Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “χαχαχαχαχ! ” Παράθεση από spideman3: “Ρίχνω το επίπεδο? ” ΄Ελα ρε τώρα..σε χτύπησε η χολιστερίνη σήμερα; Μέχρι και στρατοπίγκος το κατάλαβε το αστείο...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Τι έγινε φάγαμε, ντερλικοσαμε, ήπιαμε ..... τώρα κοιμάται ο γκόσμος της τρουπας. Έλα να ξυπνάμε, ένα μπανάκι και ώρα για καφέ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρόσεχε πως μιλάς εδώ μέσα.
-
To Galactica έπαιξε ένα κύκλο το 1980. Το ST είναι από την δεκαετία του 60, αρχικά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από flytouch1111: “@Alex_MLT Εσυ έχεις πραγματικά μεγάλη ταχύτητα στο ίντερνετ, προσπερνας και τα καρναβάλια και την νηστεία, που να σε φτάσουμε εμείς ” Άσε, ήδη αρχίζω και καλοκαιρινές διακοπές σε 2 βδομάδες. Διαστημικές ταχύτητες..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλό Πάσχα.
-
Παράθεση από Thracia: “Από ότι εχω διαβασει, στα tvbox δεν παει πανω από 720 εκτος από το mi box και το NVidia. Την καλύτερη την εχει στο ps4, ανετα 4κ ” Έχω Sony τηλεόραση με Android TV, σηκώνει 4Κ άνετα. Και την έχω με καλώδιο πάνω στον ρούτερ, όχι ασύρματα. Το πρόβλημα δεν είναι στην συσκευή.. και στο πισί και στο κινητό επίσης η εικόνα δεν είναι όσο καλή θα έπρεπε. Γιαυτό λέω μπορεί να είναι από ISP η δουλειά. =============== Φεβ 4th 2018, 9:30pm =============== Παράθεση από MarkosVL: “Μη το…
-
Παράθεση από MarkosVL: “Από οτι διάβασα εξαρτάται από τη ταχύτητα της γραμμής σου. Βάζουν αυτοί όριο. Από 25mbps και πάνω σου δίνει FHD εικόνα. Εκτός αν κατάλαβα τελείως λάθος ” 50mbit (Vdsl και σύντομα 100) έχω. Τορεντ κατεβάζω 5mb/s χαλαρά. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά μάλλον στους ιταλικούς σέρβερ του νετφλιξ. Εκτός και αν μου κάνει σαμποτάζ ο ISP μόλις "δει" σύνδεση εκεί. Πράγμα καθόλου απίθανο, δηλαδή. Για να δούμε, πάντως τι θα γίνει και με την κατοστάρα γραμμή.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλή Κυριακή. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους δουλεύουμε σήμερα, καλό κουράγιο. Όχι @demakhs, επειδή δουλεύεις την κοινωνία δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτούς που δουλεύουν.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑκόμα δεν έχει παραλάβει υλικό και ιματισμό, μόλις κατατάχθηκε το παλικάρι. Υπομονή, θα αρχίσει η εκπαίδευση σύντομα.
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα και καλό ξημέρωμα και από εμένα ρεμάλια. Άντε, να τους κατοστησουμε τους mod.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι έγινε, άρχισε αυτή η μ..κια το σαρβάιβορ, πάλι; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49715/