Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Το πολύ πολύ να πατήσει το κουμπί του ραδιοφώνου για να ακούσει κάνα Νότη. (που είναι και συνχωριανος)..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ Άλεξ αυτή την περίοδο είμαι σε κανονική άδεια!! ” Να πας κάπου να το κοιτάξεις αυτό. Μπορεί να είναι μεταδοτικό...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ώσπου να αποφασίσεις εσύ να πατήσεις κουμπί, θα έχουν σταματήσει να υπάρχουν κουμπια...

• Έχει παιδικές ασθένειες ακόμα η MIUI 10. Δεν έχω δει κάποιο σοβαρό bug ακόμα αλλά πρέπει να ζήσεις με το λαγκαρισμα ώσπου να στρώσουν τα πράγματα. Αν δεν θέλεις, γύρισε πίσω σε MIUI 9.5

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Διακοπές ξεκινήσαμε ή ακόμα? ” Ρωτάει ο δημοτικός υπάλληλος που είναι σε μόνιμες διακοπές. Όξω ρεεεεε..

• Επίσης να προσθέσω και εγώ, θέλει πολύ κόπο να το πας κάτω από 40% το πρώτο 24ώρο. Εκτός και αν το έχεις σε φουλ φωτεινότητα και δουλεύει ασταμάτητα δίκτυο (πχ παιχνίδια, Netflix, YouTube, Skype κτλ). Και το λέω αυτό γιατί βλέπω βαριά χρήση για πάνω από 3 ώρες με οθόνη, δίκτυο και συσκευή φουλ ενεργή. Άλλα κινητά μετά από αυτό το πράγμα θα ήταν κοντά στο κόκκινο αλλά και πάλι κράτησε η μπαταρία κάπου στο 40%, σχετικά καλά δηλαδή. Με κανονική χρήση 3-4 ώρες SOT/24ώρο, η συσκευή εμένα μου βγάζει ά…

• O καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Αντικειμενικά όμως το Redmi 5 note, έχει πολύ καλύτερη κάμερα. Αν τύχει να το δεις/δουλέψεις από κοντά θα καταλάβεις.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα ” Καλά, εσύ Γιώργο είσαι το άγρυπνο μάτι του Σάουρον, μέρα - νύχτα - εορτές - αργίες δεν σου ξεφεύγει τίποτα..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα στην πρωινή βάρδια του τσίρκου.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Ο συνηθισμένος 5V/2A είναι, δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες η σειρά Redmi. Και που δίνουν (ακόμα) καλώδιο, ευχαριστώ να λέμε.. Έχει καλούτσικη θήκη σιλικόνης όμως μέσα στο κουτί.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Σκοτώνονται όλοι στα πόδια μου, ποιος θα με πρωτοπιάσει κωτσο... Ο άλλος με πολιορκεί να μου ζμπρώξει τ πανάρχαιο πριξελ, μαζί με 4 φωτιζόμενες θήκες, 170 για να πάρει το mi8, ο Καστοριανος θέλει να ξεφορτωθεί το whyred του για να πάρει mi8... υποψιάζεστε τι θα πάρουν κ οι δύο τους απο μένα εεεε? ” Ναι ναι, όλοι εσένα περιμένουν να πουλήσουν στην μισή τιμή. Είσαι το κελεπούρι του αιώνα. Άσε μας κουκλίτσα μας.. (Hidden Content)

• QC3 έχει και φορτίζει και αρκετά γρήγορα ειδικά μεταξύ 30% ως τα 80% (με φορτιστή συμβατό με γρήγορη φόρτιση). Επιδόσεις αρκετά καλύτερα από τον 625, δεν βλέπεις διαφορά από 660 σε καθημερινή χρήση. Θα σου παίξει τα πάντα, καλά. Απλά μια συμβουλή : Μην βάλεις ακόμα MIUI 10 αν τελικά το πάρεις. Άστο κάνα δίμηνο να στρώσουν τα πράγματα. Εγώ το έχω βάλει γιατί μου αρέσει να σκαλίζω αλλά δεν έχουν όλοι την ίδια όρεξη..

• @eddie1996 Να σου πω εγώ που το πήρα; Θα χαλαστεις λίγο το πρώτο τριήμερο με την οθόνη, αλλά όταν θα βλέπεις τον δείκτη της μπαταρίας να μην θέλει να κατέβει, θα σου περνάει. Δεν είναι άσχημη και η οθόνη του note 5, τα χρώματα είναι αρκετά σωστά, ειδικά τα κόκκινα στα οποία η οθόνη του δικού μου pro δεν τα δείχνει σωστά (oled κινέζικη έχει η συσκευή, όχι amoled δυστυχώς). Γενικά το rn note 5 είναι μια πολύ τίμια συσκευή για τα χρήματα που ζητάει και θα έχει και πολύ μέλλον σε αναβαθμίσεις, επίση…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι έκδοση Android έχει αυτό Γιώργο, 7? Δεν είναι κακή ιδέα για... τρίτη συσκευή. Η για φοιτητή. Η για κάποιον που έχει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής, έστω.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό μεσημέρι χαβαλεδορεμάλια.

• Το είδα εχθές δευτερόλεπτα μετά την ειδοποίηση από το telegram. Για να δούμε τι και πότε θα έρθει κατά Ευρώπη μεριά (και πόσο θα ζητάνε..)..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δέσιμο πέτρας (για σιγουριά ότι θα πιάσει πάτο) και πέταγμα στην θάλασσα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάρε πάρε Μήτσο.. Πάρτους φαλάγγι.. Πάρτους τα σωβρακα.. (μην δω μόνο κανένα exif από κάτι άλλο γιατί θα πέσει κράξιμο, του γατοπίγκου το κιγκλιδωμα θα γίνει..)