Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ούτε δύο χρόνια, με, μέσο όρο, 2000 σελίδες (χαζομαρας) το χρονο....δεν το λες και λίγο!!! Πολλοί μπηκαν, πολλοί βγηκαν, πολλοί μπηκαν/βγήκαν, κάποιοι μπηκαν/βγήκαν/μπήκαν/βγηκαν με το ένα μάτι ομως καρφωμένο εδώ , οι 4-5 χαζοχαρούμενοι/ες μείναμε πιστοί μεχρι τέλους!! ” Aν είχες τα κότσια να μπείς στο group του Telegram θα σου περιέγραφα επακριβώς που έχεις μείνει πιστός. Αλλά αν το πω εδώ μέσα, θα με μπανάρουνε από όλα τα φόρουμ της xiaomi και θα μου απαγορευτεί να πλησι…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTι γίνεται; θα οργανωθεί πανηγύρι για τις 4000 σελίδες; (Hidden Content) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58963/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάρε καμιά καλή θήκη μόνο για το mix 2S γιατί αλλιώς θα έχουμε κηδεία σύντομα από ότι φαίνεται..
-
Παράθεση από vanni: “Αν διαβάσεις όλους τους όρους στο link ισχύουν και τα ίδια και αν χαλάσει μετά Return of Faulty Item You may return the goods to us if you find it faulty due to manufacturer fault, provided that the request is made within 30 days upon you receiving of the goods. We will acknowledge receipt of your request and advise you the proper procedure of returning the goods to us. You may opt for a full refund or replacement subject to below condition(s): 1. Goods are purchased from ou…
-
Παράθεση από yliko: “το dispute που έκανα δεν μου επιτρέπει να συμπληρώσω κάτι πέρα από το tracking number που μου ζήτησαν αλλά οπως ειπα με διεύθυνση κινας, ενώ αυτοί μου ζητησαν να το στειλω αγγλία. πρεπει να δω τι αλλο θα μου ζητησει το Paypal ώστε να απαντήσω με το λινκ των όρων 30 DOA που έχουν στη σελίδα τους καθώς και με την συζητηση μαζι τους και τις οδηγίες τους, αλλά και τις αναλυτικές μέρες ποτε παρέλαβα και ποτε τους το έστειλα. ” Παράθεση από vanni: “Return of Wrong or DOA Item If y…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ρε Μήτσο η ζωή σου είναι σίριαλ μόνο ο Φώσκολος λείπει να την σκηνοθετήσει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχ giphy.gif
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μου πέφτει κομμάτι μεγάλο και κομμάτι ... μικρό κ αυτό μπροστά στο .. . prixel!!! ” Τρια πουλάκια κάθονταν (+1 bonus) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58553/
-
-
Mi A2 Δεν κλείνει η οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Μαντέψτε ποιος το κάνει σωστά... ” H google? Προτιμώ να ΕΧΩ εγώ την επιλογή και όχι να επιλέξει άλλος για εμένα.. Τώρα αν δεν γίνεται η δουλειά του φίλου με το "ποτέ" είναι άλλο θέμα.
-
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Alex_MLT: “Ο Κύριος Βλαχάκης, επί το πλείστον κάνει advertorial, πλέον σπάνια κάνει "δικό" του review. Αρα, ΗΤΑΝ από τους καλύτερους, πλεον τον αντιμετωπίζω διαφορετικά πια. Είχε πάρει χορηγία πιο παλιά από infoquest και έκανε κάποια review σε xiaomi, ΟΤΑΝ ξαναπάρει θα ξανακάνει. ” Λογικό το βρίσκω όταν πάρει χορηγία να ξανά κάνει infoquest, έτσι λειτουργούν όλοι μηδενός εξαιρουμένου που ασχολείται με τα κινητά. ” Δεν το είπα για κάποιο άλλο σκοπό, επισήμανση …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Το post το έκανα μόνο για να προστατέψω ανυποψίαστους οι οποίοι θέλουν να επιλέξουν συσκευή διαβάζοντας Espresso. Ποτέ δεν ήταν από τους καλύτερους. Είναι πΧιό άσχετος και από τα ραδίκια. Επαγγελματίας είναι, κακός, και ΤΙΠΟΤΕ άλλο. ” Το πόσα γνωρίζει το καταλαβαίνεις αμέσως από τα review του, επικεντρώνεται στην εμπειρία χρήσης και δεν σχολιάζει τεχνικά χαρακτηριστικά, απλά τα διαβάζει. Άλλοι τα ξεσκίζουν ένα ένα. Για καταναλωτές επιπέδου Apple/Samsung δεν χρειάζεται τί…