Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦαφλατάς;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦ..... ΗΣ?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Που να ξερες κ πως είναι κ το επίθετο μου ρε φίλε!!! ” Κρύβε λόγια...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓιατί; Λόγω της φωτεινής προσωπικότητας σου που φωτίζει τα πάντα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠυρηνική μκια είναι. Ούτε καν φλας δεν έχει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Μάρκος βρήκε τον τρόπο να το αποδείξει όχι μόνο φτάνοντας αλλά ξεπερνώντας και τον Επίτιμο πρώην αυτοδιορισμένο. Ο οποίος προσπαθεί να περάσει gcam στην σκούπα που πήρε, για αντεπίθεση.. αλλά δεν έχουμε κάποιο νέο ακόμα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα στο ψεκασμενο νήμα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάλλον, Α1 λαδωμένους. (από τα κοψίδια).
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Όπως και νάχει, όταν μιλάμε για νούμερα (κανονικά και όχι "νούμερα") αποτέλεσμα βγαίνει. ” Το θέμα εδω είναι ότι άμα λες πολλά, κάπου χάνεται η μπάλα και μετά τρέχεις να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Όπως λέτε, το θέμα της κουβέντας είναι επίσης άσχετο, αυτό ισχύει παντού.
-
Φυσικά, αν δεν παρουσιαστεί κάτι χειροπιαστό, η όλη κουβέντα είναι ανυπόστατη και σαν να μην έγινε ποτέ.
-
ΓΙΑΥΤΟ τον λόγο, πρώτα έχουμε κάτι χειροπιαστό και μετά μιλάμε. Και για να χρησιμοποιήσω και το ίδιο παράδειγμα, κανείς δεν ζητάει απόδειξη από το CNN για κάποια είδηση αλλά το ίδιο το δίκτυο διασταυρώνει τις ειδήσεις πριν δημοσιευθούν. ΑΥΤΑ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠάτα το - πάτα το.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌταν αυτός λέει ότι ψήνεται, έχει ήδη και tracking number.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρες. Καλό μεσοβδόμαδο.
-
Τηλέμαχε, την ΚΑΜΕΡΑ. Υπάρχουν πολλοί επιμέρους τομείς που βαθμολογούνται, και το iPhone X τον ίδιο βαθμό έχει στην κατηγορία της κάμερας. Το 97 είναι ο μέσος όρος των διαφόρων κατηγοριών. (όχι ακριβώς όμως, το DxOMark έχει δική του μεθοδολογία για την τελική βαθμολογία).