Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Χαιρετώ την παρέα. Να σημειώσω ότι μιλάμε για την ΚΙΝΕΖΙΚΗ έκδοση του Redmi note 5. Δηλαδή, good wines που λέμε εδώ στην ξενιτιά. Αν βγάλουν και Global με τα ίδια χαρακτηριστικά, το ξανασυζητάμε. Κατά τα άλλα, συμφωνώ με το ότι οι λέξεις Redmi και καλή κάμερα, δεν γίνεται να χρησιμοποιηθούν στην ίδια πρόταση, ποτέ.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα ζωύφια. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51648/

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά... Παράθεση από zanos: “Κοιτα δεις μετά τα χθεσινά στην Τούμπα εμείς οι Ολυμπιακοί πάλι θα πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και χωρίς παράγκα ” Τόσο καιρό κάνω πλάκα στους μαλτεζους εδώ λέγοντας τους ότι είστε η πιο βόρεια αφρικανική χώρα, και πάντα κάτι συμβαίνει στην Ελλάδα και με διαψεύδει. Αν και μάλλον αδικώ τους συμπαθέστατους αφρικάνους, τελικά.. Όπως είπα και εχθές ας το κλείσουνε το μαγαζί για κάνα χρόνο μήπως και βγει καμία άκρη..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε SD από σειρα 6ΧΧ σε 625 και νεότερα και από σειρά 8ΧΧ σε 820 και νεώτερα, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο Αντρέας..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Εννοείς από το Χαβάϊ που πρότεινες; Με την οθόνη μια χαρά είμαι...Αυτό που με κρατάει ακόμα είναι η έλλειψη της Β20 ” Σε αυτό τι να σου πω. Είναι ένα σημαντικό θέμα, ειδικά αν δεν μένεις σε μεγάλη πόλη ή πας επαρχία συχνά. Εμένα δεν μου λείπει ιδιαίτερα αλλά θα φροντίσω το επόμενο κινητό μου να έχει.. Για το note 3 τώρα, όσο και να είναι υποδεέστερο, ακόμα είναι σειράς "Mi" συσκευή, θα έχει και την ανάλογη υποστήριξη πιστεύω..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μισή τιμή από το Χαβάη, βρε. Για αυτό δεν μίλαγα; Αν τώρα βρήκες το Μi 6 τόσο, χτύπα το αν είσαι οκ με το μέγεθος της οθόνης.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αν θες Χαβάη,κανένα από τα 2 που αναφέρεις, μόνο το honor V10, θα έλεγα. Αλλιώς το Mi note 3, σχεδόν στην μισή τιμή. Γιατί βρε Γιώργη, δεν θα υποστηρίχθει το note 3; Γιατί το λες αυτό;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ε, ας το κλείσουνε το μαγαζί για κάνα χρόνο και από το 2020 να παίζει ο πρωταθλητής Ευρώπη από τέλη Μαΐου, μαζί με τις ομάδες της Μάλτας. Άντε καληνύχτα, για να δούμε πότε θα ανακοινωθεί επιτέλους το Mi max 3 (για να πούμε και τίποτα σοβαρό..)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άντε, μόλις τελείωσε χθες τα ξημερώματα το σήριαλ ΠΑΟΚ ΟΣΦΠ, αρχίζει το ΠΑΟΚ ΑΕΚ. Να μην βαριόμαστε κιόλας. Άμα καταφέρουν να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλά, εντωμεταξύ, ο χτιστός που έχει στο πλάι μέχρι και αντιαρματικό μπορεί να έχει πάνω του..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μάλιστα, μάλιστα. Μάλλον το ντου του κοντού με την μπιστόλα στην μέση, έκανε την δουλειά που έπρεπε.. Νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 και διακοπή με υπαιτιότητα της ΑΕΚ αποφάσισε ο Κομίνης

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχει καταντήσει αηδία πλέον από ΟΛΕΣ τις πλευρές. Ούτε τα στιγμιότυπα δεν θέλω να βλέπω πλέον πολλές φορές. Προτιμώ να κλειδώσω bootloader και να φλασαρω κινέζικη. Πιο πλάκα θα έχει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mπά ήταν πιο γρήγοροι σήμερα, ακυρώθηκε άμεσα.. Και φυσικά, μετά έγινε της π..νας.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άργησες, κλείσαμε για σήμερα. Από αύριο πάλι.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε μην στεναχωριέσαι άμα έχεις λίγα, πες μου πόσα σου λείπουν να σου ρίξω όσα θέλεις..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Στο Χωριό μου έχουν ειδική δικτύωση, κάθε 2 ώρες υπάρχει rotation ενός μέλους έτσι ώστε να ενημερώνεται και η βάση δεδομένων των άλλων σταθμών παρακολούθησης . Επίσης, κάθε απόγευμα μαζεύονται για καφέ οι supervisors των σταθμών για ενημέρωση της κεντρικής βάσης δεδομένων.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα Τάκη.. Και μια που πλησιάζει το Πάσχα, να βάλω και κάτι επίκαιρο (χωρίς φαγητό).. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51367/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kαλημέρα, στην υγειά σας! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/51342/ Γιατί η καλή μπύρα, από το πρωί φαίνεται.. (Ανθολόγιο Άγγλων τουριστών, Κώς 2017)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651