Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αγαπητοί άρρωστοι.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίπα καλημέρα, να καληνύχτισω κιόλας. Μην με πείτε και αγενή. 263252320937488
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, όσο καλή μπορεί να είναι σήμερα..
-
Xiaomi mi max 3
ΜήνυμαΔεν υπάρχει περίπτωση αν έρθει επίσημα Ευρώπη με global έκδοση να έχει κάτω από 300 ευρώ αρχική τιμή. Δες τι επίσημη τιμή έχει το Redmi note 5, και βάλε κάνα 70-80 ευρώ πάνω. Καλά, αν βγει και το άλλο με τον 710, πάνω από 400 αρχική αν έρθει Ευρώπη και αυτό.. Τώρα από αλλού θα είναι σίγουρα πιο φτηνά. Χωρίς την επίσημη εγγύηση όμως.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από demakhs: “Εμενα μου φέρανε μια τσάντα για να με αγγουροδοκήσουν, αλλά είναι από τα μικρά... . ” Σε πήραν χαμπάρι , δεν στα φέρανε να τα φας... Να τα φας δηλαδή αλλά καταλαβαίνεις τώρα... γι'αυτό είναι από τα μικρά. ” Δεν προσφέρεται η μέρα για χαβαλέ, νομίζω. Χωρίς παρεξήγηση παιδιά, έτσι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Εγώ είμαι απλά συγκλονισμένος και δεν πιστεύω στα μάτια μου αυτό που βλέπω. Αναδημοσιεύω εικόνα από την πρώτη σελίδα του zougla .gr, και δεν θα ξαναποστάρω για σήμερα. Να είστε όλοι καλά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55909/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠερισσεύει χώρος στο κύριο partition για τίποτα άλλο; Φαίνονται πολύ στριμωγμένα τα πράγματα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΥπάρχει εξήγηση για αυτό. Ο αληθινός ντουάγκης δεν ήταν Ταϊλανδός. Σύμφωνα με νεωτέρες πληροφορίες, ήταν μπροστινός νησιώτη Έλληνα δημοτικού υπάλληλου. Οι έρευνες συνεχίζονται.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαUnboxing μπροστά σε 3 ανεξάρτητους μάρτυρες. Αλλιώς δεν πιστεύω τίποτα.
-
Για ενημέρωση: 'Eκανα παραγγελία μέσω Ali express από πωλητη που υποστήριζε ότι στένλει power banks Ευρώπη μέσω Turkey post. Με λίγα λόγια, ούτε μέσω Τουρκίας γίνεται πλέον. Είχα δει review από παλιότερες παραγγελίες που πέρασαν κανονικά, άρα πρόσφατα μπλόκαραν και τους Τουρκους. Το πακέτο επιστράφηκε στον πωλητή, εγώ έχασα κάποια λίγα χρήματα από τις προμήθειες του Paypal. Ο πωλητής άψογος, πλήρωσε αμέσως ασυζητητί.
-
Γρηγορότερο δεν είναι, δεν μπορεί να είναι, από το Redmi note 5, εφόσον μιλάμε για ολόιδιο hardware. Υπάρχουν πάντα διαφοροποίησεις στο σκορ του antutu λόγω συνθηκών και κατάστασης της συσκευής. Για παράδειγμα, το δικό μου Redmi note 5, έχει βγάλει από 112500 ως σχεδόν 116000 (κοντά στο αιρκοντισιον.. χαχαχα). Κατά τα λοιπά, μια χαρά συσκευή είναι η τωρινή έκδοση του max 3. Οτιδήποτε άλλο θα την έκανε να αλλάξει κατηγορία τιμής, και επειδη ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, καλά έκανε η xiaomi και …