Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Γkρειπφρούτ; tenor.gif

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “ Υ.Γ. Βασικά αν το καλοσκεφτείς οι περισσότεροι "μπάρμπες" ειμαστε (έχω ανηψάκια) ” Ω, ναί Παράθεση από MarkosVL: “Καλημέρα στο καρναβάλι της τρούπας ” Επειδή έχει παντού καρναβάλια σήμερα η τρούπα έχει ρεπό. Είναι καρναβάλι τις υπόλοιπες 364 μέρες.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι, πές, πές..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Θα βγάλει την Νότινχαμ ευρώπη ο πρόεδρας, θα δείς..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τίποτα δεν έγινε στον τελικό όπως η τρούπα υπό μηδέν. ” "Xέστηκε η φατμέ στο γενί τζαμί" ..που λένε και στο άλλο χωριό μου..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Eπειδή το επίπεδο ανέβηκε πάλι και πλησιάζει το μηδέν.. να το κατεβάσω λιγάκι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50485/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα, καλές ταραμοσαλάτες να έχετε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Ο John Stuart Mill ειχε μιλήσει για την καταπίεση των μειοψηφιων από τις πλειοψηφίες. Άλλωστε πολλοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν λογω του ότι αρχούσε ο φόβος. Δεν εχω πρόβλημα ουτε κάν με την μοναρχία. Αλλά όταν καταλήγει δεσποτική και οδηγούμαστε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουμε το χρέος να βγούμε μπροστά. «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη» ” Άστο Αντρέα, 5-6 εγκεφαλικά κύτταρα έχουν τα σκουλίκια στο μισό γραμμάριο του εγκεφάλου τους, θα τους τα κάψεις με αυτά που γράφεις. fo…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από makis1024: “Πάρε καμία κούτα ξεχασμένη από τα Χριστούγεννα , κουραμπιέδες και ξεκίνα το σημάδι... Καλημέρα!! Ή πάρε λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου , lacta καρδούλες να τους πετάξεις... ” Εάν δεις πόσες lacta εχω τώρα εδώ μπροστά μου δεν θα το πιστεύεις Μανώλη !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Kαλημερα.. Αυτό ήταν το αιώνιο ερώτημα.. ΙΟΝ ή Λάκτα; (.. και μετά έγιναν όλα Jacobs-Suchard)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Kαι επιτέλους κάτι ontopic. Έχουμε και Xiaomi Blender άμα λάχει να΄ούμε. Xiaomi Mi Home Portable Blender forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50318/ Έχουμε και θερμός, για να κρατάει το φασκλόμηλο ζεστό, ότι πρέπει για κάποια ηλικιωμένα μέλη του νήματος. Original Xiaomi Portable 300ML Vacuum Cup 316 Stainless Steel forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50319/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε αυτό, έχεις δίκιο βεζύρη. Τους έχεις όλους στο τσεπάκι σου.

• Magic WormHole

Μήνυμα

E, ναί. Αυτός ούτε μουτσούνα δεν χρειάζεται να βάλει, έτοιμος είναι με την δική του. Γι'αυτό εκβίαζε 2 ψυχές μην τυχόν και του διαρεύσουν την φωτογραφία του εδώ μέσα. Θα καούν όλες οι οθόνες από την ομορφιά!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή βδομάδα..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε έξι ώρες πρέπει να ..ξυπνήσω. Ελαφρύ φτύσιμο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μόνοι σας τρέχετε, Αν τα καταφέρετε να βγείτε δεύτεροι, τι να σου πώ. Όσο για το άλλο, και εγώ διασκεδάζω με τις δηλώσεις τους πάντως. Μηδέν αυτοσεβασμός. Ευτυχώς που βρίσκομαι μακριά, και δεν χρειάζεται να τους τρώω στην μάπα χωρίς να πηγαίνω γυρεύωντας. (σε αθλητικά site). Περαστικός είμαι, πέρασα να πω ένα γειά. Καλό ξημέρωμα παλικάρια.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Φέτος θα διπλασιάσει τα πρωταθλήματα του ο ΜΠΑΟΚ. Μπράβο σας βρέ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Εκείνο το κορμί ο Άλεξ που βρίσκεται άραγε? ” Xωνεύω την καρμπονάρα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50204/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Γκουντμόρνιγκ από την μέση του πουθενά, κάπου στην μεσόγειο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άπαπα, λέτε να είναι μεταδοτικό;