Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆρχοντας. Ρε, ξέρει κανείς πως γινόμαστε φίλοι εκεί, δεν μου βγάζει την επιλογή στην εφαρμογή.
-
Gift Boxes
ΜήνυμαΦίλε μου, άνοιξα θέμα. Έλα εκεί. Φυσικά, αν δεν έρθουν και άλλοι, δεν κάνουμε τίποτα... The Greek corner thread
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ μόνη λύση είναι αυτό, να ανοίξει ένα νήμα, όσοι σχολιάσουμε εκεί να γίνουν φίλοι με όλους τους άλλους που έχουν σχολιάσει, και βουρ. Δεν χρειάζεται καν να γράψεις στα αγγλικά. Τι λέτε; =============== Ιαν 31st 2018, 12:54pm =============== Ελάτε, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. The Greek corner thread
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από KainBlock: “Καλημέρα Από εχθές βλέπω ότι μαζί με τηνψήφο για την ελλάδα παίζουν και κάτι mystery gift boxes. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε θέμα για να ανοίγουμε mystery boxes μεταξύ μας ; ” Τι λέτε παλικάρια; Εγώ είμαι μέσα πάντως. Χρειαζόμαστε 5 "friends" για κάθε ένα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν φταίω εγώ, σε περίμενα και άργησες. Αυτή μου επιτέθηκε, η δαγκωνιά ήταν αυτοάμυνα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Κάποιος είπε με κερνάει λουκανικοπιτα Μάλτας ή λάθος άκουσα; ” Έλα, έχω μια ελαφρώς μεταχειρισμένη.. (λουκάνικο γεμιστό με τυρί) P1140844.jpg
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΛίγη κανέλλα πάει όμως.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ντροπή σου, απλά του άρεσε η κολονοσκόπηση. ” Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και σε ποιον αναφέρεσαι. Εγώ τον Μάρκο εννοούσα γιατί του αρέσουν τα κρέατα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΌλοι ξέρουμε ποιος προτιμάει λουκανικοπιτα για πρωινό.
-
-
Παράθεση από Bodai: “@Alex_MLT δεν είναι τίποτα αυτη η διαφορά. Αν ξεκινήσουν Ινδονήσιοι ή κάποιοι απο τους άλλους "λαγούς" που είδαμε πέρσι ... θα καλυφθεί πολύ γρήγορα.. ” Λες ε; Αλλά και εμείς χαλαρά είμαστε ακόμα από συμμετοχή, σε σχέση με πέρυσι μου φαίνεται..
-
Nα επέμβει κάποιος ώστε να σταματήσει η ψηφοφορία άμεσα. Για ανθρωπιστικούς λόγους. Ήδη 1200 like μπροστά από τον δεύτερο.. (θα δημοιουργηθεί κόμπλεξ στους υπόλοιπους συμμετέχοντες...)
-
Παράθεση από pavlidisc: “@Alex_MLT Πρέπει να κάνεις τις φωτό public. Μπορείς να το κάνεις και την ώρα που τις ανεβάζεις. Επίσης : μάλλον κάτι δεν πήγε καλά κατά το copy-paste του bbcode γιατί όταν κάνεις κλικ επάνω στην φωτογραφία δεν ανοίγει. ” Ατιμοι κινέζοι προγραμματιστές..με σαμποτάρουνε Χρήστο.. Τώρα ανοίγει; Σε εμένα πάντως δείχνει thump κανονικά..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΔεν πρόλαβα να δω κάτι, ήμουν μέσα ως αργά εχθές. Μάλλον με την "live" αναμετάδοση έχει να κάνει. Που κατά την γνώμη μου παιδιά, ήταν κάτι εντελώς ΗΛΙΘΙΟ. Βρίστε με αν θέλετε, εγώ αυτό νομίζω. Δεν έπρεπε να ανέβουν εδώ αυτά τα πράγματα. Ειδικά επειδή στοχεύει άτομο που βοηθάει κόσμο εδώ και εκεί. Πάω να κάνω καμιά δουλειά τώρα, τα λέμε (πολύ) αργότερα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤρουπομαχοι, τι έπαθε ο φοξυ και έφυγε για ιαματικά λουτρα; Πως ξέφυγε το συμβάν από το μάτι του Σάουρον; Έχει σχέση με την αναμετάδοση από το απέναντι μαγαζί;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαTι έγινε, σου πέταξε τελικά τον αλελεκο στο κεφάλι η συνάδελφος και πήρες αναρρωτική; Αφού σου είπα βρε, αυτά κάνουν άσχημα καρούμπαλα, φόρα καπελάκι..