Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΤο νέο μοντέλο είναι αρκετά καλύτερο και αναβαθμισμένο, αν δεν βιάζεσαι, ΝΑΙ... αξίζει. Περίμενέ το.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε το faceboook δουλεύει η μ..κια αυτή, πρέπει να στείλεις πρόσκληση σε φίλους σου και μόλις μαζέψεις 5 ανοίγεις και ένα από δαύτα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει τίποτα μέσα.
-
Aπλό wifi repeater είναι, ενισχύει το σήμα όπως όλα τα παρόμοια που κάνουν την ίδια δουλειά και κοστίζουν ως και 4 φορές παραπάνω. Και κάνει την δουλειά του, ΠΟΛΥ καλά και απροβλημάτιστα. Για την σύνδεση είτε από το Mi Home είτε από την δική του εφαρμογή. Λογικά θα έχει QR code μέσα στις οδηγίες για να την κατεβάσεις.
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΣε 40 τμ σπίτι, ακόμα και το προηγούμενο μοντέλο (που έχω και εγώ) θα σε καλύψει μια χαρά. Μην ανησυχείς για αυτό.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠόση τσίκνα να αντέξει πια ο μάστορας.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49666/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαλιό αλλά καλό. Και διδακτικό επίσης. (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι ΑΥΤΟ για τα δικαιώματα το έχουμε γράψει μήνες πριν. Δεν αμφισβητεί κανένας ότι είσαι ο ορίτζιναλ πριξελ. Εκτός και αν η πριξελιαση έχει και άλλες παρενέργειες εκτός από τις γνωστές... Αnyway, όπως λέμε τώρα και στην Global troupa.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δικαιώματα κ απ αυτό, παρακαλώ!!! (Πρώτος το σκέφτηκα, δεύτερος το έγραψα) ” Πρώτος ΕΓΩ το σκέφτηκα ΚΑΙ το έγραψα. Εγώ έχω το prixel copyright. Αφελή αυτοδιορισμένε ΘΒ των φωτογράφων.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαYou need to do a factory reset on your brain prixelman.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕντάξει, αν γράφουμε κανά αγγλικό που και πού και κάνουμε και καμιά κουβέντα για συσκευές, δεν θα γίνει τίποτα. Σιγά τα αγγλικά που γράφουν και οι άλλοι οι Ινδοί, Φιλιπινέζοι κτλ δηλαδή.. πονάνε τα μάτια μου. Ναι, το είδα νωρίτερα αυτό με την Σάμυ. Το κλάμα του Μάρκου..εεε της αρκούδας ήθελα να πώ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΞέρουμε ότι σου αρέσουν οι κόκορες αλλά άσε τώρα τα κοκοκο και λέγε, θα έρθεις ή όχι; =============== Ιαν 31st 2018, 9:44pm =============== @demakhs ..έλα βρε ντροπαλό αγόρι, σου έχουμε ετοιμάσει και άμαξα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49603/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Η μόνη λύση είναι αυτό, να ανοίξει ένα νήμα, όσοι σχολιάσουμε εκεί να γίνουν φίλοι με όλους τους άλλους που έχουν σχολιάσει, και βουρ. Δεν χρειάζεται καν να γράψεις στα αγγλικά. Τι λέτε; =============== Ιαν 31st 2018, 12:54pm =============== Ελάτε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. The Greek corner thread ” @demakhs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ΠουΤσουΚου θα είναι... Δεν ολοκληρώνει λέμε... ” Τι έγινε ΘΒ των φωτογράφων, θα έρθεις στο ιντερνάσιοναλ νήμα? (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι σε αναρρωτική ο αυτοδιορισμένος. Ψάχνει τα χαμένα μουλάρια του.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλά, μην ασχολείσαι, εμένα δείχνει Redmi 3S επειδή το έχω σε global. Πάντως, το νήμα αρχίζει και γίνεται τρούπα ιντερνασιοναλ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο έχω κάνει πιο παλιά από πισι όμως, δεν θυμάμαι πως. Πρέπει να πάω σπίτι το βράδυ να δω, δεν βγάζω άκρη από την εφαρμογή στο κινητό..