Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα @MarkosVL, μεγάλε σουλτάνε της χοληστερίνης. Ο Θεός να μου κόβει Μegabyte από πακέτο data και να σου δίνει κοψίδια.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σου αλατοπιπέρωμενε αρχηγέ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ θα διαφοροποιηθω και θα ευχηθώ καλή εβδομάδα και καλημέρα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν φταίω εγώ, ο τουιτι από κάτω το ξεκίνησε.. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…f8ba875f98d4f1095111048be
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Aν όντως είναι από την μέσα μεριά του γυαλιού της οθόνης, δεν νομίζω να πειράζει αν δεν υπάρχει unboxing βίντεο. Είναι εμφανές ποιός φταίει. Το θέμα παιδιά είναι αν αξίζει την φασαρία να ανοίξετε ticket για αυτό, ειδικά αν έχει εφαρμόσει σωστά το προστατευτικό της οθόνης.. Με την οθόνη ανοικτή, δεν θα φαίνεται εντελώς τίποτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜάλλον αυτό είναι, μου το είχε κάνει και εμένα. Εσύ τρολολαμόγιο @demakhs αυτά κάνεις και μετά αναρωτιέσαι για όλοι ψηφίζουν @MarkosVL δαγκωτό (κυριολεκτικά).
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραία, φάγαμε το εγγλέζικο πρωινό μας, καιρός να αρχίσει η μέρα μας. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…f8ba875f98d4f1095111048be
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή Κυριακή. Δεν έχει ψηφοφορίες και λοιπές αηδιούλες, αμέσως ο δημοκράτης βεζυρης να προτείνει ψηφοφορία. Βρες και εσύ 3-4 να σε υποστηρίξουν και το ξανασυζητάμε. Και κάτω τα χέρια από τις μπριζόλες μας ρε.
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαE ναί ρε, μόνο με crop εμφανίζεις ίσιο κάδρο εσύ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKadro is.. Είναι αυτό που έχει πάντα στραβό ο καλλιτέχνης-πριξελάρχης ..
-
-
Όντως στο redmi pro υπάρχει ακόμα η εφαρμογή των θεμάτων και δουλεύει κανονικά. (όχι ότι έχω παράπονο..χαχα). Στην Global 8.3.1 που πέρασα σε άλλη συσκευή, έχει αφαιρεθεί.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν καταλαβαίνω τι ποστάρετε αγαπητέ κύριε, ο λαοπρόβλητος αρχηγός δίπιτα απ΄όλα υποσχέθηκε, δίπιτα απ΄όλα μου έστειλε. Συνέπεια λόγου και έργων από την πρώτη μέρα.
-
Οκ, θα κάνω το πρώτο, ευχαριστώ! Εϊπα να ρωτήσω αλλά η ρομ για το Redmi pro έχει ούτως η άλλως κινέζικο source μόνο, από ότι ξέρω..άρα δεν πρέπει να άλλαξε και πολύ σε εμάς.