Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• MI max 3

Alex_MLT - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

Από ότι "κυκλοφορεί" προς το παρόν, βλέποντας για ανακοίνωση προς το καλοκαίρι. Τώρα, για διαθεσιμότητα της συσκευής τι να σου πω. Τέλος καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου κατά την γνώμη μου, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς σίγουρα αφού δεν ξέρουμε καν ακόμα την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης της συσκευής..

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Πρώτον το os δεν ονομάζεται wifeOS 2.0 (μόνο στα αντρικά ανέκδοτα, για όσους το ξέρουν) αλλά -ίσως- spouseOS 2.0. Και δεύτερον, από την περιγραφή των απαιτήσεων, σε λάθος "τμήμα" γίνεται η αναζήτηση εξ αρχής. Περάστε στο τμήμα των robot ” Ορίστε, βρέθηκε ήδη το πρόβλημα, OS version conflict.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Αν αυτό είναι το βασικό κριτήριο, γνωρίζοντας εξ αρχής ότι δεν υποστηρίζεται και προχωρήσεις στην κίνηση, ποιος φταίει; ” Περιμένεις την νέα έκδοση λογισμικού wifeOS 2.0, μήπως και φτιαχτεί το bug..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zanos: “Παράθεση από Alex_MLT: “Ο γάμος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις προβλήματα που δεν είχες πριν παντρευτείς.(Λόγια μεγάλων ανδρών : Άλεξ) Καλημέρες.. ” Για να λυσεις ή να αποκτησεις προβληματα? ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50870/ ” Ο γάμος είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσεις προβλήματα που δεν είχες πριν παντρευτείς. (Λόγια μεγάλων ανδρών : Άλεξ) Καλημέρες..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και καλά κουράγια.

• Παράθεση από rocketking85: “8.1.25 dev. Πριν είχα xtrv stable miui 8 και έκανα factory reset για να περάσω miui 9 aroma dev νομίζω την 7.12.7 aroma η οποία ήταν άψογη αλλά μετά πήγα στην 8.1.25 που δεν τραβάει. Οπότε με βλέπω για downgrade μέχρι να βγει κάτι καλό. ” Ξανακάνε FR, φαίνεται ότι κάτι μάλλον δεν "έκατσε" καλά στο τελευταίο φλασαρισμα..

• Με αυτά που περιγράφει, μάλλον το FR είναι μονόδρομος για να στρώσει η συσκευή, ότι και να έχει γίνει πριν..

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το πριξελ μόνο δεν μας είπες πως είναι στα τουρκικά...

• Φυσικά και έχει OTG, μέχρι και γυροσκοπικο ποντίκι έχω συνδέσει.. Προσοχή, κάποιοι επιτήδειοι μερικές φορές πουλάνε απλά καλώδια και αντάπτορες για OTG.

• H συσκευή θα έχει οθόνη 18:9 στις (πιθανότατα) 6,99 ίντσες. Πράγμα που σημαίνει ότι στην πράξη θα είναι στις περίπου ίδιες διαστάσεις με το υπάρχον max 2, και λιγότερο πλατύ. Για εμένα, είναι μεν μεγάλη συσκευή (και μονοπώλιο σε αυτό το μέγεθος) ΑΛΛΑ δεν μπορώ να το πω και τάμπλετ. Όταν ειδικά πλέον το mainstream μέγεθος οθόνης 18:9 κυμαίνεται στις 6 ίντσες (περίπου σαν το πρώην 5,5 σε 16:9).

• Θα δείξει. Εμένα μου αρέσει σαν ιδέα. Αλλά μια και πιάσαμε την κουβέντα για άπατα, και το Altered carbon ξεκίνησε με φανφάρες αλλά εγω ακόμα το σκέφτομαι αν θα δώ το τρίτο επεισόδιο. Θα πάρει καιρό αυτό, μπορεί το καλοκαίρι αν βαριέμαι.. αν βαριέμαι πολύ δηλαδή.. (.ευτυχώς, ξεκινάει το Expanse σύντομα.)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς, εγώ πάω για ύπνο. Δυσκολη βδομάδα... και ακόμα..δεν τέλειωσε.

• Aυτό. Krypton TV Series (2018– ) youtu.be/14l6TA3udhI

• Κατάστημα PC Evolution

Alex_MLT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Απαράδεκτη συπεριφορά, απλά.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όπως και να το γράψεις, πάλι αηδία είναι..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αντρέα είσαι οφτοπικ και οφσαίντ μαζί. Grapefruit = ΓκρέιπΦρουτ . Είναι τέτοιο εξ'αρχής. Παράθεση από demakhs: “δεν εμπεδώνεται αυτό με τίποτα!!! ” Ένα 0-2 στην μπουγάτσα με πύργο, θα σου φιάξει το κέφι;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Alex_MLT: “Γkρειπφρούτ; tenor.gif ” Γkρειπφρούτ; blink.png forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50571/ * αράχνια, ανολοκλήρωτε πρωταθλητή, σου χρωστάω λίγο ... ζωντανό χρώμα: ScHGG5qP9FZ8rDhI3 ” Γkρειπφρούτ; blink.png (Το ξαναεπισυνάπτω για εμπέδωση)