Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Hangover - Πρωί Παρασκευής μετά την Τσικνοπέμπτη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49714/

• Magic WormHole

Alex_MLT - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Θύμησε μου.. Αυτό ήταν μεταξύ δεύτερου και τρίτου μπάνιου ή μεταξύ πρώτου και δεύτερου;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μπα και εγώ θα τον στείλω για μπάνια. @Alex_MLT τώρα τις ανέβασα στην internadional droupa. Σας περιμένω να τους πριξελιάσουμε ” έχω ανεβάσει και εγώ μετά από σένα.. Παράθεση από spideman3: “Γατάκι κάνε νιαου ”

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ξέρεις @MarkosVL ότι μπορείs να βάλεις την αρκούδα στην υπογραφή σου και να δουλεύει το gif κανονικά;

• Magic WormHole

Μήνυμα

..η να κάνει τα δικά σου 14 από 14 χιλιάδες...ε; Τι λές; ποιό από τα 2 θα έχει πιο μεγάλη πλάκα;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άμα καταφέρει ο @demakhs να ανεβάσει φωτό εκεί, τότε θα έχει δικαίωμα να μιλάει.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ωραίο τραγούδι, για ποιους λέει? ” Για τους ΠΑΟΚτζήδες, άκουσα ότι την πέφτουν στην Κώ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλά... σε κόβω για ταυτόχρονα μπανάκια και από το Global και εδώ. (Ηint: ειναι Mod και στα 2..)

• Magic WormHole

Μήνυμα

Mόλις το παρατήρησα στο VIP email με τις νέες ρομ, τί οθόνη έχει το κινητό στην εικόνα; 38:9 ;! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49700/ =============== Φεβ 2nd 2018, 7:31pm =============== Παράθεση από spideman3: “Καλά Παρασκευή απόγευμα και δεν θα παίξει κάποιο θρίλερ? ούτε καν αφήσατε ελπίδες ότι κάτι θα ξεκινήσει. Αντροπή σας ” Παίζει από εχθές στο Global η πρώτη σαιζόν του σήριαλ: How upload prixel photos here, dunno know.. Από κινητό, το λύσαμε το πρωί. Απο πισί, το παλεύει ακόμα.…

• Παράθεση από mitsoxrist: “Συγνωμη αλλα τι σοι διαγωνισμος ειναι αυτος; Εγω δυο μερες τωρα οποτε παω βλεπω ελευθερο το like και το ξαναπαταω και το ξαναπαιρνει αρα μπορει ο καθενας αν καθεται απο πανω να βαλει 1000 ψηφους ειναι φερεγγυο αυτο; ” Eίναι στους όρους του διαγωνισμού, μπορείς να ψηφήζεις κάθε 24 ώρες, έως και 5 διαφορετικές χώρες. Αν τώρα βρήκεs κάποιο bug εσύ, και ψηφίζεις με τον ΙΔΙΟ λογαριασμό πάνω από μια φορά το 24ώρο (αλλάζει κάθε 6 το απόγευμα) - Ρίξε όσε ψήφους μπορείς αδερφέ!

• Άντε να δούμε, θα πιάσουμε τις 10000 ψήφους; +5 με την σημερινή, ίδιο usename

• Magic WormHole

Μήνυμα

΄σπέρα στρατοπίγκο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Από ότι φαίνεται, μετά από τόσες μάχες ο αυτοδιορισμένος αρχίζει να χάνει το παιχνίδι. Αρχίζουν να τον ξεπερνούν οι εξελίξεις. Εκτός, και αν κάνει αυτός την έκπληξη και καταφέρει να βάλει άβαταρ και να ποστάρει εικόνα μόνος του στην global τρούπα, χωρίς να ζητάει οδηγούς.

• Ω ναί ναί ναί. Αν και έχω δεί μόνο το τρέιλερ, θα το ξεκινήσω. Πολλά υποσχόμενο με (επιτέλους) ενδιαφέρουσα ιστορία να αφηγηθεί. Θα το κάνουν καλά όμως η θα αρχίσουν τις αμερικανιές; Για να δούμε..

• Gift Boxes

Alex_MLT - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ε.. τι περίμενες δηλαδή ακριβώς; Πάντως σε βοηθάμε.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Αντε, καλό ΠΣΚ για εμάς. ΠΣΚΔΤΤΠ για το γατοπίγκο. youtu.be/2X4_clsT9hg

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “@demakhs Παραδείγματα είναι,μην τα βάλεις για avatar. ” Ο φελλός που πόσταρε πριν, είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ για το άβαταρ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήρθε και η Παρασκευή. Αυτή την βδομάδα το σήριαλ είναι Global. Πως ανεβάζουμε φώτο στο Global forum. Ούτε άβαταρ έχει βάλει ο γιοτομπάλ πρίξελ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49678/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49680/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49679/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49681/

• Σε οτιδήποτε. Προσωπικά το έχω χρησιμοποιήσει και σε VDSL και σε 4G router (Voda), δεν υπάρχει πρόβλημα δουλεύει παντού.