Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑφήστε το παλικάρι ήσυχο βρε σκουλικια, θα απολυθεί κάποια στιγμή και θα ξαναστρωσει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕεε, μετά από τόσο λιβάνισμα (διεθνώς) τι περίμενες.. Να κάνουν οι Κινέζοι τον.. Κινέζο;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Απάντησα στο προηγούμενο μήνυμα για το Redmi note 5 αδερφέ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μαγκεςςςςςς...πολύ τρέξιμο λέμε...κ κυριολεκτικά κ μεταφορικά..αν μετρήσω τα χλμ που χω γράψει χτες κ σήμερα, θα πάθω σοκ!!!!! Κάτι με πιάνει όταν πατάω στην στέρεη Ελλάδα, όπως με το format data ένα πράγμα!! ” Πονάνε τα παλικάρια ωρε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν μπορώ τώρα, βάλε στο αλί εξπρές power line adapter και τιμή 8 - 12 ευρώ και θα το βρεις εύκολα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Ε πείτε με μανιακό με τις Κινεζοαγορές αν θέλετε αλλά το ανεμιστηράκι ORICO UF-2 είναι υπέροχο! ” Εγώ πήρα αυτό το σετ power line extender, λένε είναι 200mbs, και 50 να μου βγάλει ευχαριστημένος θα είμαι σε αυτή την τιμή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52245/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜαζέψτε τις κόρες σας, ο γατοπίγκος @zt654 είναι σε πασχαλινή άδεια!
-
Καλό αλλά με χαλάει τα μάλα που δεν έχει usb c. Ξέρω, είναι λεπτομέρεια αλλά εμένα με χαλάει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ζωύφια.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚέρδισα εγώ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52244/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠρός το παρόν έχω μια πολύ μονόπλευρη κουβέντα με κάτι φτερούγες κοτόπουλο.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλά, όλοι κάπου αλλού "δίπλα" μιλάμε... Anyway...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣου λείπει τόσο πολύ, ε;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπαααα, δεν παίζει. Έχω να πάω εδώ για μπάνιο από το 2015.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα τι πιάνει για δικιά μου παραλία, Μάλτα ή Μυτιλήνη;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν βάλει στην β Θεσσαλονίκης, το έχει στο τσεπάκι πάντως το βουλεφτιλικι..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ γιος του το έβγαλε εχθές (στο τουιτερ) για πρωταπριλιάτικο. Λες να μην έκανε πλακα;