Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Δουλευουμε υπερωριες για να τους χαρισουμε μια μικρη, αλλα απολαυστικη στιγμη λιγο πριν πανε στη δουλεια και αρχισουν τα βασανα. Ετσι κι αλλιως εγω θα κοιμαμαι ως τις 12... @spideman3 Οχι δεν το κανω απο οικτο. Απλα ενας αρχηγος που σεβεται τον εαυτο του κανει οτι περναει απο το χερι του(και το ποδι αν χρειαστει) για την διατηρηση της ταξης και της ομοιογενειας, της ομαδας του!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπααα, απλα ειναι εμφανες οτι το χιουμορ σου εχει αρχισει να μουχλιαζει και το κοινο αρχιζει να ζητα κατι πιο "φρεσκο"...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καποιος καταλαβε οτι εκανε μακακια.... Ετσι ειναι αν σου παραδινουν αερα καβαλας τον....Φ50 Περα απο την πλακα, απ οτι φαινεται προκειται για παρεξηγηση αλλα λογω διαφορας ηλικιας εγω στη θεση σου θα ζητουσα μια γνησια-παχια-βαρβατη συγνωμη! Απ οτι βλεπεις δεν εκμεταλευομαι την ευκαιρια να παρω τον @sso με το μερος μου στην διεκδικηση του θρονου! Ποσο τιμιος πχια;;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξεκινησαμε απο Αγγλια χθες!! Φανταζομαι τωρα την εχει πεσει σε κανα coffee shop στην Ολλανδια και περιμενει να Scan-αριστει...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis ειπες οτι καποιος πουλαει mi note2 ή καταλαβα λαθος;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν ηταν οπαδος της αληθειας θα ειχε τηρησει την υποσχεση του σχετικα με τον Φ80 που ειχε δωσει για το αν θα πουλησω το pro πανω απο 130 ευρα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εκτος και αν κατσεις να σκεφτεις ποσα απο αυτα που λεει ειναι αληθεια...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε...ε...ερχεται!!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναιιιιι παρελαβε το πακετο η dpd ενεργοποιηθηκε το τρακινγκ και ο κεραυνος ερχεταιι!!! Το μονο κακο ειναι οτι η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ειναι στις 4/12, ελπιζω να ειναι ενδεικτικο και να πεσει τελειως εξω!! Επισης για καποιο λογο αναφερει οτι το δεμα θα παραδοθει μεταξυ 6.00 και 22.00 οπως ζητηθηκε και δεν καταλαβαινω απο ποιον ζητηθηκε....

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Τσεκαρε αξιωμα!! Λεκτορας, και οχι απλος λεκτορας.... Βετερανος!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Ήταν να πάρω κάτι λεφτά τον Ιούνιο, μετά πήγαμε Αυγουστο, μετά Οκτώβρη, μετά Νοέμβρη (για σήμερα δλδ) και τώρα φτάσαμε στις 22 Δεκέμβρη. ” Στα γενεθλια μου! Τυχαιο; Δεν νομιζω...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Την γλυκια καληνυχτα μου στην τρουπα!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog Ψησου να γραψεις ενα βιβλιο σχετικα με την διαπαιδαγωγηση απο 0-18 ετων! ΥΓ θελω 5% για την ιδεα μου!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα παιδες!! @Alex_MLT λιγοι και καλοι, τα υψηλα στανταρ της τρουπας δεν επιτρεπουν σε ολους να μενουν, κατα καποιο τροπο φιλτραρει τα μελη της!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis μεχρι 200€ ειναι αυτα που σου ειπαν αν διαθετεις κατι παραπανω χτυπα κι εσυ ενα ονορ 9 που ειναι ιδιο με το mi6 με ελεφρως κατωτερο επεξεργαστη και καλυτερη καμερα συμφωνα με γενικη ομολογια..

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis Δεν ειναι φιλος στο ινσομνια το βρηκα. Δεν εχω ιδεα σχετικα με την κατασταση του θα ρωτησω τωρα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@linuxilakis αν ειναι σε καλη κατασταση το πριξελ στα 180 ειναι η τελεια αγορα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες εχω τυπα που δινει mi5s μαυρο 3/64 στα 180€ αν ενδιαφερεται κανεις ας μου πει να τον παραπεμψω!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Alex_MLT Οπως εχω ξαναπει, οι δυο λογοι που δεν πηρα mi note 2 ηταν: Πρωτον, η oled οθονη του Και δευτερον, το οτι ειναι υπερβολικα παλιο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παρεμπιπτοντως, μολις το βρηκα στα 180! Ετσι το συζηταω!