Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

giwrgosalim - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Κύριοι έχει δίκαιο ο @giwrgosalim από την στιγμή που πήρε tracking number από dpd. Ξεκινάει από Κίνα με Α tracking number όταν πιάσει Αγγλία παίρνει το δέμα άλλο tracking number. Θα κάνει μια βόλτα την Β. Ευρώπη - Βαλκάνια (Ρουμανία, Βουλγαρία) - Θεσσαλονίκη και παραλαβή με ελληνική courrier. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και το Pro με DPD το ειχα παρει αλλα απο το Eglobal! Οποτε υπολογιζω γυρω στις 10 μερες απο την στιγμη που θα ενεργοποιηθει το tr…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτος ετσι οπως παει οχι σωληνα αποχευτευσης...ουτε το δαχτυλιδι αποχετευσης δεν θα του κανει...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κι ομως θα παραλαβω σε 15 μερες, χωρις τελωνειο, κινητο που μαμαει και θα σε φαει η ζηλια σου ατιμε!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ειναι λογικο να εχω Tracking number της DPD ηδη, για παραγγελια που εριξα το σαββατο;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@tasosko Ευχαριστω!! Κι εγω το 8 δουλεψα λιγο και ειναι αρκετα καλο, το 9 ειναι και αρκετα βελτιωμενο οποτε φανταζομαι θα ειναι πολυ δυνατο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@sso Να σαι καλα ρε φιλε ας ακουσω και κατι καλο @tasosko Huawei Honor 9 πηρα αδερφε!!! @demakhs Χρωστας εναν Φ80...να δουμε ποιον θα κλαινε στο τελος

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs @spideman3 Τι να το κανω το note 2 ρε σεις; Πηρα καλυτερο!! Αλλωστε και οταν εριξα την παραγγελια το note 2 ηταν με κουπονι στα 230 αλλα προτιμησα να δωσω το εξτρα 40αρι για να παω σε κατι πιο νεο και πιο καλο. Και μακρια απο κινεζικα με OLED. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! @Alex_MLT Δηλαδη θεωρεις οτι το honor 9 ειναι κατωτερο του prixel;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξερει κανεις απο ποια wearhouses στελνει με dpduk το gb;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@fog ειχα ξεχασει ποσοι καλοι ψυχολογοι ειναι οι μαναδες!! Καλημεραα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε αυτο το νημα δεν ειμαστε στενομυαλοι! Ξερουμε να δεχομαστε το διαφορετικο. Και ο καλυτερος τροπος να το αποδεικνυουμε ποιος ειναι; Φυσικα! Να ειναι διαφορετικος ο αρχηγος!! Οσο για την παραγγελια θα ζητησω γνωμες και αυριο και θα δω τι θα κανω...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μαγκες θελω γνωμες γιατι εχω τρελες αμφιβολιες!! Παρηγγειλα honor 9 στα 295 απο gearbest. Επραξα ορθως ή μπορουσα νσ εχω παρει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα;; Πειτε μου αποψεις...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@tasosko Την παραγγελια ποτε την εκανες;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Xiaomi κοιταω κατα κυριο λογο, μετα huawei. Τιποτα αλλο κινεζικο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι σκατα 11.11 ειναι αυτο ρε; Τις προηγουμενες μερες πιο καλες προσφορες ειχε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκωληκες οτι προσφορες βλεπετε σε καταστηματα που εχουν ως επιλογη μεθοδο που αποφευγει το τελωνειο στειλτε μου!! Κυριως mi note 2 mi6 honor 9 @spideman3 παλευω να παρω ρε φιλε αλλα μεχρι τωρα καμια καλη προσφορα...το mi6 επαιζε το πρωι στα 307 στο banggood αλλα δεν δινω τοσα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρααα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια που λέμε;;;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ρε σεις, ο @giwrgosalim τι έκανε με την παλιο-μπακατέλα του? κάθεται και κλαίει την μοίρα του που ξόμεινε στο...ράφι?? ” Αλλος θα κλάψει.... ....κανέναν υδραυλικό έχουμε να μας πει ποιο είδος σωλήνα... γλιστράει καλύτερα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέραααααα

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 Είσαι λάθος εδώ. Δεν φταίει ο χρήστης αν το S/W δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως το H/W και σε αυτή την περίπτωση προφανώς και θα ψάξει κάτι που να τα καταφέρνει καλύτερα.