Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάντως αν κατέβαινε στα αλήθεια στις εκλογές ο Ιβάν στην Β Πειραιώς, οι εκλογές θα είχαν.. πολύ πλάκα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα πούμε κάτι για τον ΜΠΑΟΚ? 0)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα μπει παρακαλώ η φωτογραφία στη λεζάντα του group στο Facebook, να τον καμαρώσει όλος ο κόσμος.
-
Καλά, μάλλον έχει σταματήσει η παραγωγή των 625 και ξεστοκαρανε και στην qualcomm..αλλιώς, πάλι 625 θα βλέπαμε..
-
Εντάξει, μην ξεχνάμε ότι Android one = φτηνή συσκευή. Αλλά περίμενα να δω 630 ή 636. Μάλλον αυτή την φορά θέλουν να κρατήσουν την λιανική γύρω στα 200 δολάρια (αρχική) από ότι φαίνεται. Για να δούμε αν θα επιβεβαιωθουν τα χαρακτηριστικά..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓια σου βρε Τάκη καραμπουζουκλη, με τις παραθέσεις σου.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα ταπεινοί υπηρέτες του επίτιμου, και λοιποί θαμώνες του νήματος. Α, καλημέρα και στην αγαπητή ομάς διαχειρίσεως.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52160/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛΟΙΠΟΝ, από δευτέρα μεγάλη βδομάδα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52158/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα ρεμάλια. Εγώ παράγγειλα με DHL ένα ΝΟΚΙΑ (το καινούριο 4G) από Ουκρανία, μόνο 199 από 499, το περιμένω αύριο αλλά δεν θα μπορέσω να ανεβάσω βίντεο. Περιμένω την άδεια από την υπηρεσία πρώτα. Αν δεν έχει ραδιενέργεια θα το στείλω πίσω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΉθελα να ξέρω ποιός (-οι) το έχουν φωτοσωπιάσει στον οθονοπυροβολητή.. (μπορώ να το κοιτάξω αλλά βαριέμαι..)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίστε όλοι για τα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52147/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52128/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ δεν έχω κρύψει πως περιμένω το max 3. Κυρίως για την μπαταρία, η μεγαλύτερη οθόνη είναι μπόνους. Αν με απογοητεύσει σαν συσκευή θα κοιτάξω Mi7 (plus) ή Mix 2S, με ενδιαφέρει και η ασύρματη φόρτιση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εσύ θα μας τρελάνεις. Άλλαξε τα γυαλιά μυωπίας αυτό φταίει. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γι Αυτό λες να μου βγαίνουν όλες οι φωτό ανετάριστες τώρα τελευταία;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίπα καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο; Το λέω τώρα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάρε εσύ @demakhs το Μαζού-εντ-δε-ζού πλάς (elephone πολυτελείας), για να δώ τι θα πάρω εγώ. Τo mix 2S καλούλι φαίνεται αλλά έχει μικρή οθόνη.