Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tasospap1986: “Ή έχουμε ελπίδες οι υπόλοιποι;;; ” Πως,έχουμε. 1/4500, περίπου. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος για την όγδοη κλήρωση, κοντά στις γιορτές.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Σε ποια παραλία να πάω σήμερα...σε ποια παραλία να πάω σήμερα, όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την κορμάρα μου!!!! ” Πήγαινε Τιγκάκι, να αγναντεύεις και την Κάλυμνο.. Παράθεση από demakhs: “άμα την είχε...με το παλιοχαβάι την τράβηξα που πνέει τα λοισθια!! ” Μην στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι, μόλις κατέβω Ελλάδα, θα πάω να τον βρώ προσωπικά. Θα τον δωροδοκήσω με κάνα ταψί γαλακτομπούρεκο και θα μου την δείξει. (γιατί ΞΕΡΩ ότι έχει την φάτσα σου, κάπου) (Μην ανησυχείς δ…
-
@skepasti21 Στην Μυτιλήνη είσαι κουμπαρέλι μ' ή αλλού την στιγμή αυτή; Eλα σε pm όποτε μπορείς. Και ναί, είναι πολύ πιθανό να φταίει η οθόνη για την κατανάλωση που έχεις.
-
Η xiaomi δεν κατασκευάζει οθόνες. Απλά σιγουρέψου ότι η οθόνη είναι καλής ποιότητας.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό Κυριακοκύριακο
-
Παράθεση από valantis8: “τελικα mui 10 θα παρει το pro; διαβασα οτι στα τελη Ιουλιου θα βγει για το κινητο μας. Ισχυει; εχει καποιος αλλος καμια πληροφορια; ” ¨Ήταν μέσα στην πρώτη λίστα που ανακοινώθηκε αρχικά. Μετά, τις επόμενες 2 φορές που βγήκαν λίστες, έλειπε όπως και το Rn note 4 (ΜΤΚ). Δεν είναι καλό σημάδι αυτό. Αλλά ίσως να πάρουν από τα τελευταία, τέλος καλοκαιριού. Η και ακόμα αργότερα. Αν και από ότι βλέπω, πιο καλά να μην πάρει καθόλου. Μάλλον το δικό μου θα το βάλω σε stable αν τελ…
-
Ας δουλέψει πρώτα με το καλό και ανησυχείς μετά αν είναι γνήσια ή οχι. Από την φωτό μόνο πάντως δεν θα σου πεί κανείς ναι ή όχι. Δώσε πιο πολλές πληροφορίες για από που την πήρες, τα στοιχεία του ανταλλακτικού που έγραφε το site και κυρίως, πές μας για ποια συσκευή μιλάμε..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, 21 ποστ ακόμα για τις 45000. Για αυτόν που τα μετράει το λέω, να προλάβει να πάρει screenshot.
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αυτό, είναι Σαββατοκύριακο αποφάσεων... ” Δηλαδή αν θα κάνεις τον κιμά κεφτέδες ή μπιφτέκι; Όντως αυτό είναι σοβαρό δίλημμα. Χάθηκε και ο Μάρκος να μας δώσει τα φώτα του σχετικά με το θέμα..
-
-