Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αγαπητοί μοντεράτορες και αγαπητή διαχείριση. Πιστεύω πως αρκετοί από εμάς που είμαστε σε global dev (και θέλουμε να κρακρατήσουμε με την συσκευή) θα θέλαμε ένα ασφαλή τρόπο να πάμε σε stable για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Mόλις υπάρξει stable MIUI 10, θα ήταν πολύ καλοδεχούμενος ένας οδηγός ασφαλής μετάβασης σε αυτή. Αν γίνεται φυσικά, πράγμα για το οποίο που δεν είμαι καθόλου σίγουρος την στιγμή αυτή... Επίσης, διάβασα στους XDA σχετικά με το θέμα ότι σύντομα μπορεί να έχουμε και επίπεδο 5…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί να γκρεμίστηκε φούρνος επειδή πήρε κινητό ο Μήτσος, αποκλείεται ως σενάριο (επιστημονικής) φαντασίας.. (Hidden Content)
-
youtu.be/AhKhp8l6EFM
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “ 2018-07-11_06-15-18 by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE Ja son ούτε shit ούτε Σούλα ούτε whyred It's summer time guys 2018-07-11_06-19-56 by bill linuxilakis - Flickr2BBcode LITE ” Είστε προκλητικός, κύριε.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Ένα και μοναδικό SE ταιριάζει στον @demakhs. Soultan Edition ” Μάλλον το yosoufaki Special Φ Edition, εννοείς, έτσι ;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κ αν ήταν κάνας Λαρσιαιος, σιμπιζάκ' editio....μπορεί ακομα κ σιακατ' editio!! ” Έχε χάρη που απέχωρησε για άλλες πολιτείες ο κλουζω. Θα σε είχε περιλάβει κατάλληλα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Soutzouk edition. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Soutzouk bouluk karaflochetoul Edition
-
Magic WormHole
ΜήνυμαSanpasstinkalamata Edition. Savoura Edition Sapila Edition Bonus entry : Semedaki Edition
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤα σπάει η τρούπα σήμερα λέμε!