Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αυτό στα αριστερά φαίνεται πολύ ύποπτο πάντως

• Magic WormHole

Μήνυμα

Νομίζω για αυτοκίνητα συμφέρει πιο καλά η γέφυρα, δεν ξέρω πως είναι οι τιμές στους σκυλοπνιχτες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Επίτιμε, φάουλ και κίτρινη για επικίνδυνο ποσταρισμα. Πάρτο αλλιώς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στα μεζεδάκια.

• Δεν φαντάζεσαι πόσο λυπάμαι που συμφωνώ με το σχόλιο σου. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ελπίζω μόνο να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

• @BanditGR To θέμα δεν είναι η (άσχημη) κατάσταση, είναι η απουσία αντίδρασης για ένα πρόβλημα που δημιούργησε η ίδια η xiaomi στους πελάτες της υποτιμώντας πολύ σοβαρά τις συνέπειες της απουσίας σωστής πληροφόρησης για μιας τόσο σημαντικής αλλαγής. Οκ, λάθη συμβαινουν. Εφ'οσον από ότι αποδεικνύεται υπάρχει μια έστω δύσκολη λύση που μάλιστα περνάει και 100% από το χέρι της xiaomi, έπρεπε να είχε προσφερθεί η πληροφορία, επίσημα. Και όχι αντί αυτού, να βγαίνουν τυχαρπαστοι μοντερειτορ στο επίσημο …

• @linuxilakis Βασίλη, καλά νέα είναι το ότι υπάρχει τρόπος να ξεμπρικαρει η συσκευή αλλά πάλι χρειάζεται η άδεια της xiaomi για το EDL. @fanismarg Από ότι κατάλαβα το ρωσικό φόρουμ μάζεψε λογαριασμούς με μπρικαρισμενες συσκευές και πίεσε για να γίνει κάτι με τις άδειες για ΕDL. Μάλλον αυτή είναι η μόνη λύση.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα καλημέρα παιδιά, με μια εξαιρετική εκτέλεση από τον τεράστιο Ανδρέα Μποτσέλι ” Καλημέρα παιδιά. Τάκη μου, δεν ξέρω τι έβαλες στον καφέ αλλά φαίνεται καλό. Στείλε μου λίγο και προς τα εδώ στην Μάλτα..

• Μου έχει συμβεί και εμένα σε μια 32άρα. Εφόσον απέτυχε να γίνει φόρματ, είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για την ίδια περίπτωση. Μην χάνεις τον χρόνο σου, είχα δοκιμάσει ότι εργαλείο, αντάπτορα και utility υπάρχει. Ξέχασε το, απλά αντέγραψε τα αρχεία σου και πέταξε την. Είναι πρόβλημα της κάρτας που όταν εμφανίζεται, δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή. @Konmal > Απλά, για να νιώσεις ότι δεν παραδόθηκες... αμαχητί, δοκίμασε το SDFormater, αν δεν δουλέψει αυτό, δεν γίνεται τίποτα.

• Μια χαρούλα τα λέει ο Γιώργος. Η ζήλια θα σε φάει εσένα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αρκετά καλύτερο το mi8 από ότι άλλο κινητό xiaomi υπάρχει υπάρχει την στιγμή αυτή προς πώληση. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Απλά, κρύβεις το notch και είσαι κομπλέ αφού σπρώξεις την πεντακό-εξακοσάρα γιούρα. Παράθεση από spideman3: “ή να περιμένω τα 4,6,8 ram με εσωτερικό 64,128,256 Mi 8 EE? ” Αραχνιάρη, περιμένεις ευρωπαϊκή έκδοση. Θα αξίζει το έξτρα πενηντάρικο. ..................... (Αύριο θα αρχίσω το δικό μου σήριαλ : iPhoneX με διαμάντια ή με σβαροφσκι, από πόσο κοντά φαίνεται η διαφορά…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα παιδάκια. Καλά να περάσετε σήμερα. 99d966ab44295b90b4f780d505ef65d7.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Για αυτή την Μαργαρίτα μιλάει ο Μήτσος πιο πάνω;

• Όλα είναι όπως τα ξέρεις, απλά ΔΕΝ μπορείς να γυρίσεις σε παλιότερη ρομ, προς το παρόν. Πιο μετά μπορεί τα πράγματα να γίνουν ακόμα χειρότερα, δεν ξέρουμε τι σχεδιάζει η xiaomi. Η ομάδα του miui hellas το ψάχνει, μόλις μάθουν κάτι περισσότερο θα μας το πουν.

• Πάντως εγώ συμφωνώ με ένα φίλο που έγραψε για την xiaomi πως κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μειώσουν τις πωλήσεις του whyred, δεν προλαβαίνει να τα φτιάχνει για να τα πουλάει..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τα έχει καβαλήσει σωστά ή.. μπερδεύτηκε πάλι και τα καβάλησε.. λάθος;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “ Αλέξη, ξέρεις ''πόσα καλάμια'' έχει ανέβει ο ήλιος εδώ στο ελλάντα; Μην κοιτάς τον @demakhs άστον αυτόν, είναι ''δημόσιος'' ” Εδώ έχει μιάμιση ώρα ήλιο. Ήδη πλησιάζει τους 30 βαθμούς.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ναι ρε Γιάννη μεσημέριασε σχεδόν. Καλημέρα.

• Παράθεση από demakhs: “φοβερές οι φωτο....από το μεζεδάκι... ” Εσύ, είχες την ευκαιρία σου αλλά, το κουμπί μπλέχτηκε με την κουμπότρυπα και δεν πρόλαβες. Τουλάχιστον πήρες το γιατί-κόκκινο ή συνεχίζεις το δούλεμα;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651