Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆσε βρε Γιώργο, μπλά μπλά χωρίς ουσία και Ελληνικά γυμνασίου, στην καλύτερη. Ωραίος..επιστήμονας. Πολλά δεν κολλάνε εδώ. Ας δούν το IP του παλικαριού οι Mod, θα εκπλαγώ αν δεν είναι VPN.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν τον κάλεσα πουθενά, απλά έκανα γνωστό το νήμα. Δεν έχω καμία ευθύνη στο τι θα συμβεί εκεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρέ σκουλήκια, τον πήρατε χαμπάρι τούτονα εδώ; Μόνο αυτό δεν είχα ακούσει ακόμα.. Προσοχη !! Η οθονη του μοντελου Redmi 5A ειναι ραδιενεργή !!.
-
Αγαπητοί συμφορουμίτες και φίλε @HumanLove εγώ, εφόσον ΔΕΝ κατονομάζεται η κρατική υπηρεσία στην οποία έγινε η "καταγγελία" για το θέμα ούτε δίνονται κάποιες άλλες πληροφορίες για τους ..ανεξάρτητους επιστήμονες που τεκμηρίωσαν την ραδιενεργή μόλυνση στην συσκευή, δεν μπορώ να πάρω τίποτα στα σοβαρά. Ελπίζω το θέμα να είναι ίσως κάποιο false positive ή κάποια παρανόηση. ΑΛΛΙΩΣ, και αν δεν δοθούν περισσότερα στοιχεία, η κουβέντα θα πρέπει να πάει προς την συκοφαντική δυσφήμιση. Φίλε @HumanLove , …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα παλικάρια και super @fog
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρες. Την επόμενη φορά που θα έχει σκόνη ή λασποβροχή/λασπόλουτρο σπά, θα σας στείλω και εγώ καμία φωτο.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩ, ναί. Δεν φαίνεται πεινασμένος ..για φαί.
-
-
Τότε, ίσως κάτι τρέχει με την κάρτα... έχουν χαλάσει 2 κάρτες στο δικό μου 3S μέσα σε ένα χρόνο που το χρησιμοποιούσε η γυναίκα μου. Δεν ξερω αν φταίει κάτι άλλο ή απλα ήμουν άτυχος. Τα συμπτώματα ήταν παρόμοια: προβλήματα στην αρχή, σταμάτησαν να γράφουν/σβήνουν αργότερα. Το έχεις με official global ή με την ρομ του φόρουμ;
-
Βασικά, δεν σβήνεται ποτέ τίποτα στα μέσα αποθήκευσης απλά "κρύβεται" από το σύστημα αρχείων. Πάρε φούλ αντίγραφο στον υπολογιστή σου από την κάρτα σου, κάντη φορμάτ από το κινητό σου και μετά ξανα μετέφερε τα αρχεία πίσω στην κάρτα συνδέοντας το κινητό με καλώδιο από τον υπολογιστή. Ξέρω ακούγεται φασαρία αλλά εμένα έτσι μου δούλεψε σε μια παλιά κάρτα που είχα και που μου έκανε παρόμοια προβλήματα. Και αυτό που λέει ο φίλος για το Mi account έχει βάση, έχεις τον συγχρονισμό ανοικτό; Επίσης δοκί…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν είναι εκεί που νομίζω τραβηγμένη η φωτό, πιθανότατα έχεις δίκιο..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜπόνους μιμίδιο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51807/