Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Προς ενημέρωση του φιλοθεάμονος κοινού, σε αλλαγή ιδιοκτησίας κινητού και μετά από FR, ζητάει ΚΑΙ η Google να κάνει login ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ βάλει τα στοιχεία του google λογαριασμού του ο νέος. Πλέον, σε Oreo, δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα για κλεμμένες συσκευές, που μάλλον ανταλλακτικά θα γίνονται..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαEκεί του την έχουν στημένη τα πίγκου, η επίθεση θα είναι κεραυνοβόλα...δεν θα καταλάβει τι τον χτύπησε.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55631/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55632/
-
zte v580 - Κολλαει παρα πολυ
ΜήνυμαΑπό και σε ποιά έκδοση έγινε το update; Είχες πάρει backup πριν αναβαθμίσεις;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από makis1024: “Ναι βέβαια γιατί με 1200 χιλιόμετρα θα κάνεις τόσους γύρους στο νησί ” ΚΩΣ: Η επιφάνεια του νησιού είναι 295,3 τ.χλμ. με ακτογραμμή 112 χιλιομέτρων. Οπότε 11 γύρες στο χαλαρό τουλάχιστον τις έχει. ” Μπά , ούτε καν. 14 φορές πήγαινε-έλα Χώρα-Κέφαλος. Και θα περισσέψει και κάτι.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί έτσι ξηγιούνται οι μισθοφόροι , άμα λάχει ναούμ.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55627/
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι ναι και όχι. Αν όντως πήρες το γιατίκόκκινο, θα το ευχαριστηθείς. Απλά ξεχνάμε τα φλασαρίσματα.
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕμ, έλα μου ντε. Ευρωπαϊκές εκδόσεις και global εκδόσεις μου θέλατε. Δεν σαν αρέσανε οι κινεζιές... ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55622/
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Και ένα επίκαιρο θέμα που κολλάει στο whyred...Σαν το κουμπάκι του Kim Jong Un δεν είναι; ” Γατάκια, αυτά τα κάνει (από μόνος του) ΜΟΝΟ ο Επίτιμος και πρίν 30 χρόνια ο Πελέ. icon_mrgreen.gif forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55621/ ...ΣΤΑ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@makis1024 τον Μήτσο περίμενα να σχολιάσει αλλά του πήρες τη δόξα! ” Αργεί να γράψει από το PC, γιατί από κινητό.. πλέον γιοκ.. Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι μετά το ξεκλείδωμα πλέον γίνεται και επαναφορά των εργοστασιακων ρυθμίσεων. ” Αυτό είναι μέσα στο νέο πακέτο με τα δωράκια. Τι να πεις, είναι σαν να τιμωρούνται όσοι θέλουν custom rom..