχαιο; Δεν νομιζω...
@linuxilakis μεχρι 200€ ειναι αυτα που σου ειπαν αν διαθετεις κατι παραπανω χτυπα κι εσυ ενα ονορ 9 που ειναι ιδιο με το mi6 με ελεφρως κατωτερο επεξεργαστη και καλυτερη καμερα συμφωνα με γενικη ομολογια..