Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Βρήκες τελικά το ρώσικο φόρουμ που σου έλεγα; Εκείνο με το τύπο που αλλάζει κάμερες στα κινητά.. ФОРУМ
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “UPDATE :-------- Το πρόβλημα με τα OTA (εφαρμογή αναβάθμισης) για το RedMi Note 5/PRO (Whyred) πρέπει να λύθηκε τώρα. Δοκιμάστε να δείτε αν βρίσκει την ROM και την κατεβάζει... ” Κανένα πρόβλημα πλέον, έχω κάνει update από εχθές βράδυ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλες τις προβληματισμένες ψυχές. Ναι @demakhs, και σε εσένα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΎποπτη είναι η εξαφάνιση των νικητών του διαγωνισμού. Μαύρο φίδι που τους έφαγε.. (ή μάλλον σκουλήκι..)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από demakhs: “ψυχολογικό μου όριο ” Ψυχολογικό όριο ή όριο της παντόφλας ? ” Αυτό πόνεσε.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55289/
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Έρχονται μέχρι αύριο 13 νέες Miui 10 8.7.3 Global rom XTRV & ARΩMA ” Αντε να δούμε!!! Μπράβο παιδιά! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55288/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ξεκιναω από τα 70, με ανώτατη τιμή τα 135, 140 το βρήκα στο insomnia. ” Κοίτα κοίτα..δεν θα το βρείς.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55287/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧώσε και μία ρεζέρβα ζαντολάστιχο, και είστε οκ πιστεύω..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαFormat Data, και καθάρισες πές στον μάστορα.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Καλή φάση. Θα έχεις και μπόλικα ανταλλακτικά από το βασανισμένο παλιό σου 5S. Ορμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το ψάχνω φίλε ακόμα, το ψαχνω, δε βλέπεις? Ο μικρός αδερφός, όλως λες, μαζι με θήκη κ τζαμι, βγαίνει κοντά στα 150€ με τιμολογιο από Ελλάδα και σε δύο μέρες σπίτι... Mεγαλο όμως για τα γούστα μου κ ας έχω απεριόριστο ... Φ!! Το mi 8 se , φαντάζει ιδανικό αλλά είναι σχεδόν απαγορευτική η τιμή! ” Βρε, ιδανικό ΔΕΝ είναι. Και εγώ το πήρα για ενδιάμεσο, και θα δώ τι θα κάνω πιο μετά. Πάρτο προσωρινά, πιο μετά το σπρώχνεις σε καμία συνάδελφο (με τιμή infoquest, φυσικά) και παίρν…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Την compact θα την βγάλεις από την τσέπη Άλεξ...συμφωνώ...αλλά θα πρέπει πρώτα να την έχεις βάλει μέσα. Τα έλεγε ο γάτος @foxy4270 εδώ και ένα χρόνο για το HDR+ αλλά τον στέλνανε για μπάνια αντί να του στήσουν άγαλμα ” Bρε βάλτη και σε τσαντάκι, σε σακούλα, όπου θές, εκεί θα τα χαλάσουμε.. Δεν λέω κάτι εναντίον της gcam, απλά συμφώνω με τον Ανδρέα, ΔΕΝ είναι για point/and/shoot καταστάσεις.. αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο..
-
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα gcam, ή HDR γενικότερα, στην συσκευή (Whyred), δεν πιστεύω να το χρησιμοποιήσω σε οτιδήποτε άλλο από ακίνητο κάδρο. Συμφωνώ με τον Ανδρέα σε αυτό σχετικά με την στόκ εφαρμογή, σε καθημερινή χρήση η αργή λήψη δεν είναι χρήσιμη.. ειδικά με την χρήση που κάνουμε στα κινητά. Αν είναι να αρχίσουμε τα manual κτλ στο κινητό, βγάζεις την compact μηχανή από την τσέπη και κάνεις την δουλειά σου, καλύτερα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜια χαρούλα είναι το νοτέλι 5. Στα είπε και ο καστοριανός τις προάλλες. Αν θέλεις 4/64 θα περιμένεις λίιιγο..(Χριστούγεννα με τον Αι αι αι Βασίλη) ...το 3/32 ήδη 150 πουλιέται στην τσαινα.. (χτύπα το 3/32, δεν χρειάζεσαι παραπάνω με την χρήση που του κάνεις, χώνεις και μια SD μέσα άμα θέλεις πιο πολύ χώρο..) (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πώς να φύγω από Σιαόμι... Μια φορά το κάνα κ το σκυλομετανιωσα!! ” Πάρε το mi8 SE. Kαι θα είσαι ο νέος πριξSEλ. Καλύτερη κάμερα από το rn 5 θα έχει, το οποίο έχει αρκετά αξιοπρεπή κάμερα... τέλος, δεν περιγράφω άλλο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕ μα πιά. Πιο σκώτωμα και από σκώτωμα η τιμή. Το παίρνεις και έχεις πρίξελ για άλλα 3 χρόνια. Οτιδήποτε άλλο είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε στα γραφικά σοκάκια της Σαντορίνης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟι ερωτήσεις σου είναι από ανύπαρκτες ώς εντελώς χαζές. Ας σου απαντήσει κάποιος άλλος με περισσότερη υπομονή. (Hidden Content)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “οι συσκευές που έχουν helio επεξεργαστή μάλλον δεν θα πάρουν...αλλά δεν είμαι και συγουρος... ” Άμα είναι να λαγκάρει σαν samsung διετίας (και βάλε) ας μην το πάρει, ποτέ. Επίσης ποτέ πια Mediatek. Ούστ.
-
ΜήνυμαRedmi pro πάπαλα MIUI 10 δηλαδή; Αφού ήταν στην προηγούμενη λίστα...