Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@demakhs Ποιος θα εδινε 220€ για να παρει τοσο ξεπεσμενο και ξεπερασμενο τηλεφωνο που ανακοινωθηκε πριν 1.5 χρονο ρε συ; Σιγα το κελεπουρι! ΥΓ. Σχολια σχετικα με την τιμη που εδωσα το Pro θα μενουν αναπαντητα για ευνοητους λογους!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν παει στα χερια της DPD αρχιζει το ωραιο κομματι ρε σεις. Μεχρι τοτε ειναι το δυσκολο, εχουν περασει 5 μερες απο την αποστολη και μου φαινεται αιωνας! Ελπιζω απο Δευτερα να ξυπνησει το τρακινγκ....μην πω απο σημερα!!! Απο κινα αγγλια με τι παει; Ταχυδρομειο;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Αυτο που ειπες για την βροχη, θα αναθεωρησεις οταν μαζεψεις κουνουπιδια κατω απο τη βροχη!! 25 ειναι πολλεςςςςςς!!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@tasosko Εσενα ποσο καιρο μετα την αποστολη το παρελαβε η DPD και ξυπνησε το tracking?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κααααααααλημερααα!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι αυτο ειναι αληθεια.... ....πρεπει να προσεχεις πως μου μιλας @demakhs !! Διαφορετικα θα με αναγκασεις να σε απομακρυνω..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Με εχεις για τετοιο; Ζητα συγνωμη!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε παρακαλω μη με βγαζεις σεντρα δεν μπορω να απανταω

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ας μπει καποιος να πει στο παιδι μην τυχον και επιστρεψει το δευτερο πακετο γιατι εμενα δεν μου το επιτρεπει η μπακατελα που χρησιμοποιω!! Τι ειναι αυτα που του λετε ρε; Αυτα ειναι τα τυχερα και συμβαινουν μια στις χιλιαδες παραγγελιες! Επισης αν το κρατησει δωστε του και μια προσλκηση για την τρουπα! ΥΓ Πλακα κανω οποιος με κραξει δεν θα παρει απαντηση, μιας και για καθε μηνυμα αφιερωνω περιπου 40'. ΥΓ2 Με την ευκαιρια να σας πω την καληνυχτα μου και προκαταβολικα την αυριανη καλημερα μου αν δε…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να ευχηθω κι εγω τα καλυτερα στον @osalonikios!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Φιλοσοφημενο εε; Επιτελους καποιος μου κανει ενα κοπλιμεντο που δεν εχει να κανει με την εμφανιση μου!! Απο τι το συμπερανες αυτο ομως;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@Alex_MLT Οπως ακριβως τα ειπες για το redmi pro! Τα λογια περιττα! Ηξερα οτι προκειται για πειραματικη συσκευη στην οποια η xiaomi δοκιμασε οτι π@π@ρια της κατεβηκε αλλα δεν περιμενα κατι τετοιο! Μου εβγαλε ενα ΣΧΕΔΟΝ αξιοπρεπες 8μηνο. Αυτο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καμια δεν ειναι οκ ουτε καν των galaxy κτλ κτλ...λιγο πιο επικινδυνες οι φθηνες κινεζικες ομως!! ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες εγω προσωπικα δεν προκειται να ξαναπαρω ποτε κινεζικη oled. Οπως ο διαολος το λιβανι και σας προτεινω να κανετε το ιδιό! Κατι θα ξερω!!!! Ηταν ενας απο τους βασικους λογους που απεφυγα το mi note2....

• Magic WormHole

Μήνυμα

@makisfz Ναι φιλε μου 160 ευρω!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδια δεν εχω σωστο κινητο να μπαινω να γραφω και μπαινω απο pc μονο για καλημεροκαληνυχτισματα! Σ'χωρεστε με... Καληνυχτεςςς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερααααααααα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τοοοοοοσο πολυ;;;; Οχι οτι με χαλαει και πολυ αλλα ειχα μια ελπιδα οτι θα το ειχα στις 15-17 μερες απο την παραγγελια

• Magic WormHole

Μήνυμα

@tasosko Εμενα γιατι ξεκιναει ετσι το tracking ρε συ;;;; Λεει οτι εχουν λαβει τις πληροφοριες για το πακετο μου και το περιμενουν.. Οταν ειχα παραλαβει με DPD το redmi Pro πηγε ακριβως οπως το δικο σου..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γιατι ως γνωστον.... youtube.com/watch?v=_RZwRuXZtX4