Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ψάχνεις παρέα για να πάτε μαζί για μπάνιο, ε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Εσυ στη φασολάδα σου!!! ” Εγώ προσωπικά περίμενα να σχολιάσεις την σχισμή (τουλάχιστον). Και εσύ μιλάς για φασολάδα. Με απογοήτευετε τα μάλα, αγαπητέ επίτιμε. (και μην κάνεις πάλι edit στο ποστ σκουληκόλαμογιο, ετσι;)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από ANDREAS54: “H δεύτερη μου φαίνεται πιο όμορφη όσο για τη μικρή σχισμή στο πίσω μέρος με την δύσκολη είσοδο, δεν είναι κατ΄ανάγκη κακό. ” Και εμένα μου άρεσε η δεύτερη, περισσότερο. Παράθεση από MarkosVL: “Θα βάλω όρο στο συμβόλαιο να φτιάχνει ότι θέλουμε όπως το θέλουμε. Πειράματα με το φαγητό μόνο αν το επιτρέπουμε. ” Πχ. Πίτα τυλιγμένη σε μπριζόλα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Παράθεση από spideman3: “Τι να κάνουμε Επίτιμε ήθελα να δώσω λίγο σασπένς αλλά που να το καταλάβεις εσύ............ με κάποιο τρόπο να αναστηθεί αυτό το νήμα πολλή νέκρα είχε πέσει. ” Αν δεν εξαφανιστώ πως θα φέρω πρωινό; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΕ ΜΟΥ. ” Πάλι μπουγάτσα; (Αυγά με μπέικον δεν έχει ο κατάλογος;)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Άλλο ένα ΠΣΚΔΤΤΠ ξεκινά για τον γατοπίγκο @zt654. Κουράγιο αδερφέ, οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί σου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μπόλικη ρίγανη άρχοντα, πάντα μπόλικη...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα παιδιά !! Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο πρωινός καφές βιαστικά χτυπημένος στο μπαλκόνι με θέα τις απέναντι πολυκατοικίες ............αξία ανεκτίμητη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις χρόνο να χτυπήσεις καφέ; Μπράβο.. Καλημέρες.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άπιστοι, μετανοείτε.. Εμείς τα λέγαμε | Το χοιρινό λίπος είναι κι επίσημα πλέον, ένα από τα πιο θρεπτικά υλικά! gyrostisplateias_agiaparaskevi_nees_40_21.JPG

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πολύ δραστήριο σε βρίσκω για επίτιμο, πάντως..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά, καλό μεσοβδόμαδο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε σκουλικοκάντε ότι θέλετε. Εγώ ανεξάρτητος μισθοφόρος είμαι. Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί που αναφέρεις, θα αυτοδιοριστουν.. μέσα από άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, επίσης;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Η εποχή του αυτοδιορισμένου, τελείωσε πια. Επίτιμος, πλέον. Τι επίτιμος όμως.. Θα είναι με τελίτσες, ο καθένας ας συμπληρώσει δίπλα ότι νομίζει.. Ο επίτιμος _ _ _ _ _ _ _ Ακόμα και επίτιμος αυτοδιορισμένος. Όλα δεκτά.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Βρε δεν θα βγάλει η xiaomi κάνα κινητό με διπλό καλώδιο; ε ρε γλέντια τότε.. Μέχρι και το ντουαγκοκαλώδιο θα ξεπακεταρει ο επίτιμος..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα ασχοληθεί μαζί μας στην επόμενη.. αναρρωτική που θα πάρει. Είναι πολύ απασχολημένος τώρα για δολοπλοκίες τέτοιου επιπέδου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Για τα υπόλοιπα που συζητήσαμε, κοκοκο ο επίτιμος, ε;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αυτοδιορισμένος για επίτιμος +1 και από μένα!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πάντως μου άρεσε ιδιαίτερα που ο αυτοδιορισμένος ζήτησε... Ψηφοφορία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καλημέρα παιδιά και μεγάλε αγωνιστή υποψήφιε Souvlakofonia. ” Δεν είναι πλέον υποψήφιος ο Μάρκος, η νίκη είναι δική μας. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από παλαιό αυτοδιορισμένο κατεστημένο του νήματος. Μια νέα εποχή ξεκινά σήμερα. -------- Παράθεση από MarkosVL: “Ο Θεός να μου κόβει κοψίδια να σας δίνει GB αγαπητέ μου ψηφοφορε και αγωνιστή ” Δείτε ανιδιοτέλεια και και ποιότητα ηγέτη.