Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από akisjes: “Το μόνο που μένει τώρα είναι για το huyndai που έχω να πεταχτεί αύριο η εταιρεία και να πει ότι πλέον θα ακολουθήσει στην τιμολόγηση και διάθεση αυτοκινήτων τακτική mercedes και να διαβάσω σε κάποιο φόρουμ από μέλη ότι <<το περίμενα>>. ” Συγκρίνεις καρπούζια με ζαντολάστιχα. Εδώ έχουμε διαφορετική αγορά, διαφορετικές συνθήκες κτλ. Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες παράμετροι που επηρεάζουν την συμπεριφορά της xiaomi. Δεν υπάρχει νόημα να επεκταθώ, είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Έτσι που πάει, μέχρι να περάσει τελωνείο, θα έχει ανακοινωθεί και το επόμενο μοντέλο.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Το θέμα δεν είναι η αναμονή 1-2-3 ή όσους μήνες θέλουν τέλος πάντων, είναι το αναγκαστικό factory reset μετά το ξεκλείδωμα. Αυτό και αν είναι απαράδεκτο. Όπως εξίσου απαράδεκτη είναι και η συνεχιζόμενη πολιτική τους να μην ανακοινώνεται τίποτα. Τα μαθαίνουμε όλα από καμένους φουκαράδες που την πατήσανε χωρίς να φταίνε σε τίποτα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Χρόνια πολλά Άλεξ ! ” Ευχαριστώ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα παιδιά Χρόνια πολλά Αλέξη για χθες @Alex_MLT γερός και ότι επιθυμείς ” Ευχαριστώ πολύ Ειρήνη, νάσαι καλά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Στην απαρχή της σημερινής ημέρας διαβάζω για την νέα αρχική σελίδα Έρχεται σε λίγες μέρες το νέο Magazino της κοινότητάς μας ! και αναρωτήθηκα κρυβά μέσα μου λες να υπάρχει χώρος για το worm magazino? Πριν από λίγο διαβάζω αυτό δεν θα ήταν καλή ιδέα το Worm Magazino να το χώνανε σε μικρή γωνίτσα τέρμα κάτω στα ψιλά γράμματα..........!!!!!!! ” Εγώ λέω πως σου φάγανε την δουλειά και έγινε αβαβά, τουμπεκί ψιλοκομμένο... ούτε καν μετάλλιο τέως μαγκαζινογράφτη δεν σου δώσανε …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Χρόνια πολλά στον @lallasgr και @Alex_MLT 5628e3a25195efef3e04f6bc2b3280de.jpg ” Ευχαριστώ
-
Tι να σου πω. Τώρα, για σιγουριά πιο καλά να περιμένεις για επίσημη εισαγωγή, αυτό θα κάνω και εγώ μάλλον. Πάντως εγώ από περιέργεια θα τους ρωτησω να μου στείλουν είτε screenshot η να μου πουν την έκδοση της MIUI που έχουν. Η ευρέως διαδεδομένη μαιμού ρομ του max 3 είναι η : 9.6.4.0 OEDMIFD - αν δεις κάτι τέτοιο έμπλεξες άσχημα, ειδικά με τις νέες εξελίξεις με το ARB.
-
Ok θα είναι. Μάλλον και εγώ από εκεί θα το πάρω σε κάνα δίμηνο αν δεν έρθει σε καλή τιμή επίσημα.
-
Άμα λένε global version είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο. Άμα είναι global rom ο Θεός βοηθός. Ρώτα τους για σιγουριά, οπότε έχω πάρει από αυτούς όμως παρέλαβα αυτό ακριβώς που μου είχαν πει. Είναι από τα καλά μαγαζιά, όχι οι φθηνότεροι αλλά είναι αξιόπιστο μαγαζί.
-
Παράθεση από Agent_92: “το poco πάντως 2 μέρες μετά την παρουσίαση του, άρχισαν να το προμοταρουν. για το mi max 3 σιγή ιχθύος μέχρι στιγμής. λογικά πάω για αγορά από Κίνα. δεν βλέπω το note 2 μου να αντέχει 1-2 μήνες ακόμα. ” Ρίξε μια ματιά στην ευρωπαϊκή αποθήκη του honorbuy
-
Όσο αφορά τον επίσημο ελληνικό διανομέα, καλύτερα να ρωτήσεις τους ίδιους. Λογικά πάντως (αν ενδιαφέρονται να εισάγουν την συσκευή) θα πρέπει να εμφανιστεί σε κάνα μήνα περίπου.
-
Υπομονή. Σε λίγες μέρες θα έρθει επίσημα και Ευρώπη, λογικά και με την κανονική Global.