Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Η ... θήκη!! έχει 4 φωτιζόμενες λέει ένας φίλος του κουραπιε κ τις δίνει μαζί με το πριξελ του 170 ευρώ, τι λέτε, καλή τιμή? ” 4 φωτιζόμενες θήκες μαζί με συσκευή για να τις βάλεις πάνω και τις θαυμάζεις!! Καταπληκτική προσφορά, πάρε.. που θα ξαναβρείς θήκες σε τέτοια τιμή!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτοκίνητο έχεις. Κινητό ΔΕΝ έχεις καψερέ σκώληξ..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από sylvester73: “Αν η υποστήριξη της infoquest είναι τόσο καλή όσο εσεις εδώ μαζί μου, τότε δεν θα έχω πρόβλημα χαχα. Σας ευχαριστώ παρά πολύ ” Παράθεση από NasDriver: “Επίσης όταν θα ψάξεις για συσκευή, να ρωτάς ένα στο πλάι στο κουτί γράφει global version ” Έτσι! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55329/ @NasDriver χρησιμοποιηστε αν θέλετε την φωτό όπου αλλου χρειάζεται για ενημέρωση.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
..και θα παραμείνει πάνω από τα 400. Όσο πουλάει δηλαδή. Μόλις σταματήσει να πουλάει, θα σταματήσει και η διάθεση. Μετά θα βγούν τα refurbished..αυτό είναι άλλο παιχνίδι όμως.
-
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΦυσικά και μπορείς. Απλά μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω η διαδικασία γιατί οι SD είναι συνήθως πιο αργές από την εσωτερική μνήμη.
-
-
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Κοινωνικό φιλοσκουληκιαρικο κράτος δικαίου. Χαλαστε τα κινητά σας και μετά γκρινιαξτε να σας αγοράσουν νεώτερο/καλύτερο. ” #savemitsos #saveprixel #otiexeteeuxaristisi #zantolastixadekta
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από Thracia: “Το δικό σου δεν είναι με την κάμερα του Redmi note 4? Ψέματα μου είπε ο Τάκης; ” Καλά του έκανε ο @takisfrag τέτοιο πράμα...!!!!! Θα του έδωσε ο Καστοριανός σαν ανηψιός κανένα mod το έκανε εγκατάσταση ο Τάκης στην αρχή η τσάμπα και τώρα η θολούρα. Μήτσο σε έπιασαν κότσο εν αγνοία σου. ” Δηλαδή τέλος το πρίξελ; Πάπαλα; καπούτ; RIP? Χαχαχα δηλαδή ο φρανκενστάιν έγινε κύκλωπας (μετά από την συνάντηση με τον ..κανένα); Nα κάνουμε ένα έρανο στο facebook…
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Αμα του βρώ εγώ κάμερες από 5S δεν γίνεται η δουλειά; Όλο και κάποιο σκοτωμένο 5S θα βρούμε, σιγά μην πάρουμε το μπρίκι του Μήτσου δηλαδη..ελεος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τεχνικό για το πείραμα έχω φίλο κολλητό αλλά Mi5S δεν υπάρχει. ” Στο παλιό μου το Redmi pro λέτε να μπαίνει; Sony κάμερα έχει και αυτό. Να στείλω και εγώ το δικό μου να δοκιμάσει ο τεχνικός.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα παίζει κάποιου είδους ρώσικη πατέντα σε αυτό, αλλά σίγουρα χρειάζεσαι και τις 2 συσκευές, έχεις δίκιο Nas.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛογικά αν έχεις τους οδηγους και ξέρεις τι κάνεις δεν βλέπω γιατί όχι. Οι Ρώσοι κάνουν παπάδες και μοναστήρια ολόκληρα δηλαδή.