Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Είναι μυστικό. (Hidden Content)
-
Παράθεση από Sotiris_s: “@Alex_MTL ο @AlexandrosK είχε το ίδιο πρόβλημα με το mihome από την ώρα που άνοιξε το κινητό με την global σταθερή ... Αυτό είναι το παράξενο... Πώς καποιες συσκευές δουλεύουν κανονικά κ κάποιες όχι ... Πχ οι περισσότεροι με note 5 το mihome τους δουλεύει κανονικά κ στην global σταθερή και στην 8.7.12 του φόρουμ.... Εμένα δούλευε στη σταθερή κ σταμάτησε .... Κ δεν νομίζω ότι γίνεται μόνο στο note 5 ... Εμένα έτσι ήταν κ στο note 4 x.... Γιατί όμως , πώς επιλεγμένα διαλέγ…
-
Καλώς το... Redmi note 5 Max. @Dimitris Sideridis Αδερφέ, την ίδια κουβέντα είχαμε και πέρσι με το max 2 και τον 660. Και την ίδια θα έχουμε και του χρόνου με το max 4 και τον 730..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαAν βρεις και τον μεζέ 15 σε καλή τιμή, δεν είναι κακός. Καθόλου κακός..
-
Δεν υπάρχει συσκευή από καμιά εταιρεία που λανσάρεται καινούργια και όλα λειτουργούν άψογα. Και δεν θα υπάρξει καμία, για το άμεσο μέλλον. Οποία εταιρεία ισχυρίζεται κάτι διαφορετικό, κοροϊδεύει πρώτα τον εαυτό της και μετά τους πελάτες. Φιλική συμβουλή : Διάλεγε για αγορά συσκευές που έχουν βγει στην αγορά τουλάχιστον ένα εξάμηνο, για να έχεις τα περισσότερα πράγματα να δουλεύουν σωστά. Θα πληρώσεις και λιγότερα..
-
Μάλιστα, μάλιστα. Για όσους γκρινιάζουν για το whyred... Φλασάρετε beta ρομ και μετά έρχεστε και γκρινιάζετε γιατί κάποια πράγματα δεν δουλεύουν (ακόμα) σωστά. Το κινητό μια χαρά λειτουργεί, για την ηλικία του MIUI 10 και την κατάσταση της ρομ. Στην ίδια περίοδο πέρυσι με MIUI 9, τα πράγματα ήταν σε χειρότερο επίπεδο. Αν όλα δούλευαν σωστά γιατί η ρομ ονομάζεται ακόμα beta; Το.. καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο είναι; Καταλαβαίνω την κατάσταση του να μην δουλεύει νέα συσκευή όπως πρέπει αλλά.. Κάνετε …
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “και εδώ το τελικό αποτέλεσμα ” Ωραία μασέλα η κυρία.
-
-
-
Xiaomi Wifi Amplifier 2
ΜήνυμαΕγώ έχω και ρούτερ και extender αλλά σε διαφορετικές γραμμές. (έχω 2). Θα το δοκιμάσω πάνω στην ίδια γραμμή μόλις βρω χρόνο, είμαι περίεργος να δω αν θα δουλέψει το roaming.