Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν είναι ολόκληρη βρε, το στήθος μόνο σερβίρεται.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟρίστε ρεμάλια, εγώ δεν είμαι σαν τον ραδιενεργό τρόλ, ανεβάζω απόδειξη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51981/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠεριμένετε, τελικά παράγγειλα πάπια. Θα αργήσει λιγάκι παραπάνω.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα ρεμάλια. Όλη αυτή η κουβέντα για ραδιενέργεια και νεφελιμ, μου άνοιξε την όρεξη. Θα πάω να φάω σε κινέζικο εστιατόριο bumblings και γλυκόξινο χοιρινό με σπέσιαλ ρύζι. Μπορεί να ανεβάσω φωτογραφία (αν προλάβω)..
-
Ναι τα βρήκα όλα μόνος μου, και αυτό που λες και τα άλλα. Ώσπου να δώσεις κάτι χειροπιαστό , δεν αλλάζω στάση.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και χρόνια πολλά.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51943/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌτι συνέβη στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο μήνα, σε μια ..τούρτα γενεθλίων. Άντε, με το καλό να μας μπεί και η καλοκαιρινή (ώρα). tourta1.jpg
-
Magic WormHole
Μήνυμακοιτα pm σουβλακοφονια
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην έκανε μάλλον να τρολάρει αλλού, μετά που τον πλάκωσα στα dislike τον ραδιενεργό τραχανά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Μόλις βρήκα νέα δικαιολογία για αναρρωτική: Έχει το κινητό μου ραδιενέργεια, το επιβεβαίωσαν και μερικοί επιστήμονες φίλοι μου (στο καφενείο). Ο γιατρός είπε να κάτσω σπίτι μια βδομάδα.
-
@HumanLove Οκ, τώρα αυτό είναι τρολαρισμα του κερατά δηλαδή. Άμα έχουν ραδιενέργεια τα 5Α, θα αυξήσει τις πωλήσεις της η xiaomi. Άσε μας ρε φίλε. Καληνύχτα σας και καλό ξημέρωμα.
-
@derveni Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, και εγώ λόγω δουλειάς ξέρω ακριβώς τι θέλεις να πεις. Εκείνος είπε στην αρχή ότι έχει βίντεο και έχει συζητηθεί το θέμα σε φόρουμ του εξωτερικού, ίσως και στο κεντρικό της εταιρείας. 2-3 ταπ στο κινητό είναι να μας δείξει τι έχει, οτιδήποτε άλλη δικαιολογία είναι απλά να'χαμε να λέγαμε...
-
@derveni Δεν μου αρέσει να φτιάχνω σενάρια αλλά σε συνδυασμό με κάποια άλλα πράγματα που έγιναν πρόσφατα, νομίζω πως δεν είναι μόνο η xiaomi στον στόχο. Μακάρι να είμαι υπερβολικός και να κάνω λάθος. Μακάρι.
-
Εγώ πάλι όμως θα συνεχίσω να επιμένω για εκείνο το βίντεο και λεπτομέρειες που το ανέφερες σε άλλο φόρουμ του εξωτερικού. Εν τω μεταξύ, δεν θα σας ξανά απασχολήσω με τις.. κορώνες μου για δυσφήμιση κτλ. Είναι αλήθεια, δεν είναι αυτό το θέμα εδω. Άλλο είναι.. Το σταματάω εδώ όμως.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠήρε άλλους στον λαιμό του πάλι, όπως με τους Αλέκους πιο παλιά δηλαδή..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤον Μήτσο. Παράγγειλε Meizu από Γερμανία μέσω Χόνκ κόνγκ και επιμένει ότι δεν θα πληρώσει τελωνείο. Η συνέχεια στο FB.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆσε βρε αράχνια. Τον χάσαμε τον άνθρωπο.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51905/
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 Αν πάλι πω πως καληνυχτω και να θα δώ νέτφλιξ θα με πεις πάλι σνόμπ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51904/