Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Όχι, δεν έχουν λυθεί. Έχει μειωθεί το λαγκάρισμα και η κατανάλωση είναι σε καλό σημείο αλλά όχι σαν της εννιάρας MIUI, ακόμα. Αν έχεις περιέργεια, και δεν σε ενοχλεί το ελαφρύ λαγκάρισμα πέρασέ την. Δεν θα έχεις πρόβλημα, δεν έχω παρατηρήσει κάτι πάντως σε καθημερινή χρήση, από τότε που πέρασα την 8.6.28.. το κινητό θα σου δουλέψει χωρίς προβλήματα... Σύντομα, έρχεται και η 8.7.2.. ΥΓ- Μια παρατήρηση μόνο: Μην αρχίσεις να παίζεις με τα θέματα της MIUI9, στην 10άρα μερικά τα κάνουν μαντάρα. Αν θέ…

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Εγώ πάω στοίχημα το Φ του πρίξελ πως αν του πει κάποιος πως έχει ένα Redmi Pro που δεν το θέλει και του το χαρίζει με 50€ με την μία θα αναβαθμιστεί το Pro στα μάτια του και θα ξαναγίνει η σουπερ κινητάρα. ” Εγώ έχω ένα Redmi pro που δεν το χρειάζομαι. ΚΑΙ ΜΕ GLOBAL ROM ΠΛΕΟΝ! Λοιπόν @demakhs τι λές; (θα τα βρούμε στην τιμή)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Αλλιώς Mi6. Έχεις τόσα ένσημα εδώ...και ακόμα δεν κατάλαβες ότι όταν μιλάμε για Xiaomi, εννοούμε ΜΟΝΟ σκέτο-MiΖ-σκέτο , όπου Ζ ακέραιος αριθμός. Μετά , Mi8. Μετά, το χάος. ” Συμφωνώ Χρήστο. Με μία επισήμανση: μετά από 6-8 μήνες από την ανακοίνωση. Τόσο κάνει να στρώσει η τιμή και κυρίως η ρομ. Υπάρχουν παιδικές ασθένειες τους πρώτους μήνες σε όλες τις συσκευές της xiaomi. Γι'αυτό του προτείνει ο Γιώργος το mi6. Η καλύτερη αγορά κατά την γνώμη μου το mi6 μαζί με το Μi mix…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Είναι και η κινέζικη έκδοση από ότι βλέπω.. Εγώ θα έλεγα αφού είναι καινούριο, να κάνει καθαρή εγκατάσταση, να μην κρατήσει τίποτα. Εγώ πάντα το κάνω αυτό μόλις παραλαμβάνω συσκευή, από κίνα, δεν μπορώ να εμπιστευτώ το τί έχει μέσα η ρομ, σφραγισμένο/ασφράγιστο κουτί δεν έχει σημασία, ζελατίνες ξαναμπαίνουν στο κουτί εύκολα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από pavlidisc: “Οταν υπάρχουν τέτοιες συσκευές στην μεταχειρισμένη Ευρωπαϊκή με εγγύηση αγορά, δεν γίνεται εμείς να συζητάμε για Mi Note 3 από την Τανγκανίκα στα 300€. Ταπεινή μου άποψη. ” Βρε, σε φόρουμ της xiaomi είμαστε, για xiaomi ρώτησε ο άνθρωπας (ο Θεός να τον κάνει), για xiaomi πήρε απαντήσεις. Τώρα, στα τρακόσα που λές έχει να φάν και οι κότες, οι κοκόροι και τα κοτοπουλάκια μαζί... εμείς για xiaomi συζητάμε. (Hidden Content) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/55231/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε σχέση με το Note 3, κατά την γνώμη μου, τα αξίζει. Σε σχέση με όποια συσκευή έχει από 835 και πάνω, όχι. (Επειδή δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα κινητά μόνο ως φωτογραφικές μηχανές με οθόνη αφής.) Καλή λύση για εσένα θα ήταν και το 6Χ, αν δεν σε ενδιαφέρει η 800άρα (Β20) από ότι φαίνεται.

• Πάρε ένα Power bank για παραλία αντί να ψάχνεσαι για ρομ. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το κινητό για οτιδήποτε άλλο από κλήσεις και μηνύματα δηλαδή.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ δεν λέω τίποτα άλλο γιατί αν πω θα σταματήσει πάλι να μου μιλάει για κανά δίμηνο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kαλημέρα και καλό μήνα και με ένα καλό κινητο σε όσους δεν έχουν πάρει ακόμα.. Παράθεση από demakhs: “σκωτια κάθε μέρα? ” Ορίστε επιτέλους απόδειξη ότι είναι ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ. Δεν πληρώνει ούτε για ιντερνετ, χρησιμοποιεί του γείτονα.. Απο σήμερα θα τον αποκαλώ Μίτς Μακ Σκώλιξ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Δηλαδή πιστεύεις ότι έτσι θα κάνει πίσω η υπερηφάνεια;;; ” Πιστεύω ναι. Ειδικά αν έχεις και τίποτα περισσεύουμενα λάστιχα (με ζάντες, φυσικά.)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Φοβάμαι ότι, επειδή είναι πολύ υπερήφανος, δεν θα το δεχθεί και θα πληγωθεί βαθύτατα ” Έχω την λύση: κάνε του τα εισιτήρια και πλήρωσε μια βδομάδα διαμονή, να έρθει να το παραλάβει μόνος του. Αυτό, θα το δεχθεί πιστεύω.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δώσε και κατιτίς βρε καρμιρη στον άνθρωπο, μόνο με τα μεταφορικά θα την βγάλεις; Να πιει και ένα φρεντο στον δρόμο προς το ταχυδρομείο..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μάλλον όχι φραγκεσταιν, φραγκοδίφραγκο. Όσο και η αξία του, πλέον.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Αλεξ μήπως να του δώσω το meizuδάκι μου, όταν παραλάβω το mi mote 3; ” Δωρεάν;

• Magic WormHole

Μήνυμα

@demakhs Μήτσο, περίμενε μην πάρεις ακόμα κινητό, έρχεται το καλύτερο.. Πάρε αυτό Μήτσο, μπορεί να πάρεις και διαζύγιο αλλά θα έχεις κινητάρα, έτσι;